Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Opera 9.50 vs Firefox 3

Голосування: Мій вибір...
Всього голосів: 20
Opera 9.50
12
Firefox 3
4
Internet Explorer
4
інший
0
Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 334

Зареєстрований 2007-06-13

ПП

Ні, то ІЕ - фігня, а я всьо правильно написав. Вони мабуть шоб він повністю не вмер, пишуть криві сайти, шоб їх можна було відкрити тіті їх кривим софтом.

І ще гляньте на сабж: Opera 9.50 vs Firefox 3, чого сюди ІЕ дотулили? А якщо вже дотулили, то добавили б  Сафарі, Konqueror, ще якийсь...

Підпис

signature_image

-Oh my God! They’ve killed Kenny!
-You bastards!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

чесно кажучи довгий час користувався вогняним лисом 3 демоверсіями, потом обновився до фінальної, в канце канцов я вернувся до Firefox 2, шота мені в третьому не хватало, ни помню

ПС лис мені більше до вподоби ніж опера

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Fanta - 30 Липень 2008 14:14

А майкрософтовськими сайтами користуються куча подвинутого народу так що ....

Ну да з ActiveX в опері проблеми тіж вебмані :( .... але ж тут і так зрозуміло що сайт макрософта явно написаний під їхній браузер.
Лінь шукати лінк, але колись читав новину, що на сайті майкрософту для Опери видавався інший код ніж для ІЕ, тоді ж свою чергу і Опера зробила свою сторінку глючною для ІЕ smile

А те що майкрософськими сайтами користується куча продвінутого народу не свідчить про те що цей же продвінутий народ користується і їхнім браузером wink так що це не показник. Просто продвінуті люди вимушені користуватись ІЕ, для таких сайтів, або ж для відладки своїх сайтів ...... тож Сарни.ІНФО під ІЕ теж себе жахливо веде )))))))))) (думаю виправим)

+ІЕ це ще одна “дюрка” на компі)))) да і зовсім не зручно через ІЕ по сайтам серфити ))

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

Я це написав стосовно того що ІЕ це не тільки браузер щоб скачати собі браузер smile

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 334

ПП

То не браузер! То дирка

Підпис

signature_image

-You bastards!

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 78

Зареєстрований 2008-04-07

ПП

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 334

ПП

Чим же?

Підпис

signature_image

-You bastards!

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Maluy - 02 Серпень 2008 17:39

firefox краще чим Opera

Аргументуй smile а то так можна сказати що і ІЕ краще всіх
тут кожному своє можливо і ФФ краще в чомусь Опери, але кожен вибирає своє і вибирає ту програму з якою йому зручніше.

Да згоден до ФФ є багато різних розширень, але от чи справді вони всі так потрібні?
Опера у ФФ виграє зручністю і швидкістю, да ще й Опера більш безпечніший браузер.

До речі в останній версії ФФ3 уже знайдено пристойну диру, і патчу поки немає smile

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 12

Зареєстрований 2008-04-20

ПП

Користуюся двома Броузерами Опера 9 і ІЕ 7 з надстройкою Махтон...
Оперою став користуватися недавно - подобається, швидко працює зі скриптами, зображеннями - особливо коли повільний інтернет...
ІЕ  з Махтоном - використовую давно - подобається, тому що багато плагінів і можливостей.... хто не пробував попробуйте (тільки ту версію, що була в Total commander Podarok Edition (рульна штука!!))...
ФайрФокс ставив (версія 2.0) - такий тормозяра!! у мене терпіння не вистачило одразу зніс через кількох “Безуспешних попыток” загрузити сторінки...