Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
хочу попасти на Крестовый Туз
Блин. В Ровном или во Львове есть куча рокерских групп которые с радостью согласили сь бы сыграть у нас, но так как у нас одни лохи, то и вся музыка на нашей сцене лоховская
SOME DAY - ONE DAY - WE’LL LIVE OUR LIVES AGAIN!!!!!!!
Я б хотіла послухати Крихітку Цахес... Не скажу, що я супер-фанатка, однак чомусь саме такий вибір.
Якось воно буде, бо ще так не було, щоб ніяк воно не було.
Ярослав Гашек
Блин. В Ровном или во Львове есть куча рокерских групп которые с радостью согласили сь бы сыграть у нас, но так как у нас одни лохи, то и вся музыка на нашей сцене лоховская
В Сарнах просто рокери такі, що навіть співати не хочуть... сидять десь по підвалах і пиво п’ють.
Де ви?? Коли вас послухати можна???
Цікаво в Сарни Ю тільки Руслану відправить чи ще когось? Кажуть в пятницю концерт буде, афіши вже висять але я ще не бачив))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Цікаво в Сарни Ю тільки Руслану відправить чи ще когось? Кажуть в пятницю концерт буде, афіши вже висять але я ще не бачив))
Буде Руслана і ТІК так , що можна брати пивка і йти гоцати під ТІК ))))
А точніше місце й час та факти (підтвердження події) є в когось ??
А точніше місце й час та факти (підтвердження події) є в когось ??
Запостив на головну - http://sarny.info/site/entry/v-sarnu-pruvezut-ruslanu-i-tik/
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Буде Руслана і ТІК так , що можна брати пивка і йти гоцати під ТІК ))))
Скачав недавно 2 його альбоми
Нічого-так, прикольно. Можна було б подивитись