Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Відпочинок → Тема
| Голосування: Чи доцільно відкривати в Сарнах кальян-клуб ?? Всього голосів: 31 |
|
|---|---|
| Так, звісно! | 21 |
| Ні, трава - рулить | 4 |
| Я не курю ... | 4 |
| А що це ?? | 2 |
Мені подобаються коктель-кальяни:
Найбільше:
1.коньяк+мартіні+грейпфруктовий сок+смородиновий та яблучний табаки(”Замок Каіру”);
2.червоне вино+мартіні+смородиновий сок+барбарисовий та яблучний табаки(”Старий Магреб”). ![]()
Якщо Сарни ризикнуть і втюхають гроші в це.......було б цікаво подивитись........
*без образ тільки
Коктейлі-коктейлі... самогонку пити треба!!! А потім нормально покурити і ти вже в кальяні.
То які проблеми:пий та кури........хтось заважає?.............
Заважає...совість!
Останнім часом намагаюсь менше курити,а особливо пити.
Був би кальян, то краще його курив би. Шкода, що не купив :-(
Я от вже 3ій місяць як кинув курити (18 років стажу курця) , тепер покурюю як добре на грудь візьму .Калян би покурив залюбки. Може куплю собі люльку і буду у свята дим пускати...................
Ну, ти аристократ!!!
Кальян треба курити, а не трубку!
Я коли курив теж думав собі трубку купити апупєна штука
а я пару днів назад курила.
класна штука. гггггггггггг
ОСТАННІЙ РАЗ КУРИВ КОЛИ З СЕНАТОРОМ ВІДПОЧИВАЛИ В КЛЕСОВІ НА ГОЛУБОМУ (ПРАВДА БАШКА ПИПЕЦЬ БОЛІЛА БО ПІСЛЯ ГУЛЯНКИ ТАМ ВІДТЯГУВАЛИСЬ)
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
Відкривати не має сенсу..... Придставте прикол ну добре пішов раз покурив ... другий .... третій .... але ж тридцятий раз ти туди не підеш . Це драз покурив кому сподобалось кому ні. В нас не таке ведлике наседлення в Сарнах щоб втухувати сюди гроші шукати спеціалістів щоб дві три людини прийшло до тебе покурити в як той самий “Далас” два рази там був і відчуття що я появився на безлюдному острівцю ... Я проти .... Краще купіть персонально да бадяжте в дома дешевше вийде