ну вы молодцы! Тимощук-хохол!Значит москоли выиграют!
ну а если серьйозно? такой разваленый(имхо)Манчестер и Динамо могло рвать на части! А “Зенит”? ну молодцы ребята.что тут скажешь!
это футбол.мне например уже поднадоела постоянная доминация в Европейском футболе клубов из Англии,Испании,Италии,Германии.пора бы уже и славянам(”славянам” -это образно,учитывая что у нас на две команды их пару человек,а остальные негры!)свое “я” показать.
вот прикиньте:-кошмарный сон тренеров “Реала” и “Юве”-из группы выходит БАТЭ! с первого места!!!
хто сміється, той сміється останній))))
але спорити не хочу, одне, я пишався тим, що, коли Тимощук давав інтерв”ю, він розмовляв чистою Українськоюю!!!! молодець!!!
ну ти не так мене зрозумів.Толік захисник ,а від того як зіграє захист і кіпер залежить скільки пропустить команда!так шо москалі повинні Богу дякувати шо за них бігає наш Волиняка!(нагадаю шо Толік з Луцька).Просто аналогія розсмішила!!!
ну вы молодцы! Тимощук-хохол!Значит москоли выиграют!
ну а если серьйозно? такой разваленый(имхо)Манчестер и Динамо могло рвать на части! А “Зенит”? ну молодцы ребята.что тут скажешь!
это футбол.мне например уже поднадоела постоянная доминация в Европейском футболе клубов из Англии,Испании,Италии,Германии.пора бы уже и славянам(”славянам” -это образно,учитывая что у нас на две команды их пару человек,а остальные негры!)свое “я” показать.
вот прикиньте:-кошмарный сон тренеров “Реала” и “Юве”-из группы выходит БАТЭ! с первого места!!!
хто сміється, той сміється останній))))
але спорити не хочу, одне, я пишався тим, що, коли Тимощук давав інтерв”ю, він розмовляв чистою Українськоюю!!!! молодець!!!
ну ти не так мене зрозумів.Толік захисник ,а від того як зіграє захист і кіпер залежить скільки пропустить команда!так шо москалі повинні Богу дякувати шо за них бігає наш Волиняка!(нагадаю шо Толік з Луцька).Просто аналогія розсмішила!!!
та я ж кажу, що спорити з тобою не хочу, отже підтверджую, що ти правий
я просто свою думку висловлював, і , думаю всі зі мною погодяться (ну майже всі)))))))
Волиняка сто пудовв!!! ще не вмерла Західна Українаа!!
Тимощук добре в захисті відіграв, да і теж гарні атаки розпочинав. Я замітив що коли Манчестер дійсно трохи заграв і став гострішим в атаці, то проти Креспо в будь-якій ділянці поля майже завжди опинявся Тимощук. Мабуть вказівка Адвоката, адже на початку тайму Тевес легко позбавлявся опіки деяких зенітовських захисників.Ну да ми можем говорити що якби не Тимощук (який зробив багато щоб МЮ більше не забили), то Зенті не виграв, а португальці будуть говорити що якби не Дані (який забив другий мяч) то Зенті не виграв....а росіяни ж в свою чергу просто гордяться, бо це їхня команда ))))) Мабуть і гвінейці думають, що якби не Бангура (він же кажись із Гвінею) то Динамо не пройшло б Спартак ))
А так добре що в Зеніті Тимощук дійсно росте, а в Шахтарі хз, може сидів би на лавці, а замість нього бігав би якийсь негр
ЗІЖ поправив своє повідомлення, память на імена не дуже добра ))
[ Редаговано: 01 Вересень 2008 03:19 AM by budulay ]
Нормальна “Динамо” група попала - заруби будуть страшні. Добре хоч останню гру з турками вдома в грудні гратимуть - троха заморозять. От “Шахтарю” більше повезло, друге місце мають брати, ще й остання гра з “Барсою”, якій вже нічого не треба буде.
Сьогодні побачим яка нормальна група попала Динамо))) -Порвуть їх Арсенальці на (англійській)хрест...А от вчора Шахтарі показали як треба грати на чужому полі.Красавчік Фернандіньйо з 36 метрів забив супер гол...