Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Відпочинок → Тема
По чуткам вхід повинен бути 30 грн.... але це чутки, побачимо як воно буде )))
Не багато там народу буде за такі гроші
??? ??????????, ??? ????? ??? ??? ?????? ?? ?????????, ???????? ?????? ????????, ?????? ?? 5+, ??????? ????????? ???? ?????, ???? ?????? ?????, ??????? ??????? ???? ??????????? ????? ???? ??? ??????? ?? ????? ?????? ))) , ??????? ?????? ???? ????? ??????? ???? ?????????? ?? ?????????
??? ??????????, ??? ????? ??? ??? ?????? ?? ?????????, ???????? ?????? ????????, ?????? ?? 5+, ??????? ????????? ???? ?????, ???? ?????? ?????, ??????? ??????? ???? ??????????? ????? ???? ??? ??????? ?? ????? ?????? ))) , ??????? ?????? ???? ????? ??????? ???? ?????????? ?? ?????????
Підпис
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
думаю Круглик з Вороной не підкачають
Якшо там буде лабати елоктро-факен-коматозен-ср%;кен ХАУС то я туда і ногою не ступлю! ![]()
думаю Круглик з Вороной не підкачають
Якшо там буде лабати елоктро-факен-коматозен-ср%;кен ХАУС то я туда і ногою не ступлю!
ну після відкриття побачим, як там буде з музикою і цінами, але по тому що там зараз є всередині, то сходити треба буде 100%)) є всі умови для того щоб відпочити-погуляти)) це не Олеся з більшістю дітей, не пуста Альфа і не напряжний Візіт...
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
В цю суботу він має вже працювати. Вхід безплатний от тільки з паспортом.
Паспорт в залог?! ![]()
Паспорт в залог?!
Паспорт для того що тобі є 18 чи скількі їм там треба(може і 21).
Тож зрозуміло. Я жартую ![]()
Тож зрозуміло. Я жартую
Я і так зрозумів, от мені цікаво з кількох років будуть пускати: 18 чи 21.
:gulp: Тож зрозуміло. Я жартую :-)
Я і так зрозумів
Просто, ти так детально роз’яснював
Коли там відкриття? Бо що дуже хочеться туди попасти. Навіть не знаю чому виникло таке бажання ...
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Коли там відкриття? Бо що дуже хочеться туди попасти. Навіть не знаю чому виникло таке бажання ...
Вродіби сьогодні, а якщо сбогодні нічого не буде до відкриття буде вже десь у 20 -их числах серпня.
Офіційне відкриття буде 5 серпня, тільки от странно чому в будній день ![]()
Вхід на відкриття має бути 30 грн.