Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Відпочинок → Тема
Побачив плакат, пишуть молодіжні колективи з Голандії покажуть нам на площі танці
ех якби іще чогось цікавого привезли б ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
наприклад.... Памелу Андерсон чи Тіну кароль?!?! ![]()
наприклад.... Памелу Андерсон чи Тіну кароль?!?!
Да ні, з голандії подарунок , бо Тіна і Памела не куряться)))
Акція називалась - Ти не забутий
Насправді транслювали фільм про Ісуса, в переривах голанді танцювали, мабуть щоб цим втримати глядачів перед екранами.
Наскільки я зрозумів, то це не штунди/протестанти вдалося навіть трохи поспілкуватись, ще разом там і помолились ![]()
Особисто мені сподобалась ідея з якою вони їздять, це не просто якісь “собранія”)))
Вразило те що вони ходили по площі і прибирали мусор (бутилкі з під пива, води і тд) які залишали сарненчани, ось тут і відразу було видно наскільки ми далекі від Європи.
Бачив ситуацію, коли пяний мужик років 30 підходить до голандки і питає: Ти по рускі понімаєш?
)))))а там випав, а коли розмови невийшло, він мабуть згадав щось зі школи і видав: Вотч із йор немй? ))))
ще б якби начав говорити: Ай лів ін Сарни і Хуіс он дюті тудей ............ я б на асфальті реготав би))))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
наприклад.... Памелу Андерсон чи Тіну кароль?!?!
Да ні, з голандії подарунок , бо Тіна і Памела не куряться)))
ти про конопельку????
чи про інуший “веселий” подарунок
???
є пару фоток але нема кабеля до фотіка %)
є пару фоток але нема кабеля до фотіка %)
Я знаю де кабель )))