Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Відпочинок → Тема
а мене харить “dj SLIM”, да і взагалі майже вся сарненська музика, треба нормально випить шоб хоть якось заставити себе потанцювати під ту музику.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Хто такий “dj SLIM”? невже в Альфі новий Дж ?
Пусть сохнет тот кому я недосталась
Пусть сдохнет тот кто меня не захотел
Хто такий “dj SLIM”? невже в Альфі новий Дж ?
ну і так ясно, шо там не одна Тонька крутить.
якби Тонька не сказала б, шо то слім, то і я незнав би))))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Альфа, це лайно, туди ходять люди, які хочуть себе показати, а е відпочити, ГАНЬБА!!!!
Альфа, це лайно, туди ходять люди, які хочуть себе показати, а е відпочити, ГАНЬБА!!!!
Ну не знаю! я коли приїжаю раз в місяць, то туди не хожу себе показати!булками хібащо потрусить
))))
Життя прекрасне! Як би хтось і не сказав!
а мене харить “dj SLIM”, да і взагалі майже вся сарненська музика, треба нормально випить шоб хоть якось заставити себе потанцювати під ту музику.
. . . . бля а я думаю шо там за компом новий хлопака сидить !!
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
А що В Альфі крутить музику Брикса, а не Тоня?????
Та там інколи крутять всі кому не лінь! Шкода що якість того що крутять дуже часто на 0
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
А що В Альфі крутить музику Брикса, а не Тоня?????
. . . . ...новий хлопака то не Брикса !!!! Брикса то вже старий хлопака ))))
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
під замовлення, за годину-дві до закриття, ставлять нормальну, було декілька разів, чи може вже дійшов до кондиції і так просто здавалось?
До мене дійшла така інформація, що в “Альфонсі” мають робити добрячий ремонт !!!!
[ Редаговано: 24 Січень 2007 12:53 by Fanta ]ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
А що тепер в Альфы вхыд кожну суботу по 5 грн???? Не на рахунок закладыв такого типу(дискотека), НЕМААААААА!!!!
А що тепер в Альфы вхыд кожну суботу по 5 грн????
“це щоб відсіяти малолєток” (с) Тоня ![]()
А що у малолеток 5 грн. не знайдеться???
А що у малолеток 5 грн. не знайдеться???
так заодно Тонька стоїть і на фейсконтролі..... на рахунок 5 грн. то згоден, що це не проблема