Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Блін, після цієї їхньої “системи антиспаму”, мені спам приходить майже щодня! А інколи, навіть, кілька разів на день. Фіговенько
Так в квіпі наприклад можна налаштувати, щоб перед тим як тобі прийшло повідомлення не із твого списку, користувач має ввести відповідь на контрольне питання
після такого боти затихають
ну і самі питання час від часу змінюй
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Так в квіпі наприклад можна налаштувати, щоб перед тим як тобі прийшло повідомлення не із твого списку, користувач має ввести відповідь на контрольне питання
після такого боти затихають
ну і самі питання час від часу змінюй
Дякую, так і зробив ![]()
Мля знов квіп :( В кого запущений квіп попробуйте перезапустити)))))))))
=============================
System Message
=============================
ICQ version 5.1 is no longer supported. Download a free authorized ICQ version from ICQ’s official website.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Та ладно ... я вже звик до вибриків АОЛовців.
Скоро пофіксять.
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
ну походу QIPinfium уже пофіксили
залишився ще старий стандартний
уже и старый пофиксили, у меня все окей)
Я=))))
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.
If you believe, your dreams come true.