Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Єврокубки 2008/2009

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

Все, попа Динамо, Шахта гарний гол забила, думаю і в фіналі порве соперника

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Гра впринципі рівна, жаль Динамо :( ........... можливо і краще що Шахтар пройшов, бо жовті картки дуже вже послабили б Динамо у фіналі, але тепер вони просто зобов’язані привезти кубок в Україну.......не сподобалась грязновата гра Шахтьора

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

Я в шоці від суддівства... і взагалі я вшоці від такої гри...

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 252

Зареєстрований 2007-12-26

ПП

А я писал что финал будет Динамо - Гамбург а вышло всё наоборот)!Желаю Шахте проиграть с огромным стчётом!!!!!!!!!!!!!!!!! Кротов в норы!!!!!!!!!!!

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

млять, пока, це ж тре такий штрафний Шахті пропустити

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 334

Зареєстрований 2007-06-13

ПП

ура.

Підпис

signature_image

-Oh my God! They’ve killed Kenny!
-You bastards!

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Суперкубок Шахтар - Барселона, це ппц, в це важко повірити, але думаю якщо Барселона захоче виграти цей матч, то виграє :(

Шахтар у фіналі супергру із Вердером не показав, так зіграли в деяких моментах і все, а от Барселона повністю розчавила МЮ.....хоча забий МЮ в перші 10 хв, хз що могло б бути

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Думаю ця тема себе вичерпала тому її і закриваю, оскільки у нас вже почався новий єврокубковий сезон. Думаю він буде не гіршим за цей wink

Підпис