Міліцейський “безпридєл”!
Відправлено: 06 Листопад 2008 10:46 AM   [ Ігнорувати ]
Випадково зайшов
Rank
Всього повідомлень  11
Зареєстрований  2008-08-25

В той час, коли відділ боротьби з організованою злочинністю возить мешканців м.Сарни в бункер Сарненського військомату???!!! для отримання потрібних для них звинувачень (але це буде тема для іншого матеріалу), один із міліціянтів  лінійного відділу міліції ст.Сарни такий собі п.Пригарський вирішив заволодіти будинком Усіч М.С. вул.Невського, 24/4 м.Сарни. Спочатку, ввівши в оману людину-інваліда вік якої біля 80 років, приписався в будинок на постійно після чого розпочав будівництво, потім в ліжку бабусі з”явилась ртуть, звісно ніхто не довів його причетність до цього злочину, і останнє: горе-постоялець напав на людину з молотком і погрожував завезти в психіатричну лікарню. Де ж ви законники?
Сьогодні я як депутат Сарненської районної ради офіційно звернусь до Сарненської районної і Рівненської обласної прокуратури дати оцінку діям цим горе-міліціянтам, як помічник-консультант народного депутата України вже проінформував народного депутата і від його імені буде направлене депутатське звернення на міністра внутрішніх справ п.Луценка і міністра оборони п.Єханурова.

Керівник депутатської фракції БЮТ
в Сарненській районній раді
М.А.Костецький

Профіль

Відправлено: 06 Листопад 2008 12:03 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 1 ]
МегаСарненчанин
RankRankRankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень  529
Зареєстрований  2007-08-13

Старый добрый КопиПаст rasberry

Підпис 

http://www.sarny-city.com.ua

Профіль

Відправлено: 07 Листопад 2008 09:47 AM   [ Ігнорувати ]   [ # 2 ]
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень  2983
Зареєстрований  2005-11-22
btr - 06 Листопад 2008 10:46 AM

В той час, коли відділ боротьби з організованою злочинністю возить мешканців м.Сарни в бункер Сарненського військомату???!!! для отримання потрібних для них звинувачень (але це буде тема для іншого матеріалу), один із міліціянтів  лінійного відділу міліції ст.Сарни такий собі п.Пригарський вирішив заволодіти будинком Усіч М.С. вул.Невського, 24/4 м.Сарни. Спочатку, ввівши в оману людину-інваліда вік якої біля 80 років, приписався в будинок на постійно після чого розпочав будівництво, потім в ліжку бабусі з”явилась ртуть, звісно ніхто не довів його причетність до цього злочину, і останнє: горе-постоялець напав на людину з молотком і погрожував завезти в психіатричну лікарню. Де ж ви законники?
Сьогодні я як депутат Сарненської районної ради офіційно звернусь до Сарненської районної і Рівненської обласної прокуратури дати оцінку діям цим горе-міліціянтам, як помічник-консультант народного депутата України вже проінформував народного депутата і від його імені буде направлене депутатське звернення на міністра внутрішніх справ п.Луценка і міністра оборони п.Єханурова.

Керівник депутатської фракції БЮТ
в Сарненській районній раді
М.А.Костецький

+1 Знаю, стикались із тим Пригарським, урод ще той.
Було це здається ще зимою, після альфи зайшли на вокзал по Хот-Догі, сидимо всередині їмо і тут цей Пригарський підходить до мене і каже паспорт. (Так як в мене напряги із сбу, то паспорт постійно зі мною).... я йому показую, і кажу “А тепер твої документи, або ж представся?”.
Він каже ідем зі мною зараз покажу ))))) Ідем з вокзалу по дорозі в лінійний відділ, зі мною ще Фаталіст і ОліверГрін
По дорозі пресуєм його щоб від хоча б представся, і замість того отримую удар в груди, ОліверуГріну тоже перепало.....
Ми не довго думаючи ідем відразу в міліцію і пишем на нього заяву, про те що “людина у міліцейській формі нас побила”....
Через декілька днів визвали у прокоратуру, дали покази, його теж визивали і ми його впізнали......
На вулиці погрожував що як зявимось на вокзалі, то нам буде піз****ь і все таке (що на вокзалі знайдуться свідки того що ми були пяні і що ми буянили і на нього напали)))) ).....
Незнаю що там далі, але мабуть або наша або ж залізнична прокуратура справу замяли))))) а так цей простий ППСнік міг би і полетіти з роботи.......

Підпис 

Оживляєм “Сарненські новини” - http://gazeta.sarny.info
І Сарни.ІНФО теж буде новим, але це поки сюрприз  tongue laugh
00002w6y

Профіль

Відправлено: 07 Листопад 2008 12:02 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 3 ]
Випадково зайшов
Rank
Всього повідомлень  11

Як стало відомо лінійний відділ міліції ст.Сарни запроторив Усіч М.С. в психіатричну лікарню з метою визнання її недієздатною. Однак повідомляємо, що ми не дамо повернути часи, які канули в минуле. Винуватці понесуть кару згідно закону, як би комусь не хотільсь обілити міліцейські пагони.

Профіль

Відправлено: 07 Листопад 2008 12:20 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 4 ]
Всього повідомлень  2983

Ну і правильно, тій людині не місце в органах, а якщо він ще й таке витворяє, то він має бути зовсім в іншому місці......Доречі ми потім дізнались, що в ту ніч перед інцендентом з нами, той же Пригарський побив і когось із сарненських металюг. Казили били в затилок до втрати свідомості....але ж то металюи, жодних заяв вони не писали...
ЗІЖ нас тоді теж на Орловку возили, казали типу знімати побої, хоча насправді просто написали що ми були пяні....
ЗІЖ2 Якби той урод дійсно нас серйонзо побив би, як от тих металюг, то йому б зрук не зійшло, а так насправді там все було на рівні штовханини, і нам стало внапряг тягатись по прокуратурам
ЗІЖ3 Нам ще казали що на того Пригарського є багато скарг....

Підпис 

00002w6y

Профіль

Відправлено: 07 Листопад 2008 03:16 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 5 ]
Випадково зайшов
Rank
Всього повідомлень  11

Шановний budulay, просимо Вас надати нам письмові свідчення, якщо це можливо. Для чого щоб старждали старенькі немічні бабусі. Зло повинне понести покарання.
Контактний тел. 2-17-62. з 9:00 до 18:00 крім сб. і нд.
Дякуємо.

Профіль

Відправлено: 07 Листопад 2008 05:08 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 6 ]
Всього повідомлень  2983
btr - 07 Листопад 2008 03:16 PM

Шановний budulay, просимо Вас надати нам письмові свідчення, якщо це можливо. Для чого щоб старждали старенькі немічні бабусі. Зло повинне понести покарання.
Контактний тел. 2-17-62. з 9:00 до 18:00 крім сб. і нд.
Дякуємо.

Скажу відверто, оця вся тяганина мені трішки не по душі, ходить по різним там прокуратурам і тд....в мене і так суд був вчора (6 листопада) і наступне засідання 25листопада....це вже все мене напрягає, да і на роботі начнуть косо дивитись))))
Але моя письмова заява є в прокуратурі (Новак Петро Григорович), якщо ж справа прийме якихось хід, то від своїх свідчень я не відмовлюсь.

ЗІЖ На данний момент я не відступась, я просто не роблю активних кроків вперед....... якби той Пригарський серйозно тоді б на нас піднав би руку, то він вже навряд чи працюв у міліції.

Підпис 

00002w6y

Профіль

Відправлено: 07 Листопад 2008 11:38 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 7 ]
Випадково зайшов
Rank
Всього повідомлень  21
Зареєстрований  2008-01-13
budulay - 07 Листопад 2008 12:20 PM

ЗІЖ нас тоді теж на Орловку возили, казали типу знімати побої, хоча насправді просто написали що ми були пяні....

На Орловку возять тільки щоб провести експертизу на алкогольне спяніння. Право “знімати” побої у нас в районі має тільки один лікар, точніше одна - судмедексперт Лінчинська Н.В. Ніхто з лікарів інших спеціальностей “побоїв” не “знімає”.

[ Редаговано: 07 Листопад 2008 11:40 PM by Dan ]
 Підпис 
Профіль

Відправлено: 17 Листопад 2008 12:31 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 8 ]
Всього повідомлень  2983
Dan - 07 Листопад 2008 11:38 PM
budulay - 07 Листопад 2008 12:20 PM

На Орловку возять тільки щоб провести експертизу на алкогольне спяніння. Право “знімати” побої у нас в районі має тільки один лікар, точніше одна - судмедексперт Лінчинська Н.В. Ніхто з лікарів інших спеціальностей “побоїв” не “знімає”.

Дякую, не знав, да нам тоді і не до того було :(

ЗІЖ а проданний випадок показували по 1+1 smile

Підпис 

00002w6y

Профіль

Відправлено: 17 Листопад 2008 12:53 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 9 ]
Адміністратор
Всього повідомлень  1786