Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
На якому обговорювався СЗВО? Чи правда те, що його автор різко поміняв думку і став ярим прихильником його?
Цікаво коли цю тему уничтожат?
Ви переплутали форум/сайт!
ЗІ тему переніс у відповідний розділ!
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
На якому обговорювався СЗВО? Чи правда те, що його автор різко поміняв думку і став ярим прихильником його?
Хакери поламали !!!!
А де сайт chat.sarny.info чи anti-komunist.sarny.info?
А у розробника і афтора самих матеріалів завжди різні думки ![]()
Можна домовитись і я вам зроблю будь-який сайт blablabla.sarny.info і ви там будете будь-що писати і афтором його будете також ви, а я лише розробник.
Так що не вірте пліткам, якщо у вас немає достовірної інформації)))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Петя скажи ти вважаєш що з відкриттям СЗВО екологічна ситуація в місті покращиться?
Петя скажи ти вважаєш що з відкриттям СЗВО екологічна ситуація в місті покращиться?
Вибачте я не еколог, і тому з такими питаннями не до мене ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Вибачте я не еколог, і тому з такими питаннями не до мене
...................................................................
А чого сайт прибрав? Кажуть тебе попросили це зробити ;-D
[ Редаговано: 19 Вересень 2008 14:44 by budulay ]Петя скажи ти вважаєш що з відкриттям СЗВО екологічна ситуація в місті покращиться?
Да що ти як баба
навіщо ж тут пліткувати, якби це була б правда то ви вже давно все тут розписали б, хто саме і що саме просив))))))))) Ваші повідомлення підпадають якраз під такі теми як Марення і Плітки. Нічого конкретно неможете вказати, тільки лише одні безпідставні звинувачення від одноденних акаунтів ))))))))) Маравіхер вам ясно написав, сайт зараз поломаний )) злетіла вся інфа і всі налаштування
Вкотре пишу що мене вже напрягають міфи і плітки про мене, пишіть щось конкретне а не пліткуйте
яб уже давно начял потихоньку выходить с етого штопора шо за споры закрыт он или открыт нерешыт человек чи связи ограничены токо паутиной цех имеет значение и будет иметь позно уже роли давно розданы бардак в стране про что вы общяетесь я непойму тут он мер в киеве позакупал автобусом а мусор досих пор лежыт и насрать токо глаза замыливает я думаю нестоит нерничять иза того есть сат или нет в итоге ето всеравно никчему непривело б
яб уже давно начял потихоньку выходить с етого штопора шо за споры закрыт он или открыт нерешыт человек чи связи ограничены токо паутиной цех имеет значение и будет иметь позно уже роли давно розданы бардак в стране про что вы общяетесь я непойму тут он мер в киеве позакупал автобусом а мусор досих пор лежыт и насрать токо глаза замыливает я думаю нестоит нерничять иза того есть сат или нет в итоге ето всеравно никчему непривело б
Людина дійсно права, відкривається та сторінка чи закривається , від нас (тим паче від нас) вже нічого не залежить. “ТАМ” уже все вирішили, уже ніхто ні до чого не прислухається, нам залишили право говорити (свободу преси) і все (тобто, ви говоріть, пишіть, ми все пропустим, але всеодно зробим по-своєму) і хоч ви лусніть, хоч тисячу сторінок створюйте.
я думаю Ви всі чули потужну агітацію по радіо щодо заводу високовольтних опор і як все це змінить життя до кращого , ні..я не зміниться, ЗА ВСЕ ЗАПЛАЧЕНО!!!!
Ну ось, сьогодні на сайті були і нічьогісенько не написали в якості доказів своїх слів
пізніше можливо і спробую відновити той сайт, але ще не факт що вийде, а от зараз мені більш цікавіше запустити СН
http://gazeta.sarny.info - вже майже готовий (да і там новин вже є більше сотні (тиждень тому було всього 30), а те що вони поки за 2007р, то це так треба
), осталось зовсім трішки. Завтра будуть всі за вересень і потрохи будуть додаватись і старі новини (по черзі , спочатку 1 місяць з кінця, тобто за 2007р потім з початку серпень, липень і тд.)