Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Єврокубки 2008/2009

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Provod - 17 Вересень 2008 19:31

бллляяяяяяя, хто ж так пасує, йооо

двоє проти одного і такий момент спаскудити

в результаты 1-1

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

Fanta - 17 Вересень 2008 19:32
Provod - 17 Вересень 2008 19:31

бллляяяяяяя, хто ж так пасує, йооо

двоє проти одного і такий момент спаскудити

в результаты 1-1

да уж, шо маєм - те маєм, ніколи не можем нормально закінчити гру, або не заб”єм, або пропустим

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 250

Зареєстрований 2008-01-20

ПП

Обидно.но я не удивлен.В плане-”на последних минутах гол  в свои ворота получить” наши команды впереди планеты всей!!!!

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Шкода, хоча і не сказати що результат впрям вже такий поганий, думаю багато хто боявся щоб наші взагалі не програли, але от коли ми вже ведем в рахунку походу матчу, то дуже прикро ось так от на останніх хвилинах пропускати :(

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 261

Зареєстрований 2007-01-20

ПП

Арсенал на даний момент показую мабуть найяскравішу гру серед європейських ТОП команд. Тому побоювання перед матчем і під час першого тайму були зовсім не без підставними. Так, шкода, що не втримали перемогу, але давайте подивимося на цю нічію під іншим кутом. Багато хто вірив в перемогу Динамо над таким Арсеналом? А після першого тайму? Я був більше ніж згоден на нічію. Якщо ж пригадати 2 минулорічних виступи в ЛЧ то тут взагалі язик не повертається назвати цю нічію невдачею. Після 1-4 від Стяуа, нічія з Арсеналом вам поганий результат? І ще одне. Думаю тепер Динамо має відчути і зрозуміти, що може грати і обігрувати не тільки Зорю чи Металург...чи Спартак smile , а й навіть найкращі команді Європи. Тож особисто я, сповнений оптимізму і вірю що в наступному матчі з Фенером нам цілком до снаги не тільки не програти, а й перемогти. А якщо видужають ще й Мілевський з Гусєвим і Кореа то ще й Арсеналу на виїзді накидаємо (жарт) smile

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 889

ПП

Металіст програв, фігово
правда пост стосується кубка УЄФА а не ліги

є пропозиція - тему перейменувати у Єврокубки 2008/2009

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Шкода але рахунок 1:0 всерівно дає нам великі шанси.
Матчу не бачив, але вже кажуть що гол нам був забитий з офсайду :(

[ Редаговано: 18 Вересень 2008 23:03 by budulay ]

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 889

ПП

SLAYD-R1 - 17 Вересень 2008 19:48

Обидно.но я не удивлен.В плане-”на последних минутах гол  в свои ворота получить” наши команды впереди планеты всей!!!!

єнто точно, Металіст також пропустив на останніх хвилинах

хоча питання спірне, ось Будулай каже, що був офсайд (підіграли судды???)

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 261

Зареєстрований 2007-01-20

ПП

Я дивився повністю гру. Металіст пропустив не в кінці матчу, а в середині другого тайму. Що стосується гри, то ми грали краще, цікавіше, мали більше моментів. Два рази м’яч попав у поперечину, не реалізували вихід сам на сам да і крім цього було ще вдосталь моментів. Бешікташ же крім голу з офсайду (явного) фактично моментів і не створив. Рахунок повністю не по грі. Однак привід для оптимізму є. Захист Металіста зіграв дуже добре, то ж є надія що в Харькові ми не пропустимо гол, а парочку-другу таки заб’ємо. Не може ж м’яч в кожному матчі попадати в поперечину, а не в ворота smile

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Фенербахче - Динамо - 0:0 - ех Шацьких, а я вже про нього почав забувати, думав вже в стартовому складі да і взагалі в Динамо не побачу)

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Ну що ж шкода Шахтар, але ж і треба грати всі 95 хвилин, навіщо було в кінці постійно валятись і затягувати час. Коли Шахтар грав у футбол, то у Барселони не було шансів, а як тільки почали тянути час і думати про перемогу, так відразу ж і отримали.
Феєрплей не феєрплей, але рахунок на табло :( і знову наші як завжди на останніх вхилинах.....

....але то було вчора, а зараз тримаємо кулаки і віримо у Металіст поки 2:0 ми попереду

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 250

ПП

budulay - 02 Жовтень 2008 17:06

Ну що ж шкода Шахтар, але ж і треба грати всі 95 хвилин, навіщо було в кінці постійно валятись і затягувати час. Коли Шахтар грав у футбол, то у Барселони не було шансів, а як тільки почали тянути час і думати про перемогу, так відразу ж і отримали.
Феєрплей не феєрплей, але рахунок на табло :( і знову наші як завжди на останніх вхилинах.....

Петя а почитай мой пост за Відправлено: 17 Вересень 2008 11:48 PM не об этом ли я писал?Жалко.победа была уже почти у нас в руках.Не могу понять ну почему нам на последних минутах так не везет??? я понимаю-мяч круглый,может быть что угодно....но..... как проклял кто!

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

SLAYD-R1 - 02 Жовтень 2008 17:26
budulay - 02 Жовтень 2008 17:06

Петя а почитай мой пост за Відправлено: 17 Вересень 2008 11:48 PM не об этом ли я писал?Жалко.победа была уже почти у нас в руках.Не могу понять ну почему нам на последних минутах так не везет??? я понимаю-мяч круглый,может быть что угодно....но..... как проклял кто!

Думаю раніше просто Шахтар в чемпі України був завжди фаворитом, забє пару голів і все, далі катають мяч до кінця гри розслабляючись під кінець. Зараз рівень чемпіонату росте, от від того ж Металурга донецького теж отримали гол на останніх хвилинах, можливо ще пару таких матчів у внутрішньому чемпіонаті і там дивись вже і на міжднародному рівні звикнуть до кінця грати smile

А тим часом Металіст рве турків, це їм за шаровий гол з офсайду )))))) 4:0

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 254

Зареєстрований 2007-09-08

ПП

Браво!!!
Металіст 4:1 Бешикташ
Голи: Джексон 16’, 70’, Девіч 26’, Ганчаржик 75’ - Нобре 90’

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 250

ПП

Ну что ж всех поздравляю с победой!!!!!! Болеем за наших ребят!!!!!