Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Плани на майбутнє

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Що планується?:

- плануємо створити ресурс більш зручним і корисним саме для жителів нашого міста

- плануємо реалізувати для кожного користуваач свою сторінку, а саме виду - http://ваше-імя-користувача/sarny.info

- також в планах наповнити каталогів підприємств, та надання за бажанням кожній організації свої сторінки виду - http://імя-організації/sarny.org

- пошта для кожного користувача на сарни.інфо із зручним інтерфейсом та розміром скриньки більш як 7 гігабайт  vampire

- повноцінна галерея

- сервіс блогів
....та багато іншого

Від вас залежить яким буде сарненський сайт, тому висловлюйте свої пропозиції

[ Редаговано: 16 Грудень 2008 14:41 by budulay ]

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Ще хочу написати, що найближчим часом припиниться реєстрація нових користувачів, і доступ буде лише по запрошенням, тобто кожен вже зареєстрований користувач зможе запросити ще одного сарненчанина. Так ми уникнемо випадкових людей на сайті, зараз у нас вже 622 користувача + можливих 622 запрошених, і я думаю цього достатньо для нашого невеличкого міста.....

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Будуть видалені всі користувачі які мають 0 повідомлень і які мають неіснуючу поштову скриньку

Підпис

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 24

Зареєстрований 2008-12-15

ПП

планы конечно супер, если еще и осуществились было б просто зашибись)
а на щет приглашений думаю ето бред...
например зашел человек на форум, хочет зарегистрироватся, а у него нету приглашения и он никого не знает, хотя живет в сарнах, что ему делать?
И где узять приглашение? писать в личку “пригласи меня пригласи меня”

Підпис

Я=))))
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья
.

If you believe, your dreams come true.

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Only Me^^ - 16 Грудень 2008 13:21

планы конечно супер, если еще и осуществились было б просто зашибись)

да я тож так думаю, що нада ще реалізувати  ohh але в мене зараз тиждень вихідних, буду сидіти робити

Only Me^^ - 16 Грудень 2008 13:21

а на щет приглашений думаю ето бред...
например зашел человек на форум, хочет зарегистрироватся, а у него нету приглашения и он никого не знает, хотя живет в сарнах, что ему делать?
И где узять приглашение? писать в личку “пригласи меня пригласи меня”

Запрошення можливо будуть........... а те що нікого людина не знає, то я думаю це нереально в Сарнах smile це ж не Київ, а в Сарнах всі всіх знають smile

Підпис

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 24

Зареєстрований 2008-12-15

ПП

на выходных сидеть делать)))
ну ты фанат....
отдыхай пока есть возможность =\

ну а вдруг попадется какой то малолеточко который никого не нает?оО
всякое бываеД

Підпис

Я=))))
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья
.

If you believe, your dreams come true.

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Only Me^^ - 16 Грудень 2008 15:05

на выходных сидеть делать)))
ну ты фанат....
отдыхай пока есть возможность =\

ну а вдруг попадется какой то малолеточко который никого не нает?оО
всякое бываеД

то вимушена відпустка, да і я не переробляюсь....спочатку фільм музичка, пару годин роботи, похавать і по кругу))))

Мабуть варто добавити окрім стандартний полів (аська, емейл, сайт) ще й силкі для контакта, однокласників та інше, щоб на сторінці користувача було ......”я в контакті” “я на в моєму крузі” “я на однокласниках”

Підпис