Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Відпочинок → Тема
Що там з славнозвісним клубом?
Чув мав бути якийсь суд! Так хто там власник!
Життя прекрасне! Як би хтось і не сказав!
ИМХО Стахов менший послав старшого і Зою і тепер там тіпа “Главний”
А сам заклад як був Censored так і лишився Censored
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
ИМХО Стахов менший послав старшого і Зою і тепер там тіпа “Главний”
А сам заклад як був Censored так і лишився Censored
Ну то я чув! просто хтось мені казав що там має бути суд! от я і питаю!
На рахунок суду нічого сказати не можу :(
обмін WMZ з бонусами
Про це місце мені болісно згадувати! Це хуже ніж арія!
Про це місце меніболісно згадувати! Це хуже ніж арія!
Ну в Арії ніколи не був і не буду! Але по розповідям мені здається ТЕт всеодно кращий! Хоч є місце потанцювати!
Про це місце меніболісно згадувати! Це хуже ніж арія!
Ну в Арії ніколи не був і не буду! Але по розповідям мені здається ТЕт всеодно кращий! Хоч є місце потанцювати!
В Теті якрас того місця і нема! В Арії був раз , на все життя вистачило , там місце для зброда!
Про це місце мені болісно згадувати! Це хуже ніж арія!
хм, Я б Не Сказал Мне в АриЮ ДаЖе По ПьяНе зайТи НехочеТся .... Там CENSORED Полная =)
а в ТеТ По пьяни МоЖно ДаЖе зайти .... ХоТя и Там и Там МуЗыка полНая CENSORED !!!
Тет тепер тіпу модний клубняк - вхід платний зробили! Я поки так і не наважився потратити нанього 5 грн ![]()
обмін WMZ з бонусами
TET - ацтой! Давайте в Сарнах зробимо ДІСНЕЙЛЕНД, шо туристов в місті більше стало! Або шось придумать шо ці ж туристи знали шо САРНИ - найкульніше місто на планеті!!!!
Адмін, зроби нову тему... а то в мене сам знаєш шо з інетом ![]()
TET - ацтой! Давайте в Сарнах зробимо ДІСНЕЙЛЕНД, шо туристов в місті більше стало! Або шось придумать шо ці ж туристи знали шо САРНИ - найкульніше місто на планеті!!!!
Адмін, зроби нову тему... а то в мене сам знаєш шо з інетом
Та не сміши! Навіщо щоб всі знали! Треба зробити так, щоб просто жилося нормально! Було де відпочити(щоб туди не пускали бидла). Було де прогулятися мамам з маленькими дітьми. Було приємно їздити по нашим дорогам. Було що робити підліткам. От коли ці всі “було” зроблять, тоді і захоче їхати сюди молодь!
А на раханок всяких Діснейлендів - в світі є значно кращі і прибутковіші місця! А в нас це все не вигідно!
Та й взагалі подумай про наслідки! Зявляться туристи - зявлять наркотики, проституція, кримінальність підніметься. Зараз і так захожу в школу - я в шоці. Діти сталли поганими. Хай хоч в Сарнах залшииться нормальний спокій! Щоб можна було приїхати з великого міста і відпочити.
А то приїдеш і будеш бачити як нишпорять туди-сюди, як по будинках наркомани ховаються!
Я наприклад приїжаю до дому відпочити! І не хочу щоб у мене в місті було гучно!
P.S.
Отже Сарни - це місто, в яке ніхто гроші вкладати не буде, тут немає на що дивитись, і де відпочивати.
Ну хіба може відкрити клуб і запросити дж. Тієсто. Ну це також навряд.
Так що один вихід - робити самим жителям і самій владі спокійне і гарне для нас життя!!!
P.S.
Отже Сарни - це місто, в яке ніхто гроші вкладати не буде, тут немає на що дивитись, і де відпочивати.
Ти помиляєшся! Гроші вкладаються і будуть вкладатися але не завжди від цього добре жителям міста!
Так що один вихід - робити самим жителям і самій владі спокійне і гарне для нас життя!!!
Я думаю що жителям по великому рахунку на це ПОХ да і влада не дуже то і рветься!
обмін WMZ з бонусами
То правильно що вхід став платним, це нормальний цивілізований варіант щоб відсіяти “глядачів”
То правильно що вхід став платним, це нормальний цивілізований варіант щоб відсіяти “глядачів”
ИМХО він тут малоефективний :(
Якщо бидло хоче напитися ідля цього йде в ТЕТ то і 5-10 на вхід знайдеться!
А для мене наприклад ТЕТ недостойний того щоб я за вхід платив 5-10 грн - і поки я не почую про зміни в ньому я туди і не піду а тим паче за 5-10!
обмін WMZ з бонусами
ИМХО він тут малоефективний :(
Якщо бидло хоче напитися ідля цього йде в ТЕТ то і 5-10 на вхід знайдеться!
А для мене наприклад ТЕТ недостойний того щоб я за вхід платив 5-10 грн - і поки я не почую про зміни в ньому я туди і не піду а тим паче за 5-10!
Знаєш, Фанта, те що ти туди ходити не будеш, їх не хвилює! А повір ходити будуть. Хоч я там дуже давно не був і не знаю, але мені здається що в Сарнах не так багато місць де можна відпочити, і тому буде вихід один платити 5 грн. Хоча я сам ніколи теж не заплачю.
Ого 5 грн
... це впринципе за вход деньги не большие, но для такого “завидения”
)) как ТЕТ ето многова-то там нет ни Музики, ни норм движения (второе является последствиям первого ) а те “Бичи” что там тусуются ето люди которым про100 в городе делать нечеГо. В етом и трагедия Нашего города. ( негде норм оторватся под ДруМ_БАСС )