Підключення АДСЛ ОГО від ВАТ Укртелеком на спарений телефон (блокіратор)!!!!!!!
Акційний тариф перший місяць користування всього 1-а грн., акція триває до 15 грудня 2008-го року.
Поспішайте кількість підключень обмежена!!!!!!!
Звертатися в абон вітділ ВАТ Укртелеком (перший поверх, де проходить оплата за телефон)
[ Редаговано: 05 Грудень 2008 10:00 AM by pit-jey ]
Нові ціни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! УУУУУУРРРРРААААА!!!!!!
СПІШИ ДО УКРТЕЛЕКОМУ!!!!!!
Акція діє з 15 грудня по 15 січня, підключення за 1-у грн.
до 256/128 Кбіт 60 грн.
до 1024/512 Кбіт 100 грн.
до 2048/1024Кбіт 150 грн.
до 4096/1024 Кбіт 200 грн.
до 8192/1024 Кбіт 250 грн.
Спіши http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/internet/ogo/tariff
[ Редаговано: 15 Грудень 2008 01:58 PM by pit-jey ]
так можна але модема подорожали самы дешевшы зараз у нас але залишилось небагато
zyxel 660 179 грн
тільки що на обіді із Маравіхером зайшли подали заявку на те щоб нам перевірили лінію якщо все буде гаразд, то будем переходить на укртелеком.....
за модем сказали що залишився лише один :(
головна проблема лінія!! тра щоб все було гууд, якщо кажуть тра щось поміняти не пожалійте гроші поміняйте,
а то буде так і робить аби як))
завтра післязавтра узнаю шо там, бо в мене сусідка ппц, щось намутила з проводами, і ми дуже часто на її лінії ))))))
а на Укртелеком із Сови походу уже багато людей зібралось переходити
Да в сові вже давно нас відсилали в телеком, таке відчуття, що на клієнта їм на*рать, я думаю неприємно втратити постійне джерело прибутку, а у ВПН на мою думку ніяких переваг перед АДСЛ з’єднанням немає, тому скоро інет від сови загнеться ))).
П.С. Згадав 1 перевагу - це мережа, можна зробити апупену систему обміну файлами “DC++” так в Рівному виживають деякі провайдери, ціни на нет трохи нижчи ніж в сові і +10 грн. абон. плата за мережу, що стати клієнтом ДЦ треба просто розшарити в себе 10 гб!!!
На сайті укртелекому написано що треба платити гроші за те що міняєш тариф з більшого на менший, тобто якещо з більшого на більший то зміна тарифу тоді безкоштовна?
На сайті укртелекому написано що треба платити гроші за те що міняєш тариф з більшого на менший, тобто якещо з більшого на більший то зміна тарифу тоді безкоштовна?