Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
Разів два на місяць в Сарнах звучить сирена протиповітряногої оборони!!! Звук іде десь зі сторони центру міста!
Хто що знає про це?? Навіщо так часто її запускати??? Для чого це?
це вродіби з відділу сигналізації та звязку Сарненської дистанції колії провіряють сигнал ЦО, ще його провіряють на СЗМТК іноді на мясокомбінаті
Ну а нах його перевіряти ти паче так часто??? А якщо дійсно буде повітряна атака всі і надалі думатимуть що це перевірка....
Ну а нах його перевіряти ти паче так часто??? А якщо дійсно буде повітряна атака всі і надалі думатимуть що це перевірка....
Це точно... Кумарить вже трохи.
а в мене музика на повну грала і я не чув
Нехай перевіряють...ЦО річ хороша...
А вдруг Кузнецовск повторить Чорноболь??? (ото сказав)
ми не ладеко від Кузні... тому БЕРЕЖЕНОГО - БОГ БЕРЕЖЕ...
Я не чув, але думаю чим інтенсивніше будуть перевіряти сирену, тим скоріше запустять цех гальваніки ))))))))
так що коли наступного разу почуєте звук сирени, то я вам нераджу пити воду з крану ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
взагалі то треба зразу послухати Сарненське радіо і якщо там нічого не говорять то можна жити нормальним життям
Ага, ніби радіо те сарненське в когось є )) Щойно знову лунала сирена.....
Якось моторошно під час неї робиться, згадуєш моменти з гри Халф-Лайф 2 )))
Нехай перевіряють...ЦО річ хороша...
А вдруг Кузнецовск повторить Чорноболь??? (ото сказав)
ми не ладеко від Кузні... тому БЕРЕЖЕНОГО - БОГ БЕРЕЖЕ...
Хоч і повідомлення давно написане але всетаки напишу
Якщо щось станеться з Кузнецовською АЕС то нам ніяка сирена вже не допоможе,
А хоча нам і свого хватає а саме: мясокомбінат, СЗМТ з своїм цехом. Серйозна аварія на любому з цих обєктів призведе до трагічних наслідків.