Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Політика → Тема
...і оголосив про чергові вибори, доречі вже треті за останні два роки.
Сказавши просто “Партійні сили завели країну в тупик”..... от тільки не можу зрозуміти, якщо Ющенко сказав що Тимошенко утворила де-факто коаліцію з Регіонами, то чому ж вони її і справвді не утворили, і далі нормально працювавши? )))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
нова серія цирку
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
за**ав
Блін.. да скільки можна, а??? Мало того, що долар піднімається, так ще зхнову чергова економічна криза з цими виборами.... ідіот наш Президент... не дивлячись на Конституцію... Краще вже провести вибори Президентські...
А шо змінить вони там всі однакові, там нема за кого бути за чи проти, там ні одного нового обличчя і всі туди ідуть з одною метою хапанути то шо ше не вспіли хапанути інші.
а для нафіга ви взагалі до цієї теми повертаєтесь? в нашій країні влада - діло темне, і всі наші відомі політики там мають свою дойну сіську, чим би вони не прикривались.
все-рівно будемо голосувати за тих самих, які будуть робити те саме
краще голосувати проти всіх.
Блін.. да скільки можна, а??? Мало того, що долар піднімається, так ще знову чергова економічна криза з цими виборами.... ідіот наш Президент... не дивлячись на Конституцію... Краще вже провести вибори Президентські...
Підтримую...
у мене нема слів.... тільки мат... Ющенко Д-О-В-Б-О*О-Б!!!
Мабуть це вже пішла діоксинова інтоксикація на мозок... ![]()
а для нафіга ви взагалі до цієї теми повертаєтесь? в нашій країні влада - діло темне, і всі наші відомі політики там мають свою дойну сіську, чим би вони не прикривались.
А дя того що все це нас стосується... і кожні придумані нашим НЕлюбим президентом вибори обертаються для країни економічною кризою, а він видно цього не розуміє... а тільки хоче погратися в політичні ігри...
на ці вибори потрібно викрутити з бюджету 450 млн. грн, замість того щоб пустити ці кошти на нагальні потреби...
А дя того що все це нас стосується... і кожні придумані нашим НЕлюбим президентом вибори обертаються для країни економічною кризою, а він видно цього не розуміє... а тільки хоче погратися в політичні ігри...
на ці вибори потрібно викрутити з бюджету 450 млн. грн, замість того щоб пустити ці кошти на нагальні потреби...
чєл, я панимаю, що це нас стосується))), я маю на увазі те, що піднімай тут це питання чи ні, толку - ніцц, ми бдя НИХ ніхто, разом з цим форумом, але якщо є бажання покричати в “пустоту” - тоді прошу))
Ми тут обговорюємо свої враження... а чи почують вони чи ні... це вже інше... і чому кричати в пустоту??? ти ж прочитав і інші читають... ![]()
Головне в тунель не кричати , а то з відти може електричка вискочити!
краще взагалі не голосувати, бо толку від того ніякого.народ вже давно живе окремим життям, а влада окремим. я останнім часом і за новинами перестала слідкувать, мені моє психічне здоров,я важливіше.
Якщо зробити флешмоб і щоб ніхто не пішов на вибори.. от тоді було б прикольно подивитись на вираз Юща ![]()
...і оголосив про чергові вибори, доречі вже треті за останні два роки.
Сказавши просто “Партійні сили завели країну в тупик”.....
Смішно, він тільки помітив,що ми в тупику.Як на мене,то ми там вже як мінімум останні п,ять років...
[ Редаговано: 17 Жовтень 2008 13:54 by budulay ]