Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Київстар чи МТС - на шо краще перейти?

Голосування: Київстар чи МТС - на шо краще перейти?
Всього голосів: 24
Київстар
6
МТС
10
залишайся на лайфі :)))))
8
Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 487

Зареєстрований 2008-01-22

ПП

якщо для нету то треба залишатись на лайфі

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

Fanta - 10 Квітень 2008 18:50
Provod - 10 Квітень 2008 18:06

київстар отстой, у них інет дорогий

smile на даний момент всі хто мають мобільні телефони використовують їх в дуже переважній більшості для мобльіного спілкування а не для нету!

Тому я вважаю що цей аргумент не такий вже і вагомий

це один із аргументів, а не один аргумент.

як на мене, то спілкування в мережі МТС по вартості мене цілком влаштовує. І я не спілкуюсь виключно з абонентамиМТС.
я часто дзвоню на КС, лайф, стац телефони.

а от на рахунок нету, ти не правий ,де ти ще отримаєш 200кілобіт ,якщо ти не маєш змоги підключитись ні до сови ні до телекому?

pandorra - 10 Квітень 2008 19:07

від лайфовского інету я взагалі в шоці, такого глюкнутого навіть в сови на діалапі не було

Аватар

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

pandorra - 10 Квітень 2008 19:07

На МТС набагато кращий, я раз собі заказала на лайфі, то матюкалася страх, так і не використала заказаного мною Гіга нету - пропав)))

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 334

Зареєстрований 2007-06-13

ПП

А я використовую весь, мені навіть мало 1Гб на місяць. На лайфі за ніч можу спокійно до 200 мб скачать. В день може тохи туговато, але цілком вистачає щоб мандрувати по сторінкам.

Підпис

signature_image

-Oh my God! They’ve killed Kenny!
-You bastards!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Bartolomio - 10 Квітень 2008 15:28

Я обома руками за МТС!!! Зараз там є один прикольний тариф - ‘Супер МТС’, умови такі ж, як і на ‘Вільному Лайф:(’, тільки покриття EDGE по всій Україні, що надає високу якість зв’язку!

хм в МТС дійсно це цікавий тариф, правда є там одне обмеження, безкоштовних 100хв в день для мене це мало, я буває і по 5 годин можу в день розмовляти ...... але з іншої сторони це краще, а то так можна все життя на телефоні провісити

поки схиляюсь до МТС

ЗІЖ а як на рахунок білайна, хтось ним користується?

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 252

Зареєстрований 2007-12-26

ПП

Хоть лайф и глючный но лутше его нечего нет!Молодёж выбирает ЛАЙФ!

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 254

Зареєстрований 2007-09-08

ПП

Dortmund - 19 Квітень 2008 13:20

Хоть лайф и глючный но лутше его нечего нет!Молодёж выбирает ЛАЙФ!

Не говори за всіх  cool mad

Аватар

Всього повідомлень 889

ПП

Явно чєлл рєкламой занявся

Аватар

Всього повідомлень 889

ПП

MakZzz - 11 Квітень 2008 17:40

А я використовую весь, мені навіть мало 1Гб на місяць. На лайфі за ніч можу спокійно до 200 мб скачать.

шота я сумніваюсь, хоча...

до речі, на МТС я дану кількість байтів закачував десь за 3 години, кажись даже менше)))

я за МТС

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 138

Зареєстрований 2007-02-13

ПП

Если в сравнении с лайфом, так лучше уже наверное любой другой. В Сарнах порой не могу дозвониться вообще. Глюки переваливают все нормы до неприличия. И плевать я хотел на тот инет, которым воспользоваться можно после 1 часа ночи. Лучше платить за что-то чем просто так. А вообще мне КС нравится, но и МТС последним временем приятно удивляет. Если бы покрытие 3G было по всей Украине то цены бы ему не было бы...

Підпис

Тот, кто ничего не знает и знает, что он ничего не знает – знает больше чем тот кто ничего не знает и не знает что он ничего не знает.

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

В Лайфі є одний гарний момент, що будь-що можна спихнути на нього, адже всі знають його репутацію ))))))
“Чого не позвонив?” - та лайф глючів не міг (насправді не хотів)
“Чого обірвався звязок, ти не хочеш зі мною говорити”  - то не, то лайф шось сьогодні особливо глючіть))))

...........хоча так буває не завжди і лайф дійсно вибиває і мішає кудись дозвонитись, на днях під час зливи взагалі мережа пропала

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

Або, Петя чого зразну трубку не береш ?  grin  wink  )))))) Я вже поповнив свій діджус так що вже скоро на іншому номері буду

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

MaraviXer - 21 Травень 2008 17:27

Або, Петя чого зразну трубку не береш ?  grin  wink  )))))) Я вже поповнив свій діджус так що вже скоро на іншому номері буду

бо зранку люди ще сплять, тоді ж сразу і сказав

Підпис

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 78

Зареєстрований 2008-04-07

ПП

київстар в мене уже два роки дозвонитись можна в любе время суток на свою голову взяв лайф такий оцтой на лайфі завжди мережа занята  smile