Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Спорт → Тема
Все, попа Динамо, Шахта гарний гол забила, думаю і в фіналі порве соперника
Гра впринципі рівна, жаль Динамо :( ........... можливо і краще що Шахтар пройшов, бо жовті картки дуже вже послабили б Динамо у фіналі, але тепер вони просто зобов’язані привезти кубок в Україну.......не сподобалась грязновата гра Шахтьора
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Я в шоці від суддівства... і взагалі я вшоці від такої гри...
А я писал что финал будет Динамо - Гамбург а вышло всё наоборот)!Желаю Шахте проиграть с огромным стчётом!!!!!!!!!!!!!!!!! Кротов в норы!!!!!!!!!!!
млять, пока, це ж тре такий штрафний Шахті пропустити
ура.
-Oh my God! They’ve killed Kenny!
-You bastards!
Суперкубок Шахтар - Барселона, це ппц, в це важко повірити, але думаю якщо Барселона захоче виграти цей матч, то виграє :(
Шахтар у фіналі супергру із Вердером не показав, так зіграли в деяких моментах і все, а от Барселона повністю розчавила МЮ.....хоча забий МЮ в перші 10 хв, хз що могло б бути
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Думаю ця тема себе вичерпала тому її і закриваю, оскільки у нас вже почався новий єврокубковий сезон. Думаю він буде не гіршим за цей ![]()