Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

ДЕ САЙТ anti-szmtk.sarny.info

Ранг

Всього повідомлень 16

Зареєстрований 2008-07-29

ПП

На якому обговорювався СЗВО? Чи правда те, що його автор різко поміняв думку і став ярим прихильником його?

Цікаво коли цю тему уничтожат?

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

rambler32 - 11 Вересень 2008 17:37

Ви переплутали форум/сайт!

ЗІ тему переніс у відповідний розділ!

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

На якому обговорювався СЗВО? Чи правда те, що його автор різко поміняв думку і став ярим прихильником його?

Хакери поламали !!!!

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

А де сайт chat.sarny.info чи anti-komunist.sarny.info?

А у розробника і афтора самих матеріалів завжди різні думки smile

Можна домовитись і я вам зроблю будь-який сайт blablabla.sarny.info і ви там будете будь-що писати і афтором його будете також ви, а я лише розробник.

Так що не вірте пліткам, якщо у вас немає достовірної інформації)))

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Ранг

Всього повідомлень 16

Зареєстрований 2008-07-29

ПП

Петя скажи ти вважаєш що з відкриттям СЗВО  екологічна ситуація в місті покращиться?

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

rambler32 - 12 Вересень 2008 22:54

Петя скажи ти вважаєш що з відкриттям СЗВО  екологічна ситуація в місті покращиться?

Вибачте я не еколог, і тому з такими питаннями не до мене smile

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Всього повідомлень 1

Зареєстрований 2008-09-13

ПП

budulay - 15 Вересень 2008 10:42

...................................................................

А чого сайт  прибрав?  Кажуть тебе попросили це зробити ;-D

[ Редаговано: 19 Вересень 2008 14:44 by budulay ]
Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

ataka - 19 Вересень 2008 06:36

Да що ти як баба wink навіщо ж тут пліткувати, якби це була б правда то ви вже давно все тут розписали б, хто саме і що саме просив))))))))) Ваші повідомлення підпадають якраз під такі теми як Марення і Плітки. Нічого конкретно неможете вказати, тільки лише одні безпідставні звинувачення від одноденних акаунтів ))))))))) Маравіхер вам ясно написав, сайт зараз поломаний )) злетіла вся інфа і всі налаштування

Вкотре пишу що мене вже напрягають міфи і плітки про мене, пишіть щось конкретне а не пліткуйте

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 344

Зареєстрований 2007-07-01

ПП

яб уже давно начял потихоньку выходить с етого штопора шо за споры закрыт он или открыт нерешыт человек чи связи ограничены токо паутиной цех имеет значение и будет иметь позно уже роли давно розданы бардак в стране про что вы общяетесь я непойму тут он мер в киеве позакупал автобусом а мусор досих пор лежыт и насрать токо глаза замыливает я думаю нестоит нерничять иза того есть сат или нет в итоге ето всеравно никчему непривело б

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

elektro-house killer - 20 Вересень 2008 18:09

яб уже давно начял потихоньку выходить с етого штопора шо за споры закрыт он или открыт нерешыт человек чи связи ограничены токо паутиной цех имеет значение и будет иметь позно уже роли давно розданы бардак в стране про что вы общяетесь я непойму тут он мер в киеве позакупал автобусом а мусор досих пор лежыт и насрать токо глаза замыливает я думаю нестоит нерничять иза того есть сат или нет в итоге ето всеравно никчему непривело б

Людина дійсно права, відкривається та сторінка чи закривається , від нас (тим паче від нас) вже нічого не залежить. “ТАМ” уже все вирішили, уже ніхто ні до чого не прислухається, нам залишили право говорити (свободу преси) і все (тобто, ви говоріть, пишіть, ми все пропустим, але всеодно зробим по-своєму) і хоч  ви лусніть, хоч тисячу сторінок створюйте.

я думаю Ви всі чули потужну агітацію по радіо щодо  заводу високовольтних опор і як все це змінить життя до кращого , ні..я не зміниться, ЗА ВСЕ ЗАПЛАЧЕНО!!!!

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

ataka - 19 Вересень 2008 06:36

Ну ось, сьогодні на сайті були і нічьогісенько не написали в якості доказів своїх слів smile пізніше можливо і спробую відновити той сайт, але ще не факт що вийде, а от зараз мені більш цікавіше запустити СН
http://gazeta.sarny.info - вже майже готовий (да і там новин вже є більше сотні (тиждень тому було всього 30), а те що вони поки за 2007р, то це так треба wink ), осталось зовсім трішки. Завтра будуть всі за вересень і потрохи будуть додаватись і старі новини (по черзі , спочатку 1 місяць з кінця, тобто за 2007р потім з початку серпень, липень і тд.)

Підпис