Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Зробити авторизацію по емейлу і на сарни.інфо? Всього голосів: 15 |
|
|---|---|
| Так, мені було б зручніше | 2 |
| Ні я вже привик вводити своє імя | 9 |
| Якось всерівно | 4 |
| Що таке авторизація? :) | 0 |
На багатьох сайтах існує авторизація не по імені користувача, а по його емейл адресі та поролю. Для Вас так зручніше?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
![]()
я на сайти дебуваюне 1 і не 2 рази в день ставлю галочку запам*ятати тому мені особисто пох
В плані що простіше вводити - теж в опері забито як нік так і мило - теж наче пох
Але як адмін всетаки віддаю перевагу милу!
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
мені краще вводити нік ато я непамятаю на який емейл реєструвався(в мене їх багато)
хай залишається як є
-Oh my God! They’ve killed Kenny!
-You bastards!
Просто я так думаю є частина користувачів що і логін вже забули, а емейл може буи одним ![]()
ок, залишу як є, але подумаю може це буде додаткова можливість входу для тих хто забув свій логін
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Можна відновити свій логін через пошту...
Я вважаю, що шо маємо то маємо
все таки буде авторизація по емейлу, спочатку для нових, а пізніше і для вже зареєстрованих користувачів.... хто відписався “проти”, тому і далі залишиться можливість вводити свій нік