Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу? Всього голосів: 9 |
|
|---|---|
| Ацтой (від 1-3 балів) | 2 |
| Може бути (від 3-6 балів) | 2 |
| Добре (від 6-9 балів) | 5 |
| Відмінно (10 балів) | 0 |
Ну магазин помоєму функціонує нормально, правда інколи є величезні черги,а от кафешка в європі це жах, сьогодні сидів з форумчанами в “Європі” зайшли в кабіну взяли по хот догу, соку, пива, прийшла офіциантка принесла все, я попросив в неї сорветок, на що отримав відповідь :”Встань піди і возьми” я був в шоці, ну нічё ми їй відомстили ![]()
Ну магазин помоєму функціонує нормально, правда коли інколи є величезні черги,а от кафешка в європі це жах, сьогодні сидів з форумчанами в “Європі” зашли в кабіну взяли по хот догу, соку, пива, прийшла офіциантка принесла все, я попросив в неї сорветок на що отримав відповідь :”Встань піди і возьми” я був в шоці, ну нічё ми їй відомстили
цікаво як?
не взяли серветок! ![]()
Ну магазин помоєму функціонує нормально, правда коли інколи є величезні черги,а от кафешка в європі це жах, сьогодні сидів з форумчанами в “Європі” зашли в кабіну взяли по хот догу, соку, пива, прийшла офіциантка принесла все, я попросив в неї сорветок на що отримав відповідь :”Встань піди і возьми” я був в шоці, ну нічё ми їй відомстили
Страшні ви люди!!!
Давай деталі;)
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
цікаво як?
не взяли серветок!
Ні! Ми так само “вічливо” розплачувались....
цікаво як?
не взяли серветок!Ні! Ми так само “вічливо” розплачувались....
Щось мені підказуе, що ви були там останній раз!
Я взагалі на такі принципи стараюсь не звертати уваги! ![]()
”КУПИ СЕБЕ ВЕРСАЧЕ и НЕ ПАРСЯ” ![]()
Я не люблю коли все просто,як 2+2= ![]()
Прежде чем ганять шары-научысь владеть собой ![]()
Ну магазин помоєму функціонує нормально, правда інколи є величезні черги,а от кафешка в європі це жах, сьогодні сидів з форумчанами в “Європі” зайшли в кабіну взяли по хот догу, соку, пива, прийшла офіциантка принесла все, я попросив в неї сорветок, на що отримав відповідь :”Встань піди і возьми” я був в шоці, ну нічё ми їй відомстили
хех суперклею хватить на всіх неввічливих офіціянток ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Ну магазин помоєму функціонує нормально, правда інколи є величезні черги,а от кафешка в європі це жах, сьогодні сидів з форумчанами в “Європі” зайшли в кабіну взяли по хот догу, соку, пива, прийшла офіциантка принесла все, я попросив в неї сорветок, на що отримав відповідь :”Встань піди і возьми” я був в шоці, ну нічё ми їй відомстили
хех суперклею хватить на всіх неввічливих офіціянток
Навіщо всю контору здав??? ![]()
Страшні ви люди!!!
Давай деталі;)
краще їй щось сказати ніж підісрати
З Наступаючим Новим Роком
![]()
ну ви даете У ЕВРОПИ 5 ЗІРОК хто не буть звертав увагу при вході біля слова ЕВРОПА
З Наступаючим Новим Роком
![]()
Додав до теми голосування, сам проголосував за варіант “Добре”
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
ну ви даете У ЕВРОПИ 5 ЗІРОК хто не буть звертав увагу при вході біля слова ЕВРОПА
Інколи обгортка не відповідає вмісту
від 6 до9 балів
Вчора сиділи пили там пиво,нічого поганого сказати не можу,крім того що пиво ждали 34хв...... ![]()
”КУПИ СЕБЕ ВЕРСАЧЕ и НЕ ПАРСЯ” ![]()
Я не люблю коли все просто,як 2+2= ![]()
Прежде чем ганять шары-научысь владеть собой ![]()
Напрягає що в Європі дуже часто багато дітей сидить, і продавці їм без напряга алкоголь продають......я навіть не розомую чому? невже продавцям іде процент від проданого? думаю ні, і тому толкати 5-ьом підліткам 3-4 бутилки водкі це вже занадто.
Уважаемый budulay! Ваше предложение не конструктивно!
Не нужно стараться перебороть очевидное и неизбежное!
Магазин - это бизнес, алкоголь - субстанция сама по себе нейтральная! Настоящая беда - это полуумные, недоразвитые родители, цель которых не создание полноценной семьи, а долгожданный ТРАХ - где дети являются побочным продуктом, так сказать - издержками!
Притензии нужно ставить - родителям и только родителям!
А на рождение ребенка нужно лицензии выдавать, а то рожают кому не попадя, а обществу потом отвечать!
http://vkontakte.ru/id39126280
Уважаемый budulay! Ваше предложение не конструктивно!
Не нужно стараться перебороть очевидное и неизбежное!
Магазин - это бизнес, алкоголь - субстанция сама по себе нейтральная! Настоящая беда - это полуумные, недоразвитые родители, цель которых не создание полноценной семьи, а долгожданный ТРАХ - где дети являются побочным продуктом, так сказать - издержками!Притензии нужно ставить - родителям и только родителям!
А на рождение ребенка нужно лицензии выдавать, а то рожают кому не попадя, а обществу потом отвечать!
http://vkontakte.ru/id39126280
ггг алкоголь - це нейтральна субстанція?
цікаво тобі цієї субстанції залити бутилочку і побачити наскільки вона нейтральна )))