Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Ющенко розігнав раду....

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

...і оголосив про чергові вибори, доречі вже треті за останні два роки.
Сказавши просто “Партійні сили завели країну в тупик”..... от тільки не можу зрозуміти, якщо Ющенко сказав що Тимошенко утворила де-факто коаліцію з Регіонами, то чому ж вони її і справвді не утворили, і далі нормально працювавши? )))

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

нова серія цирку

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 254

Зареєстрований 2007-09-08

ПП

за**ав

Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

Блін.. да скільки можна, а??? Мало того, що долар піднімається, так ще зхнову чергова економічна криза з цими виборами.... ідіот наш Президент... не дивлячись на Конституцію... Краще вже провести вибори Президентські...

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 399

Зареєстрований 2007-02-14

ПП

А шо змінить вони там всі однакові, там нема за кого бути за чи проти, там ні одного нового обличчя і всі туди ідуть з одною метою хапанути то шо ше не вспіли хапанути інші.

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

а для нафіга ви взагалі до цієї теми повертаєтесь? в нашій країні влада - діло темне, і всі наші відомі політики там мають свою дойну сіську, чим би вони не прикривались.

Аватар

Всього повідомлень 2349

ПП

все-рівно будемо голосувати за тих самих, які будуть робити те саме

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 399

Зареєстрований 2007-02-14

ПП

краще голосувати проти всіх.

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 12

Зареєстрований 2008-04-20

ПП

Valentine - 09 Жовтень 2008 10:39

Блін.. да скільки можна, а??? Мало того, що долар піднімається, так ще знову чергова економічна криза з цими виборами.... ідіот наш Президент... не дивлячись на Конституцію... Краще вже провести вибори Президентські...

Підтримую...
у мене нема слів.... тільки мат... Ющенко Д-О-В-Б-О*О-Б!!!  snake Мабуть це вже пішла діоксинова інтоксикація на мозок... ohh

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 12

Зареєстрований 2008-04-20

ПП

Provod - 09 Жовтень 2008 18:58

а для нафіга ви взагалі до цієї теми повертаєтесь? в нашій країні влада - діло темне, і всі наші відомі політики там мають свою дойну сіську, чим би вони не прикривались.

А дя того що все це нас стосується... і кожні придумані нашим НЕлюбим президентом вибори обертаються для країни економічною кризою, а він видно цього не розуміє... а тільки хоче погратися в політичні ігри...
на ці вибори потрібно викрутити з бюджету 450 млн. грн, замість того щоб пустити ці кошти на нагальні потреби...

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

FREDDI - 10 Жовтень 2008 18:03
Provod - 09 Жовтень 2008 18:58

А дя того що все це нас стосується... і кожні придумані нашим НЕлюбим президентом вибори обертаються для країни економічною кризою, а він видно цього не розуміє... а тільки хоче погратися в політичні ігри...
на ці вибори потрібно викрутити з бюджету 450 млн. грн, замість того щоб пустити ці кошти на нагальні потреби...

чєл, я панимаю, що це нас стосується))), я маю на увазі те, що піднімай тут це питання чи ні, толку - ніцц, ми бдя НИХ ніхто, разом з цим форумом, але якщо є бажання покричати в “пустоту” - тоді прошу))

Аватар

Всього повідомлень 2349

ПП

Ми тут обговорюємо свої враження... а чи почують вони чи ні... це вже інше... і чому кричати в пустоту??? ти ж прочитав і інші читають... grin

Аватар

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

Головне в тунель не кричати , а то з відти може електричка вискочити!

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 111

Зареєстрований 2008-08-23

ПП

краще взагалі не голосувати, бо толку від того ніякого.народ вже давно живе окремим життям, а влада окремим. я останнім часом і за новинами перестала слідкувать, мені моє психічне здоров,я важливіше.

Аватар

Всього повідомлень 2349

ПП

Якщо зробити флешмоб і щоб ніхто не пішов на вибори.. от тоді було б прикольно подивитись на вираз Юща grin

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 111

Зареєстрований 2008-08-23

ПП

budulay - 08 Жовтень 2008 17:54

...і оголосив про чергові вибори, доречі вже треті за останні два роки.
Сказавши просто “Партійні сили завели країну в тупик”.....

Смішно, він тільки помітив,що ми в тупику.Як на мене,то ми там вже як мінімум останні п,ять років...

[ Редаговано: 17 Жовтень 2008 13:54 by budulay ]