Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Магазин “Європа”

Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу?
Всього голосів: 9
Ацтой (від 1-3 балів)
2
Може бути (від 3-6 балів)
2
Добре (від 6-9 балів)
5
Відмінно (10 балів)
0
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Iskander - 24 Грудень 2009 01:07

Уважаемый budulay! Ваше предложение не конструктивно!
Не нужно стараться перебороть очевидное и неизбежное!
Магазин - это бизнес, алкоголь - субстанция сама по себе нейтральная!
Притензии нужно ставить - родителям и только родителям!

В інтернеті якось простіше на Ти wink отже:

Думаю ти мене не так зрозумів, впринципі я взагалі не давав якихось пропозицій, окрім того як дотримуватись чинного законодавства, яке проти продажу алкоголю неповнолітнім smile

Настоящая беда - это полуумные, недоразвитые родители, цель которых не создание полноценной семьи, а долгожданный ТРАХ - где дети являются побочным продуктом, так сказать - издержками!

Ну якби оцей “ТРАХ” можна робити і не створюючи сімю)))) головне не залетіти, але повернемось до суті....

Розумієш виховуючи батьки не можуть вберегти дитину від всього, адже вплив на дитину мають не тільки батьки, а і суспільство.... як кажуть - “Быт определяет сознание”.....

А всіх завжди тяне до забороненого, а ще якщо воно таке і легко доступне.....

І справжня біда в тому, що влада давним давно забила на суспільство, тим хто при владі навпаки краще аби люди спивались, головне не помічали наявних проблем в країні....

Тільки не треба сприймати, те що я наприклад категорично проти алкоголю, ні, інколи навіть потрібно випити, розслабитись і я і сам добряче можу випити... але все потрібно робити з головою...

Чому ми не можем нормально посидіти як закордоном весело компанії випивши 1-2 пива, чи 100 грам міцнішого алкоголю? (деякі розумні люди радять пити не більше двух дрінків - 1 дрінк = 50гр водкі = 0,5 пива) так ні, ми ж пєм поки можна, або скільки влізе.....

Здається фігня, що там ніби я трохи випю, але це дивлячись в чому фігня.....от я коли випю більше, на наступний день не можу думати, не те що взагалі думати, а щос придумувати, творити і тд.......сижу за компом, робота взагалі не йде.....тупо щось там можу просто клацати або робити якусь фігню......це я до того ніби немає наслідків і ніяк не впливає...

Тому доки як в країні так і на місцях у владі буде така політика відносно власного народу, то і доти ті батьки які і хочуть нормально виховати своїх дітей, цього просто не зможуть зробити......

Я розумію дітям хочеться випиить, я і сам такий був. але коли вже відверто діти бухають, при чому такими дозами що взагалі...... думаю треба якось зайти в Олесю освіжити память))))) і тому....

я скажу що треба діяти і робити все задля розвитку нації а не власних інтересів....

Проблеми? У нас в країні є закони яких всі не дотримуються, немає де молоді реалізуватись в позитивному значені цього слова.........от які у нас в місті розваги окрім того як десь побухать?
Можна ж звичайно назвати якісь декілька організацій, і на які і справді виділяються кошти, але хіба вони вирішують проблему? Мені здається вони навіть її і не хочуть вирішити, оскільки створенні владою міста, бо треба щоб були і про що звітуватись, а загалом вони лише охоплюють невеличку частину людей і ніби є як “для своїх”.......

Розписувати можна багато, от тільки це там нагорі нікому не потрібно....просто показав що вислів:

є не правильним smile і просто мислити набагато глобальніше  big surprise

[ Редаговано: 24 Грудень 2009 23:44 by budulay ]

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 14

Зареєстрований 2009-12-24

ПП

MaraviXer - 24 Грудень 2009 05:34

Уважаемый budulay! Ваше предложение не конструктивно!
Магазин - это бизнес, алкоголь - субстанция сама по себе нейтральная! Настоящая беда - это полуумные, недоразвитые родители, цель которых не создание полноценной семьи, а долгожданный ТРАХ - где дети являются побочным продуктом, так сказать - издержками!

А на рождение ребенка нужно лицензии выдавать, а то рожают кому не попадя, а обществу потом отвечать!
http://vkontakte.ru/id39126280

ггг алкоголь - це нейтральна субстанція?  grin  цікаво тобі цієї субстанції залити бутилочку і побачити наскільки вона нейтральна )))

MaraviXer, алкоголь сам, тобі чи мені в горлянку не заповзе, він не всочується через грунтові води, не передаеться статевим чи крапельним шляхом - ось у чому заключається його нейтральність!
Винна не речовина, яка стоїть на прилавку у ізольованій ємкості, а дибіли, які не тільки витрачають на її чималенькі гроші, але й ще до того не вміють правильно її вживати! А найбільша відповідальність накладається на примітивність нашої соціальної системи та менталітет української нації, в якому вирішення проблеми та пошук задоволення шляхом алкоголізму - приорітетна позиція.

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 14

Зареєстрований 2009-12-24

ПП

budulay, я загалом підтримую твою позицію!

Я думаю, що конструктивним вирішенням проблеми є створення альтернатив, що допоможуть молоді самореалізуватися без алкоголю, а також відстоювання позицій, що будуть відображати радикальне відношення до алкоголю!

Факт, що хоча б  раз на рік, випиває 99% населення, проте визнання громадскістю цього факту сприяє ліберальним позиціям стосовно алкоголю!

У обставинах, де популярність алкоголю підтримується громадскістю ( в тому числі дітьми та підлітками), фінансовими корпораціями та малим бізнесом і відповідно державними (корумпованими) органами - єдиним виходом буде створення осередку радикально налаштованої громадьскості!
Не баламутів, як ти зазначив, і не фанатиків, які взагалі відмовляються від алкоголю, а свідомих людей, що можуть показати власний приклад та правильне, не деструктивне, відношення до алкоголю. А головне, можуть запропонувати суспільству правильну моральну та соціальну позицію у цьому питані.

Я завжди готовий до реальних дій, то ж тим хто зацікавится у співпраці, тим кому не байдуже ДЕ ми живемо і ЯК ми живемо пропоную вести спільний діалог. Я все таки надіюсь, що у суспільстві є люди, які не бояться брудної роботи, коли питання стоїть про порядок у власному домі:))

budulay, дякую за твою відповідь!!!