Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

ТЕТ_А_ТЕТ - Адреналін - Adrenaline

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Добавив статтю із СН про відкриття Адреналіну - http://sarny.info/site/entry/adrenalin-zapalyuye-ne-lushe-molod/

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

А хтось там був особисто? Є що розповісти? Бо мені розказували, що там була купа наворочених крутих іномарок і вхід лише для “своїх”

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 915

Зареєстрований 2007-10-18

ПП

Мої друзі були і казли, що там рульно!!! Про вхід “для своїх” в день відкриття нічого не чув!!!

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Сьогодні мабуть піду в Адреналін....жаль не зможу фотік з собою взяти

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 127

Зареєстрований 2005-12-12

ПП

Так як там у новому клюбі??? Головне питання: які ціни і за скільки юанів мона замовити столик (якшо мона то контакти в студію)

Аватар

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

Аватар

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

А яка там публіка? Школярі чи по старше?

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Demien - 11 Серпень 2009 16:27

??? ?? ??? ? ?????? ???????? ??????? ???????: ??? ???? ? ?? ??????? ????? ???? ???????? ?????? (???? ???? ?? ???????? ? ??????)

? ????? ???? ?????????, ? ?????? ?? ????? ?? ??? ?????? ????? ????????? (??? ???? ?? ??? ???????? ? ?????? ??????????)))... ??????? ???????? ??? ???? ??????? (?? ???? 150 ?????) ?? ? ?????? ?? ????????? ??????? ????????, ?????? ??? ??? ?????? ??????? smile

??????? ??? ????? ??? ????????, ???? ?????????, ???? ???? ? ???? ????? ???????? (?? ?? ???? ?? ????? ??? ???? ???? ???? ?? ????????? ?? ?????????? wink) ??????? ??????? ??????? ????????, ??? ??????? ???? ???????, ???? ???? ?? ????? ?? ??????? ???? ?? ?????? ?? ???? ????????? ????????? ?? ? ? ???? ??????? raspberry

???? ?? ???? ?? ?? ????? ???? ?? ? ?????? ?? ??????, ???? ????? ?????? ?? ????? ?? ??????????? ????????.....

?? ?????? ?? ????, ?? ????? ?? ????....?????? ?? ?????? ????????? ??????, ??? ??????? ?? ?????? ?? 100??? ? ???????? ?? ? 100??? ?? ?????? (?????? ? ???????? ?? ?? ?? ??? ?? ???? ???????), ?? ???? ???????, ?? ???????? ???????? ??? ??? ????????? ??????, ?? ?? ???? ? ?????......????? ?? ?????????? ?????????, ????? ???? ????????? ? ?????? ?? ???????......???? ???? ?? ?? ?? ???????? ? ?? ? ??????? ???? ?????, ?? ????? “???????” ? ???????? ????????....

?????????? ? ??????????

[ Редаговано: 14 Серпень 2009 14:36 by budulay ]

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Хоча для справедливості доповню, що музика для любителя і не всім сподобалась, можна і сердючку почути  mad

....і не раджу брати коктейлі, я не брав, але мені вже декілька людей сказало що вони якісь лівакові з хто зна чим))

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

budulay - 14 Серпень 2009 16:00

Хоча для справедливості доповню, що музика для любителя і не всім сподобалась, можна і сердючку почути  mad

....і не раджу брати коктейлі, я не брав, але мені вже декілька людей сказало що вони якісь лівакові з хто зна чим))

Ну чому ж , якщо сидіти на барі , то все видно , що як і з чим змішують)) для нормальних пацанов нормально все бадяжать  grin  raspberry

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Щось мені аж ніяк не подобається їхній новий DJ Dinamic, спочатку думав так хтось випадково до пульта дорвався, аж ні дивлюсь постійно там стоїть за ричажкі тримається)))

а ще повеселило оголошення на касі, щось типу:

Тому хто поверне загублений пульт від проектора Sanyo 5 флаєрів в подарунок

grin

Підпис