1 з 2
1
ЦЕХ ПРАЦЮВАТИ НЕ БУДЕ,
Відправлено: 28 Серпень 2008 06:17 PM   [ Ігнорувати ]
Випадково зайшов
Rank
Всього повідомлень  11
Зареєстрований  2008-08-25

допоки не буде погодження громади міста

Ознайомився зі статтею «Людям роботу, а місту – сучасне виробництво», що була надрукована в «Сарненських новинах» від 19 серпня ц.р. З цього приводу хочу висловити свої міркування. Дивно, що на зборах трудового колективу ТзОВ «Сарненський завод високовольтних опор» міський голова звинуватив у цинізмі й аморальності тих людей, які попри всі залякування прийшли в День міста на збори громадян, де обговорювалося питання проведення місцевого референдуму щодо реконструкції цеху термічної обробки цинком металевих конструкцій цього підприємства, та висловили свою громадську позицію. Також на шпальтах газети прочитав коментарі Михайла Сулятицького, який запевняє, що виробництво не шкідливе, всі роботи проходять поетапно в межах дозволеного. Це при тому, що в інтерв’ю телеканалу «1+1» він зізнався, що вироблено майже  40 тон готової продукції,  але всіх необхідних фільтрів ще не встановили. Варто при цьому згадати, що дозвіл на реконструкцію зазначеного цеху оскаржується в суді, де його ухвалою зупинено дію рішення до вирішення справи по суті. Абсурд, чи не так?
Прочитавши статтю, погоджуюся: люди повинні працювати, а місто – розвиватися, але чи в такий «законний» спосіб? Впевнений, люди повинні не просто працювати, а працювати безпечно, і це запорука не тільки керівництва заводу, а й місцевої влади. Маємо майже 5 тисяч звернень сарненців, які різко засуджують розміщення такого виробництва в межах міста. Це є головною підставою для нас, депутатів порушувати питання проведення референдуму та отриманні дозволу у справжніх господарів – жителів райцентру. Стурбованість земляків цілком зрозуміла, адже за  “Класифікацією хімічних речовин для контролю забруднення”, цинк належить до І класу небезпеки, а утилізація гальвановідходів, за інформацією Інституту гігієни ім..Марзеєва знаходиться не на належному рівні. Здається,  що саме міський голова не дочитав закон, який забороняє розміщення в Чорнобильській зоні підприємств такого типу, та першочергово надав свою згоду. Тож М.Сулятицькому та Л.Ніколайчуку, які так дбають про економічний розвиток підприємства та міста, потрібно було йти до людей з поясненням про нові не шкідливі технології, отримувати дозвіл громади, як того вимагає законодавство, а не звинувачувати представників політичних сил у популізмі. Відстоюючи делеговані права, вкотре звертаюся до міського голови: питання потребує погодження громади, голос народу – голос Божий. Мало тих дозволів, що отримано підприємством від міністерств та відомств. Головне – згода людей.
Згадую 2004 рік. Ви, Леонтій Сергійович, під час Помаранчевої революції стояли на майдані та декларували своє ставлення до демократії та народовладдя, а вже зараз, «ламаєте» ту ж демократію через коліно, не даючи можливості людям сказати своє слово на референдумі, який не реєструєте, як керівник місцевої громади через формальні дрібниці. Можливо це Ваші дії того часу потрібно було б називати популізмом для отримання політичних дивідендів?
На сесії депутати повинні мовчки піднімати руки, голосуючи за проекти рішень, запропоновані виконкомом, мабуть, це «правильна» позиція на думку міського голови. Попри всі абсурдні рішення, однобоке висвітлення інформації справедливість все рівно переможе, але за неї варто боротися! У місті люди залякані та спантеличені, бо бояться навіть прийти на мітинг і привселюдно висловити свою думку. В розмовах тільки те й чути, що змінити нічого не можливо, задіяний великий капітал.
Переконаний, що сарненці можуть самостійно вирішувати глобальні проблеми міста. А ми, депутати, порушуючи питання про відкриття дитячих садків на літній період, підтоплення, розміщення цеху гальваніки тощо, виконуємо делеговані вами повноваження, що вимагає концепція партійної організації, а також наш лідер Юлія Тимошенко. Тож авторитетно заявляю, що й надалі будемо працювати над вирішенням нагальних проблем людей, бо це не що інше як служіння народу, а не популізм чи цинізм.

Сергій ЄВТУШОК
Керівник депутатської фракції «БЮТ»
в Сарненській міській раді

Профіль

Відправлено: 28 Серпень 2008 10:39 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 1 ]
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень  929
Зареєстрований  2006-02-03

Ну розкажіть мені будь - ласка чим загрожує виробництво конкретно на ТзОВ “СЗВО” ? Просто дуже цікаво тому, що я там в цеху буваю майже кожен день, людей там немає виробництво стоїть, що ще треба? Мені цікаво чим ви як майбутній мер будете наповнювати бюджет міста?  Чому за Януковича голосує весь південь і схід Ви знаєте? Тому , що люди там працюють і зарбляють гроші, там є заводи які дають 80% надходжень до бюджету міста , ми бачимо, що на шахтах аварії, вмирають люди , але виробництво не стає і люди не хочуть нічого міняти, так чому Ви не хочете щоб завод робив на нормальних основах, вже запропонували створення автономної лабораторії, да посадіть там свою людину з бюту в комісію щоб не було фальсифікацій , треба завод запустити, але зробити щоб він шкодив людям по мінімуму, а не пробувати закрити його різними способами!!!

Підпис 

Бо тобі аби попіздет з тру пациками (c) Fanta

Skype чат м.Сарни

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 01:20 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 2 ]
Випадково зайшов
Rank
Всього повідомлень  11
Зареєстрований  2008-08-25

Доброго Вам дня! Будь ласка, дивіться на проблему ширше. Методи роботи виконавчої міської влади застарілі. Депутати працюють як механізм узаконення колегіальних рішень. Більшість в міськраді вже давно не представляє інтереси людей. Це вчорашній день! Дуже добре відчувати, що ти потрібен людям. Міський голова закликає депутатів об”єднатися аби дискредитувати фракцію “БЮТ”, це при тому, що у міськраді БЮТом представлена третина міста. Стосовно заводу повторю: голос народу - голос Божий. Референдум, згода людей, дотриамння законодавства та соціальні навантаження. Першочергово - згода громади!!! Приймальня працює з 9:00 до 18:00. Приходьте, ми працюємо над питаннями, які порушуються людьми.

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 01:42 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 3 ]
Адміністратор
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень  2347
Зареєстрований  2006-10-06
btr - 29 Серпень 2008 01:20 PM

Приймальня працює з 9:00 до 18:00. Приходьте, ми працюємо над питаннями, які порушуються людьми.

Куди? В бібліотеку на перший поверх???

Підпис 

(c) Valentine
index.php?ACT=26&fid=6&aid=958_1r3oXg6XdibrsHqd1x55&board_id=1

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 01:43 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 4 ]
Всього повідомлень  929

Я думаю для громади можна знайти більше доцільніше діло, он посадіть дерев трохи, коли полагодять дорогу на беглородській? тож центр міста, а то такі ями, що піддон можна залишити!!!  От ви мені скажіть як люди нормально проголосують? коли вони знають тільки ту інформацію якою ви їх годуєте? Звідки у вас гроші на мітинги? На рекламу? це ж які гроші тратяться щоб зібрати 200 людей в центрі міста і не треба заперечувати , що не тратяться я також трохи повідомлений  wink тому шановний не туди гроші тратите пустіть на дітей , на садки дитячі, а для перевірки роботи СЗВО є відповідні органи , санстанції, пожарніки і т.д от вони цим повині займатись, якщо не районі то обласні....

Підпис 

Skype чат м.Сарни

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 02:53 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 5 ]
Всього повідомлень  2983
Зареєстрований  2005-11-22

Проблема БЮТу (і не тільки в нашому районі, а взагалі по Україні) в тому що вони вміють воювати проти когось задля якоїсь посади чи для майбутніх політичних девідендів, і це все опираючись на народ. Як тільки вони свого досягають, то про народ забувають. Звичайно ж з однієї сторони це добре що БЮТ справді працює, мабуть працює найбільше серед політичних сил в районі, але ж просто ми знаємо що працюють лише задля вигоди собі, якщо це вигідно людям, а не вигідно БЮТу, то думаю вони за це не візмуться.

btr - 28 Серпень 2008 06:17 PM

..............У місті люди залякані та спантеличені, бо бояться навіть прийти на мітинг і привселюдно висловити свою думку...........

Да не бояться люди, люди просто знають, що для тих хто проводить мітинг вони не потрібні, для них вони просто масовка. Сьогодні на мітингу згадали про людей, а завтра сидячи у владних кріслах вже забули....

btr - 28 Серпень 2008 06:17 PM

Доброго Вам дня! Будь ласка, дивіться на проблему ширше. Методи роботи виконавчої міської влади застарілі. Депутати працюють як механізм узаконення колегіальних рішень............

А давайте дивитись на проблему ще ширше? Чому БЮТ проти мажоритарної системи виборів?
Адже всім відомо що у їхніх списках багато тих депутатів, за яких би люди в жодному разі не голосували. Да і БЮТ у ВРУ якраз і славиться тим що там голосують так як скажуть зверху.

Одне радує, що люди хоч розумнішають і менше довіряють словам депутатів.....

Підпис 

Оживляєм “Сарненські новини” - http://gazeta.sarny.info
І Сарни.ІНФО теж буде новим, але це поки сюрприз  tongue laugh
00002w6y

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 07:56 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 6 ]
Сарненчанин
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень  245
Зареєстрований  2008-01-20
MaraviXer - 29 Серпень 2008 01:43 PM

Я думаю для громади можна знайти більше доцільніше діло, он посадіть дерев трохи, коли полагодять дорогу на беглородській? тож центр міста, а то такі ями, що піддон можна залишити!!!  От ви мені скажіть як люди нормально проголосують? коли вони знають тільки ту інформацію якою ви їх годуєте? Звідки у вас гроші на мітинги? На рекламу? це ж які гроші тратяться щоб зібрати 200 людей в центрі міста і не треба заперечувати , що не тратяться я також трохи повідомлений  wink тому шановний не туди гроші тратите пустіть на дітей , на садки дитячі, а для перевірки роботи СЗВО є відповідні органи , санстанції, пожарніки і т.д от вони цим повині займатись, якщо не районі то обласні....

Господа позвольте и мне свое слово сказать-коли полагодять дорогу на беглородській? тож центр міста, а то такі ями, що піддон можна залишити!!!
-это помоему проблема мэра города а не БЮТ или какой либо другой партийной организации!
тому шановний не туди гроші тратите пустіть на дітей , на садки-
и это тоже проблема мэра города!!!! партийные организации к садикам никагого отношения не имеют. Мэр садики закрыл!деньги в бюджете были!
у каждого из нас своя позиция относительно и сзво и мэра.но давайте вещи своими именами называть.по чесному!

[ Редаговано: 29 Серпень 2008 07:59 PM by SLAYD-R1 ]
Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 07:59 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 7 ]
Всього повідомлень  929
SLAYD-R1 - 29 Серпень 2008 07:56 PM

Господа позвольте и мне свое слово сказать-коли полагодять дорогу на беглородській? тож центр міста, а то такі ями, що піддон можна залишити!!! -это помоему проблема мэра города а не БЮТ или какой либо другой партийной организации!
тому шановний не туди гроші тратите пустіть на дітей , на садки - и это тоже проблема мэра города!!!! партийные организации к садикам никагого отношения не имеют. Мэр садики закрыл!деньги в бюджете были!
у каждого из нас своя позиция относительно и сзво и мэра.но давайте вещи своими именами называть.по чесному!

Наївний, ну так , що мішає бюту наприклад потратити свої гроші, які пускались на мітинг на садок так сказать благодійнив внеском чи внесок тільки мер може робити з бюджету ще раз кажу кожні копійку з бюджету  можна побачити в документах , куди і на що була потрачена!!!

Підпис 

Skype чат м.Сарни

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 08:02 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 8 ]
Сарненчанин
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень  245
MaraviXer - 29 Серпень 2008 07:59 PM

Господа позвольте и мне свое слово сказать-коли полагодять дорогу на беглородській? тож центр міста, а то такі ями, що піддон можна залишити!!! -это помоему проблема мэра города а не БЮТ или какой либо другой партийной организации!
тому шановний не туди гроші тратите пустіть на дітей , на садки - и это тоже проблема мэра города!!!! партийные организации к садикам никагого отношения не имеют. Мэр садики закрыл!деньги в бюджете были!

Наївний, ну так , що мішає бюту наприклад потратити свої гроші, які пускались на мітинг на садок так сказать благодійнив внеском чи внесок тільки мер може робити з бюджету ще раз кажу кожні копійку з бюджету  можна побачити в документах , куди і на що була потрачена!!!

а что  мэр сделал? приведи хоть один пример его благотворительности? или благотворительности “Нашей Украины”?

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 08:06 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 9 ]
Всього повідомлень  929
SLAYD-R1 - 29 Серпень 2008 08:02 PM

а что  мэр сделал? приведи хоть один пример его благотворительности? или благотворительности “Нашей Украины”?

Да я про мера нічого не кажу, тут мова про завод , мені пафіг хто мер, я кажу перш за все щоб критати на когось треба самому щось зробити бажано толкове, а не закрити підприємство яке може наповнювати бюджет , як ти не розумієш ці люди які кричать навіть виробництва не знають!!!

Підпис 

Skype чат м.Сарни

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 08:06 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 10 ]
Всього повідомлень  2983
Зареєстрований  2005-11-22

Із садочками і справді прикра ситуація вийшла, це я знаю, так як в мене є 5-річна племінниця. Хочеться надіятись що в наступному році всі зроблять висновкі і ситуація не повториться.
А садок і мітинг мабуть там зовсім інші суми фігурують smile, і якщо партія може взяти гроші десь зверху на проведення мітингу, то на садочок вона цих гроше й не може взяти :( їй там нагорі ніхто не дасть

Підпис 

Оживляєм “Сарненські новини” - http://gazeta.sarny.info
І Сарни.ІНФО теж буде новим, але це поки сюрприз  tongue laugh
00002w6y

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 08:10 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 11 ]
Сарненчанин
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень  245

Ребята ну почему вы считаете что на митинг денег много пошло? этого я понять не могу...фотки с митинга видели?(сами знаете где их можно посмотреть)
аппаратуру дорогую поставили что ли? так там люди свою имеют... confused

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 08:14 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 12 ]
Сарненчанин
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень  245
MaraviXer - 29 Серпень 2008 08:06 PM

Да я про мера нічого не кажу, тут мова про завод , мені пафіг хто мер, я кажу перш за все щоб критати на когось треба самому щось зробити бажано толкове, а не закрити підприємство яке може наповнювати бюджет , як ти не розумієш ці люди які кричать навіть виробництва не знають!!!

ну нам то до этого бюджета дела точно никакого не будет.и город,я уверен, не увидит не копейки.разве что отчеты опубликованные в “Сарненских новинах”.а мы как терли поддоны на ямках так тереть и будем!грустно все это.

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 08:21 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 13 ]
Всього повідомлень  929
SLAYD-R1 - 29 Серпень 2008 08:14 PM
MaraviXer - 29 Серпень 2008 08:06 PM

ну нам то до этого бюджета дела точно никакого не будет.и город,я уверен, не увидит не копейки.разве что отчеты опубликованные в “Сарненских новинах”.а мы как терли поддоны на ямках так тереть и будем!грустно все это.

Теперішньому меру вже не довго залишилось при владі , ще побачим як буде і приінших  wink  А на рахунок вкладень то 100 % бабки вкладені нормальні, одна реклама скільки коштує

Підпис 

Skype чат м.Сарни

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 08:26 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 14 ]
Сарненчанин
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень  245

И еще одно(это уже ближе к моей теме) насчет благотворительности партий.Радует что БЮТ хоть формы потихоньку для сельских футбольных команд покупает и дарит.вот сегодня.например,бутсы для тинненской футбольной команды должны привезти.а то есть такие что в кедах до сих пор играют.(китайских за 35 грн).почему бы славному СЗВО не проспонсировать тот же “Олимп” например???И к людям поближе и о добрых делах на посохе зарубки!почему бы мэру не ограничеваться “дорогой благотоворительностью” (в размере двадцати фоток на а4 формате для этноансамбля “Троян”),а приехать и в какую нить школу десять мячиков подарить??? а то получаеться в небо мы салюта бабахнули на 10000 грн,а десяток мячиков для школы купидь впадло!

Профіль

Відправлено: 29 Серпень 2008 08:36 PM   [ Ігнорувати ]   [ # 15 ]
Всього повідомлень  929
SLAYD-R1 - 29 Серпень 2008 08:26 PM

И еще одно(это уже ближе к моей теме) насчет благотворительности партий.Радует что БЮТ хоть формы потихоньку для сельских футбольных команд покупает и дарит.вот сегодня.например,бутсы для тинненской футбольной команды должны привезти.а то есть такие что в кедах до сих пор играют.(китайских за 35 грн).почему бы славному СЗВО не проспонсировать тот же “Олимп” например???И к людям поближе и о добрых делах на посохе зарубки!почему бы мэру не ограничеваться “дорогой благотоворительностью” (в размере двадцати фоток на а4 формате для этноансамбля “Троян”),а приехать и в какую нить школу десять мячиков подарить??? а то получаеться в небо мы салюта бабахнули на 10000 грн,а десяток мячиков для школы купидь впадло!

У кожного є свої думки , кожен по своєму прав, але не буде нічого якщо завод прикриють, ми тут не БЮТ і не мера обговорюємо

Підпис 

Skype чат м.Сарни

Профіль