Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
Согодні в новинах чула, що тепер хто купує за рецептом, відразу повинні випити ще в аптеці!
Думаю, це безполезно!Ага всю пачку разом!
так сразу чи разом?
всю пачку разом з працівниками аптеки
...23-??????? ????????? ??????. ????????????? ????????? ???? ????? ? ???? ?? ?????? ?????????? ???? ???????? 520 ???????? ????????????? ??????????? ??????
Підпис
я умная, потому что очень скромная, поэтому такая красивая
? ? ???, ?? ???????? ??? ?????????. ??? ?????????? ?????? ?????????? ???????? ????. ????? ??????? ??? ??????, ??? ???????? ?????? ????? ?????? ????????.
??????? ???? ????? ?????????, ?? ? ?? ??? ???? ???? ???????????, ??? ???????? ???? ? ???? ??????....???
...23-??????? ????????? ??????. ????????????? ????????? ???? ????? ? ???? ?? ?????? ?????????? ???? ???????? 520 ???????? ????????????? ??????????? ??????
Підпис
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Це не менти оборзівші, а казали, що сам чувак був під кайфом і дуже виривався і чинив опір при затриманні. До речі це не вперше в Сарнах вилучають трамадол у великих кількостях.
Все, что есть хорошего в жизни, либо незаконно, либо аморально, либо ведет к ожирению.
мбатьу таки чіпають дрібних торговців котрі створюють конкуренцію, хз можа там і більше траму було
)))))) мєнти вирішили і собі закинутись
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Підпис
я умная, потому что очень скромная, поэтому такая красивая