Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
передомной постал вопрос
почему люди из нормального магазина делают пародию на маркет? вить можнож было б работать и дальше потойже системе так они ещё больше себе наложыли гемороя там и так мало места алкоголь теперь отдельно, мне кажется что ето полная бредятина а не маркет я даже его нехочю называть мини и упаси БОЖЕ супер да и выбор к томуже шокирует
передомной постал вопрос
почему люди из нормального магазина делают пародию на маркет? вить можнож было б работать и дальше потойже системе так они ещё больше себе наложыли гемороя там и так мало места алкоголь теперь отдельно, мне кажется что ето полная бредятина а не маркет я даже его нехочю называть мини и упаси БОЖЕ супер да и выбор к томуже шокирует
мені оновлений більше подобається, немає проблем з чергами і це не так напрягає!!
а мне ваще по*уй=))))
я там никогда ничего не покупал, не покупаю и не буду покупать =)))
мне к вопаку 30 сек ити =))))))
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.
If you believe, your dreams come true.
передомной постал вопрос
ну не кажи, зручніше стало для покупця - то однозначно, а зручно, значить більше клієнтів
ніхто не оспорить того, що краще підійти і вибрати самому (та ще й дату виготовлення подивитись), а не тикати пальцем ізза прилавка і казати шо тобі надо.
та й тепер хоч облік товару можуть кампятеризований вести)))), а це вже адназначна плюс для власниска закладу
якби не було вигідно, то ніхто б не і не думав такого робити
так тісно ж!!!!! товктись мловато буде и шо мне потом вертатись за папиросами и пивом по новой шелестя здачей?
я ж не казав, шо всім харашо будя))))
![]()
я ж не казав, шо всім харашо будя))))
Намально!
окремий алкогольний відділ це круто!!!добре що він одразу ж біля виходу.
ага, особо з будуняри, тока заскочив і усё, порядок, уже нііічо гго ненана))))))
Намекаешь на то что платить не надо?))))
согласен=)
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.
If you believe, your dreams come true.
Алкоголь і цигарки окремо - це нормально (хоч і дещо незручно для покупця). Бо лиш одна каса (касовий апарат) має право (дозвіл) на відпуск підакцизних товарів. А це - економія для власника маркету. Хоча з асортиментом у них і насправді скудненько!..
“Динамо” Київ - ЧЕМПІОН!
Намекаешь на то что платить не надо?))))
согласен=)
платить всеравно прийдется, но так хочется халявы....
я скажу так є свої плюси і мінуси!!!
“Метеор” the BEST!
Заходиш в Оксамит і ... якось не зручно в ньому, може аура погана, хочеться вийти і ніколи не заходити, таке мое враження.
_Де вони знаходять таких собак для роботи в магазині? Говорити не вміють. Тільки гавкають. І це в магазині в центрі міста??? Who let the dogs out?