Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Vista vs XP

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Колись, пам’ятаю, як тільки в обіг поступила ХР, багато людей її не сприймали і продовжували працювати собі на 98/2000.  Але, згодом ХР витіснила інші версії Windows і стала повноправним господарем наших компів (я про тих хто користується віндою, про лінукс я мовчу! ). Причому це господарювання триває вже кілька років. Принаймі  зараз в тих кого “форточкі”  - всюди ХР. Скоро Microsoft має випускати нову версію вінди - Windows Vista. Цікаво, наскільки гострим буде суперництво між цими версіями, тим паче, що Microsoft випускає 64-ох бітову версію ХР. Ваші думки...

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 970

Зареєстрований 2006-11-13

ПП

Дивлячись за який час зломають Vistu !!!

Підпис

ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!!  ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!

НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

Якщо ти про активацію то її вже зломано smile)

Підпис

обмін WMZ з бонусами

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 25

Зареєстрований 2006-01-23

ПП

Я думаю, ще не скоро, хоча б навіть через те, що машина для Vista’и треба набагато крутіша ніж для XP, тобто для того щоб поставити Vista’у треба робити апгрейд, а навіщо витрачати гроші коли можна практично без різниці працювати в XP.

Підпис

... идет настройка самонастраивающихся устройств Plug and Play ...
(с) установка Windows

Аватар

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

Витісняти почнуть поступово софтом - працює тількі під ос віста ітд а згодом коли вийде сервіс пак 1 можнабуде і систему переставляти....

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Hard - 15 Грудень 2006 20:44

Витісняти почнуть поступово софтом - працює тількі під ос віста ітд а згодом коли вийде сервіс пак 1 можнабуде і систему переставляти....

100% а поки у мене зараз із софтом нема проблем, тому про Вісту навіть і не думаю, навіщо вона мені нада якщо мене і в ХР все влаштовує

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

До вітси ще рости і рости, треба таку систему  щоб віста побігла! Так , що десь ще з рік два можна нормально ХР юзати!

Аватар

Всього повідомлень 970

ПП

Fanta

Якщо ти про активацію то її вже зломано

Ну і де офіційний реліз ????

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 970

ПП

Спробуй поставити “Майкросовський” софт на крякнуту ХР ...

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

Як мінімум віндовий плеер ставив на крякнуту ХР - все гуд smile

Підпис

обмін WMZ з бонусами

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 158

Зареєстрований 2006-02-20

ПП

слышал от одного умного человека что на висте специально стоит тормоз для системы.. потому она тянет столько энергии наших процессоров.. а в принцыпе это логично если взять мировой рынок и сравнить что новые технологии розвиваються и процессора тоже.. а если взять нашу мирную жизнь то зачем нам настолько быстрые процессоры какие выпускаються сейчас.. вот поэтому и зделано “тормоз” и висту...юзеры покупают виндоус.... она пашет плохо.. хм.. что же делать. пойду новый комп покупать чтоли... вот и вся психология:),.

Підпис

Не судите предвзято, я здесь транзитом)
http://s.rimg.info/3398f3a31824fe19c20b656ad9938a4e.gifhttp://s.rimg.info/e49699fc9dada9fc1054f5770d7adeec.gif

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 19

Зареєстрований 2007-03-28

ПП

Віста по зручності та зовнішньму вигляді - супер, зручна, налаштуваннь досить багато, меньше обмежені по змісту, а ядро - хоча й нове, і казати щось зарано, але все таки нічого таки доки хорошого. Декілька фактів: ОС основана на 64 біт платформі, у мене стала на і386 платформу, як емуляція 64 на 32 (дуже тупо і неправильно, є можливість зависання прог, які розраховані на обидві платформи, і на платформенну основу реагує по різному, в вигляді нагрузки на різне залізо), далі: глюки 16 біт прог, Джава не працює коректно (а на сайті заявлена підтримка краща ніж у ХР), цяці при встроєному Директ Ікс 10 потребують бази та оновлення з 9 (я так і не поняв шо за фігня, хоча й знаю що потрібна відяха з апаратною підтримкою ДХ 10, але все ж  таки доповнятись 10тий 9тими версіями функцій та доповнень не повинно). Ось і виходить що ми маємо справу з шматком лайна в шоколаді обернена гарною обгорткою. Вердикт: тисячі людей отримують офігенну зарплату, а страдають херньою. І я надіюсь що з виходом сервіс паку все зміниться.

Підпис

...цим все сказано!

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

НУ а ти що думав? Нада було Біллу лаве срубать от він і випустив! з ХР так само було до 1 СП профі сиділи на 2000

Підпис

обмін WMZ з бонусами

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 19

Зареєстрований 2007-03-28

ПП

Fanta - 04 Квітень 2007 14:23

НУ а ти що думав? Нада було Біллу лаве срубать от він і випустив! з ХР так само було до 1 СП профі сиділи на 2000

тут ти не правий, професіонали якраз переходили на хомяка - підтримка програм була в нормі, заодно і бетатестили, відсилали коментарі на офіційний сайт. так і вийшов сп1. а на 2000 та 98 сиділи тількі ті, хто любить цяці (хомяк іх тоді ще толком не відкривав, а якщо відкривав, то з глюками) да люди, які живуть в хуторах - у мене знайомий живе так само як і я в селі, працює програмером, має нет(!), а про реліз вісти почув від мене 2 тижні назад))))

Підпис

...цим все сказано!

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 241

Зареєстрований 2006-01-18

ПП

??? ???? ??????? ? ????? ?? ????? ????? ?????? ??????!

Windows XP ????? ???????? ??? 5 ???????
04.10.2007 13:29
?????: ??????? ?????????

????????, ?? ??????? ???????????? ????????? ????????? Microsoft, ???????????? ???????????? ????????????, ?????????? ? ??????????? ?????????? ????? XP ?? ????? ??, ???????? ??????? ??????? ????????? ? ?????? ?? ???? 2008 ????  ?????? ? ????????? ????????? ????????? ?? ????? ??????? ????????????????? ? ?????????. ? ??? ?????? ????????? ??????????????, ?????? ???????? ?????????? ?????? ?? ?????? 2009 ????.

?????? ??? ??? ?????????? ????? ????????? ??????? ????? ????, ??? ???????? Dell ??????? ? ???, ??? ????????? ?????????? ????????????? ????? ????????? Windows XP ? ???????? ?????????????? ?? ???????, ??????? ??? ????? ?????????. ? ??? ??, ?????? ????????????? ???????? ????? ????? ???? ?????????? XP Service Pack 3. ???? ???????? ???????? ??????????????? ? ???, ??? ??? ????????? ?????? ?? ??????????????? ?????? SP3, ?????????? ?? ????????? ???.

? ?????????????? ??? Microsoft ?????????, ????-????????? ???????? ?? ???????? ?????????? ????????? Windows ???? ??? (Mike Nash) ?????????? ????????? ???? ?????.

“?? ????, ??? ???????????? Windows Vista ???????????? ????????? ?? ????? ??, ?? ???? ? ??, ???? ??? ????????? ????? ??? ???????? ?? ???”,

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 241

Зареєстрований 2006-01-18

ПП

Windows XP Service Pack 3 - качаем с сайта Microsoft
15.10.2007

Источник: www.thg.ru

Service Pack 3 для Windows XP уже можно скачать. Зарегистрированные бета-тестеры могут использовать для этого специальный сайт Microsoft, на котором выложен архив, занимающий впечатляющий гигабайт с небольшим. Фактически, основная изюминка Service Pack 3, это наличие в одном сборнике всех заплаток по безопасности, а также остальных важных для надёжной работы компьютера патчей, вышедших со времён появления Service Pack 2 для Windows XP.

Аналитики считают, что такой огромный размер обновления может сделать нелёгкой жизнь ИТ-департаментов компаний, содержащих большой парк ПК под управлением Windows XP. Для сравнения, объём обновлений, входящих в Service Pack 2 для XP, занимает порядка 250 Мбайт и во время установки компьютер потребуется перезагрузить до трёх раз, чтобы все необходимые патчи обновили систему, а в Service Pack 3 вы получаете свыше гигабайта заплаток в архиве.

Microsoft, в свою очередь, подчёркивает, что никаких новых возможностей Windows XP этот набор исправлений не привнесёт, и что его целью является лишь защитить компьютер рядом патчей, обновлений системы безопасности, а также закрыть обнаруженные за время существования ОС ошибки в функционировании системы. Приоритетной для софтверного гиганта является Windows Vista. Вышедшая в октябре версия SP3 предназначена исключительно для бета-тестеров, хотя наверняка, совсем скоро её можно будет обнаружить в P2P сетях типа Bit-torrent. Полноценный релиз Service Pack 3 для Windows XP можно будет скачать в первом квартале 2008-го года.