Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Компютер, інтернет → Мобіленд → Тема
| Голосування: Київстар чи МТС - на шо краще перейти? Всього голосів: 24 |
|
|---|---|
| Київстар | 6 |
| МТС | 10 |
| залишайся на лайфі :))))) | 8 |
Мене вже серйозно лайф почав виводити, тепер я думаю на що краще зараз перейти, де вигидніші тарифи?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
на МТС
Я сама скоро на нього перейду
КАТЮХА_2 там працює, сказала все мені настроїть, вона в курсе всіх новинок
Це моя думка
Катя жжош ![]()
Я від багатьох людей чув, що останнім часом МТС не сильно відстає від лайфа по якості.
Але на відміну від КС в нього там зараз куча нових пакетів може щось і справді є прикольне!
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
а я уже давно маю і лайф і джинс, якщо лайф глючить то переключаюсь на джинс
Ребяти, год юзаю МТС, не жалію.
На попередній роботі давали тел з КС - мені зовсім не сподобалось
я був на джинсе 4роки і не жалів!а зараз лайф уже рік починає харить!
“Метеор” the BEST!
У мене і лайф, і діджус, і МТС - так що повноправно можу сказати, що лайф самий гірший із них, а користуюсь переважно діджусом.
Просто треба дивитися по контингенту з яким ти спілкуєшся, тобто номерів якого оператора у тебе більшість то на того і варто переходити, особисто я так рахую.
От мені цікаво, а чим же ж вас Лайф так допік? Тим що багато розмовляти треба, чи тим що інколи звязок глючить.
Звязок глючить тому що на 3 райони нашой області працюють тільки 2 чуваки які обслуговують вишки та передавачи :(
Я від багатьох людей чув, що останнім часом МТС не сильно відстає від лайфа по якості.
А в Києві також Лайф пидглюючує як в Сарнах інколи???
на що краще зараз перейти, де вигидніші тарифи?
Юзай гугл. Всё познаётся в сравнении!! да и расскажеш тут где круче тарифи
А в Києві також Лайф пидглюючує як в Сарнах інколи???
100%! ![]()
“життя”
“київська зірка”
“бжолярна лінія”
думаю, всім зрозуміло
“життя”
“київська зірка”
“бжолярна лінія”думаю, всім зрозуміло
ну те, що ти перерахував три оператори, то понятно ,а от шо це означає - непонятно
це ти про себе написав, чи штолі?
написав чи користуюсь ![]()
оставайся на лайфі...це ж така связь...”всюди ловить”, “ніколи не глючить”, “без проблєм дозвониться” ухх...супер)))
МТС какашка!!
Київстар супер!!
я умная, потому что очень скромная, поэтому такая красивая ![]()
Я обома руками за МТС!!! Зараз там є один прикольний тариф - ‘Супер МТС’, умови такі ж, як і на ‘Вільному Лайф:(’, тільки покриття EDGE по всій Україні, що надає високу якість зв’язку!
оставайся на лайфі...це ж така связь...”всюди ловить”, “ніколи не глючить”, “без проблєм дозвониться” ухх...супер)))
МТС какашка!!
Київстар супер!!
київстар отстой, у них інет дорогий
київстар отстой, у них інет дорогий
на даний момент всі хто мають мобільні телефони використовують їх в дуже переважній більшості для мобльіного спілкування а не для нету!
Тому я вважаю що цей аргумент не такий вже і вагомий
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com