Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Спорт → Тема
бллляяяяяяя, хто ж так пасує, йооо
двоє проти одного і такий момент спаскудити
в результаты 1-1
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
бллляяяяяяя, хто ж так пасує, йооо
двоє проти одного і такий момент спаскудити
в результаты 1-1
да уж, шо маєм - те маєм, ніколи не можем нормально закінчити гру, або не заб”єм, або пропустим
Обидно.но я не удивлен.В плане-”на последних минутах гол в свои ворота получить” наши команды впереди планеты всей!!!!
Шкода, хоча і не сказати що результат впрям вже такий поганий, думаю багато хто боявся щоб наші взагалі не програли, але от коли ми вже ведем в рахунку походу матчу, то дуже прикро ось так от на останніх хвилинах пропускати :(
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Арсенал на даний момент показую мабуть найяскравішу гру серед європейських ТОП команд. Тому побоювання перед матчем і під час першого тайму були зовсім не без підставними. Так, шкода, що не втримали перемогу, але давайте подивимося на цю нічію під іншим кутом. Багато хто вірив в перемогу Динамо над таким Арсеналом? А після першого тайму? Я був більше ніж згоден на нічію. Якщо ж пригадати 2 минулорічних виступи в ЛЧ то тут взагалі язик не повертається назвати цю нічію невдачею. Після 1-4 від Стяуа, нічія з Арсеналом вам поганий результат? І ще одне. Думаю тепер Динамо має відчути і зрозуміти, що може грати і обігрувати не тільки Зорю чи Металург...чи Спартак
, а й навіть найкращі команді Європи. Тож особисто я, сповнений оптимізму і вірю що в наступному матчі з Фенером нам цілком до снаги не тільки не програти, а й перемогти. А якщо видужають ще й Мілевський з Гусєвим і Кореа то ще й Арсеналу на виїзді накидаємо (жарт) ![]()
Металіст програв, фігово
правда пост стосується кубка УЄФА а не ліги
є пропозиція - тему перейменувати у Єврокубки 2008/2009
Шкода але рахунок 1:0 всерівно дає нам великі шанси.
Матчу не бачив, але вже кажуть що гол нам був забитий з офсайду :(
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Обидно.но я не удивлен.В плане-”на последних минутах гол в свои ворота получить” наши команды впереди планеты всей!!!!
єнто точно, Металіст також пропустив на останніх хвилинах
хоча питання спірне, ось Будулай каже, що був офсайд (підіграли судды???)
Я дивився повністю гру. Металіст пропустив не в кінці матчу, а в середині другого тайму. Що стосується гри, то ми грали краще, цікавіше, мали більше моментів. Два рази м’яч попав у поперечину, не реалізували вихід сам на сам да і крім цього було ще вдосталь моментів. Бешікташ же крім голу з офсайду (явного) фактично моментів і не створив. Рахунок повністю не по грі. Однак привід для оптимізму є. Захист Металіста зіграв дуже добре, то ж є надія що в Харькові ми не пропустимо гол, а парочку-другу таки заб’ємо. Не може ж м’яч в кожному матчі попадати в поперечину, а не в ворота ![]()
Фенербахче - Динамо - 0:0 - ех Шацьких, а я вже про нього почав забувати, думав вже в стартовому складі да і взагалі в Динамо не побачу)
Ну що ж шкода Шахтар, але ж і треба грати всі 95 хвилин, навіщо було в кінці постійно валятись і затягувати час. Коли Шахтар грав у футбол, то у Барселони не було шансів, а як тільки почали тянути час і думати про перемогу, так відразу ж і отримали.
Феєрплей не феєрплей, але рахунок на табло :( і знову наші як завжди на останніх вхилинах.....
....але то було вчора, а зараз тримаємо кулаки і віримо у Металіст поки 2:0 ми попереду
Ну що ж шкода Шахтар, але ж і треба грати всі 95 хвилин, навіщо було в кінці постійно валятись і затягувати час. Коли Шахтар грав у футбол, то у Барселони не було шансів, а як тільки почали тянути час і думати про перемогу, так відразу ж і отримали.
Феєрплей не феєрплей, але рахунок на табло :( і знову наші як завжди на останніх вхилинах.....
Петя а почитай мой пост за Відправлено: 17 Вересень 2008 11:48 PM не об этом ли я писал?Жалко.победа была уже почти у нас в руках.Не могу понять ну почему нам на последних минутах так не везет??? я понимаю-мяч круглый,может быть что угодно....но..... как проклял кто!
Феєрплей не феєрплей, але рахунок на табло :( і знову наші як завжди на останніх вхилинах.....Петя а почитай мой пост за Відправлено: 17 Вересень 2008 11:48 PM не об этом ли я писал?Жалко.победа была уже почти у нас в руках.Не могу понять ну почему нам на последних минутах так не везет??? я понимаю-мяч круглый,может быть что угодно....но..... как проклял кто!
Думаю раніше просто Шахтар в чемпі України був завжди фаворитом, забє пару голів і все, далі катають мяч до кінця гри розслабляючись під кінець. Зараз рівень чемпіонату росте, от від того ж Металурга донецького теж отримали гол на останніх хвилинах, можливо ще пару таких матчів у внутрішньому чемпіонаті і там дивись вже і на міжднародному рівні звикнуть до кінця грати ![]()
А тим часом Металіст рве турків, це їм за шаровий гол з офсайду )))))) 4:0
Браво!!!
Металіст 4:1 Бешикташ
Голи: Джексон 16’, 70’, Девіч 26’, Ганчаржик 75’ - Нобре 90’
Ну что ж всех поздравляю с победой!!!!!! Болеем за наших ребят!!!!!