Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Як ви оцінюєте роботу магазину Матриця? Всього голосів: 27 |
|
|---|---|
| Ацтой (від 1-3 балів) | 11 |
| Може бути (від 3-6 балів) | 6 |
| Добре (від 6-9 балів) | 6 |
| Відмінно (10 балів) | 4 |
http://www.market.tut.ua/price/376748/
БУМАГА BARVA Матовая (IP-A230-022) А4 50 л
Бумага для струйных принтеров, матовая Барва. Формат A4, 50 листов в упаковке. Тип покрытия: матовый, односторонняя. Плотность (толщина): 230 г/м. Применение: тексты, цветная документация, презентации 45.00 грн.
[Купить БУМАГА BARVA Матовая (IP-A230-022) А4 50 л]
Компания
В.М. ЗАО (Витратні матеріали для офісної техніки)
В.М. ЗАО (Витратні матеріали для офісної техніки)
Прайс-лист компании В.М. ЗАО (Витратні матеріали для офісної техніки)
http://www.shop.vm.ua - интернет-магазинМагазин “Витратні матеріали для офісної техніки” предлагает весь спектр оригинальных и совместимых расходных материалов для принтеров. Сервис-центр оказывает услуги по заправке и восстановлению картриджей, ремонту и сервисному обслуживанию офисной техники.
![]()
Там глянцова була, але всерівно Сова її бере десь за 40 грн
))) один із працівників Матриці навіть спочатку нам сказав що нормальна ціна:
- “А це скільки тоді за листок виходить?”
- “Ну порахуйте, поділіть 261грн на 50л”
.....ми були в шоці, незнаю чи там зараз справили ціну
можливо там просто лишня двойка, тоді бумага 61 грн, це вже більш схоже, хоча навар виходить 50% на бумазі, мда не дуже то і дешево вприцнипі там на всіх витратні матеріали, майже 50 відсоткова накрутка (тонера, чорнило)
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Заносив недавно туда ламінатор, поладити ж звичайно не обіцяли, але обіцяли хоча б глянути на протязі тиждня......я прочекав один тижден, другий, далі прийшов і забрав, ламінатор так ніхто і не дивився :( Зансі до Добринького і там майже відразу глянули і сказали про проблему.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
да нема толку нести в Матрицю! а ціни взагалі...
“Метеор” the BEST!
мені подобається і персонал, і обслуговування, і ціни (мені все по закупці віддають)
радує те що швидко і якісно ремонтують, і завжди порадять як краще зробити
ціни правда в матриці зависокі але нащот моніторів ціни дешевші чим в інших магазинах
мені подобається і персонал, і обслуговування, і ціни (мені все по закупці віддають)
радує те що швидко і якісно ремонтують, і завжди порадять як краще зробити
ну так бач, тобі познайомству, і тому швидко і якісно, а зазвичай там тижднями затримка і ніякого результату
оце на днях заходив спитати сколько стоит свіч б/у! сказали якась Корейска чи Японська
50грн! дурдом! за ці гроші я можу купити нову D-Link!
отакто! от вам і Матриця!
“Метеор” the BEST!
ну ето не точна цена бо я там давно не був(+;-) пару грн!
5 портова!
“Метеор” the BEST!
У нас свободная страна. Кто где хочет - там и покупает. В Сарнах есть много магазинов. ![]()