Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Компютер, інтернет → Мобіленд → Тема
| Голосування: Київстар чи МТС - на шо краще перейти? Всього голосів: 24 |
|
|---|---|
| Київстар | 6 |
| МТС | 10 |
| залишайся на лайфі :))))) | 8 |
якщо для нету то треба залишатись на лайфі
київстар отстой, у них інет дорогий
на даний момент всі хто мають мобільні телефони використовують їх в дуже переважній більшості для мобльіного спілкування а не для нету!
Тому я вважаю що цей аргумент не такий вже і вагомий
це один із аргументів, а не один аргумент.
як на мене, то спілкування в мережі МТС по вартості мене цілком влаштовує. І я не спілкуюсь виключно з абонентамиМТС.
я часто дзвоню на КС, лайф, стац телефони.
а от на рахунок нету, ти не правий ,де ти ще отримаєш 200кілобіт ,якщо ти не маєш змоги підключитись ні до сови ні до телекому?
від лайфовского інету я взагалі в шоці, такого глюкнутого навіть в сови на діалапі не було
На МТС набагато кращий, я раз собі заказала на лайфі, то матюкалася страх, так і не використала заказаного мною Гіга нету - пропав)))
А я використовую весь, мені навіть мало 1Гб на місяць. На лайфі за ніч можу спокійно до 200 мб скачать. В день може тохи туговато, але цілком вистачає щоб мандрувати по сторінкам.
-Oh my God! They’ve killed Kenny!
-You bastards!
Я обома руками за МТС!!! Зараз там є один прикольний тариф - ‘Супер МТС’, умови такі ж, як і на ‘Вільному Лайф:(’, тільки покриття EDGE по всій Україні, що надає високу якість зв’язку!
хм в МТС дійсно це цікавий тариф, правда є там одне обмеження, безкоштовних 100хв в день для мене це мало, я буває і по 5 годин можу в день розмовляти ...... але з іншої сторони це краще, а то так можна все життя на телефоні провісити
поки схиляюсь до МТС
ЗІЖ а як на рахунок білайна, хтось ним користується?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Хоть лайф и глючный но лутше его нечего нет!Молодёж выбирает ЛАЙФ!
Хоть лайф и глючный но лутше его нечего нет!Молодёж выбирает ЛАЙФ!
Не говори за всіх ![]()
Явно чєлл рєкламой занявся
А я використовую весь, мені навіть мало 1Гб на місяць. На лайфі за ніч можу спокійно до 200 мб скачать.
шота я сумніваюсь, хоча...
до речі, на МТС я дану кількість байтів закачував десь за 3 години, кажись даже менше)))
я за МТС
Если в сравнении с лайфом, так лучше уже наверное любой другой. В Сарнах порой не могу дозвониться вообще. Глюки переваливают все нормы до неприличия. И плевать я хотел на тот инет, которым воспользоваться можно после 1 часа ночи. Лучше платить за что-то чем просто так. А вообще мне КС нравится, но и МТС последним временем приятно удивляет. Если бы покрытие 3G было по всей Украине то цены бы ему не было бы...
Тот, кто ничего не знает и знает, что он ничего не знает – знает больше чем тот кто ничего не знает и не знает что он ничего не знает.
В Лайфі є одний гарний момент, що будь-що можна спихнути на нього, адже всі знають його репутацію ))))))
“Чого не позвонив?” - та лайф глючів не міг (насправді не хотів)
“Чого обірвався звязок, ти не хочеш зі мною говорити” - то не, то лайф шось сьогодні особливо глючіть))))
...........хоча так буває не завжди і лайф дійсно вибиває і мішає кудись дозвонитись, на днях під час зливи взагалі мережа пропала
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Або, Петя чого зразну трубку не береш ?
)))))) Я вже поповнив свій діджус так що вже скоро на іншому номері буду
Або, Петя чого зразну трубку не береш ?
![]()
)))))) Я вже поповнив свій діджус так що вже скоро на іншому номері буду
бо зранку люди ще сплять, тоді ж сразу і сказав
київстар в мене уже два роки дозвонитись можна в любе время суток на свою голову взяв лайф такий оцтой на лайфі завжди мережа занята ![]()