Тест на патріотичність )
Відправлено: 03 Грудень 2008 01:01 PM   [ Ігнорувати ]
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень  2983
Зареєстрований  2005-11-22

Не варто сприймати всерйоз, краще посміятись над варіантами - http://povnyi.bezpredel.com/tests/patriot.htm
)))

Підпис 

Оживляєм “Сарненські новини” - http://gazeta.sarny.info
І Сарни.ІНФО теж буде новим, але це поки сюрприз  tongue laugh
00002w6y

Профіль

Відправлено: 03 Грудень 2008 09:07 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 1 ]
Модератор
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень  1227
Зареєстрований  2006-01-13

”Ви - з того прошарку людей, що вважає себе українцями, але яким, як правило, трішечки не вистачає до цього високого і почесного звання.
ви, мабудь, більше матеріаліст, ніж духовна людина - тому, мабудь, не придаєте значення своїм природнім потягам. а дарма, тому що душа у вас українська, просто треба до неї прислухатися.
а ще - призадуматися: а що я роблю не лише для себе, але й для всієї України?
можливо, відповідь заставить вас призадуматися та знайти свій Той Єдиний Шлях у житті:)
щиро цього вам  бажаю!”

Підпис 

“Dixi”

Профіль

Відправлено: 04 Грудень 2008 09:01 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 2 ]
В гостях
RankRankRank
Всього повідомлень  66
Зареєстрований  2008-08-23
KIRIV - 03 Грудень 2008 09:07 PM

”Ви - з того прошарку людей, що вважає себе українцями, але яким, як правило, трішечки не вистачає до цього високого і почесного звання.
ви, мабудь, більше матеріаліст, ніж духовна людина - тому, мабудь, не придаєте значення своїм природнім потягам. а дарма, тому що душа у вас українська, просто треба до неї прислухатися.
а ще - призадуматися: а що я роблю не лише для себе, але й для всієї України?
можливо, відповідь заставить вас призадуматися та знайти свій Той Єдиний Шлях у житті:)
щиро цього вам  бажаю!”

В мене вийшло так само, хоча я завжди себе вважала справжнім патріотом. значить не дотягую oh oh

Профіль

Відправлено: 04 Грудень 2008 09:29 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 3 ]
СуперСарненчанин
RankRankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень  365
Зареєстрований  2007-12-08

А в мене вобще шось таке:(ви - проміжний прошарок між людьми і москалями. важко сказати - можливо, ви навіть є тим звеном якого так довго безуспішно шукав Чарльз Дарвін. тому - ви є унікальними в біологічному плані!
але радіти явно зарано... ваше майбутнє розпливчасте, важко сказати які у вас перспективи: але найгірше що може трапитись - це так і не визначитися із своєю приналежністю.
ви просто є дещо аполітична та асоціальна істота, обережно! - можна докотитися до простого паразитування на суспільстві.

пора, мабудь, зацікавитися одвічними запитаннями і не жити лише поточними проблемами та їх вирішенням.
пам’ятайте: ви - борець за свою безсмертну душу!

успіхів вам:)
Верняк не патріот  oh oh

Підпис 

”КУПИ СЕБЕ ВЕРСАЧЕ и НЕ ПАРСЯ” cool smirk
Я не люблю коли все просто,як 2+2= snake
Прежде чем ганять шары-научысь владеть собой shock

Профіль

Відправлено: 15 Грудень 2008 09:22 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 4 ]
Випадково зайшов
Rank
Всього повідомлень  25
Зареєстрований  2008-12-15

ви - проміжний прошарок між людьми і москалями. важко сказати - можливо, ви навіть є тим звеном якого так довго безуспішно шукав Чарльз Дарвін. тому - ви є унікальними в біологічному плані!
але радіти явно зарано... ваше майбутнє розпливчасте, важко сказати які у вас перспективи: але найгірше що може трапитись - це так і не визначитися із своєю приналежністю.
ви просто є дещо аполітична та асоціальна істота, обережно! - можна докотитися до простого паразитування на суспільстві.

пора, мабудь, зацікавитися одвічними запитаннями і не жити лише поточними проблемами та їх вирішенням.
пам’ятайте: ви - борець за свою безсмертну душу!

успіхів вам:)

Підпис 

Я=))))
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья
.

If you believe, your dreams come true.

Профіль