Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Магазин “Європа”

Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу?
Всього голосів: 9
Ацтой (від 1-3 балів)
2
Може бути (від 3-6 балів)
2
Добре (від 6-9 балів)
5
Відмінно (10 балів)
0
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

Ну магазин помоєму функціонує нормально, правда інколи є величезні черги,а от кафешка в європі це жах, сьогодні сидів з форумчанами в “Європі” зайшли в кабіну взяли по хот догу, соку, пива, прийшла офіциантка принесла все, я попросив в неї сорветок, на що отримав відповідь :”Встань піди і возьми” я був в шоці, ну нічё ми їй відомстили grin

[ Редаговано: 08 Лютий 2008 23:27 by budulay ]
Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

MaraviXer - 03 Лютий 2008 22:20

Ну магазин помоєму функціонує нормально, правда коли інколи є величезні черги,а от кафешка в європі це жах, сьогодні сидів з форумчанами в “Європі” зашли в кабіну взяли по хот догу, соку, пива, прийшла офіциантка принесла все, я попросив в неї сорветок на що отримав відповідь :”Встань піди і возьми” я був в шоці, ну нічё ми їй відомстили grin

цікаво як?
не взяли серветок!  shut eye

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 275

Зареєстрований 2007-03-14

ПП

Ну магазин помоєму функціонує нормально, правда коли інколи є величезні черги,а от кафешка в європі це жах, сьогодні сидів з форумчанами в “Європі” зашли в кабіну взяли по хот догу, соку, пива, прийшла офіциантка принесла все, я попросив в неї сорветок на що отримав відповідь :”Встань піди і возьми” я був в шоці, ну нічё ми їй відомстили grin

Страшні ви люди!!! LOL Давай деталі;)

Підпис

То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 915

Зареєстрований 2007-10-18

ПП

katuxa - 03 Лютий 2008 22:24

цікаво як?

Ні! Ми так само “вічливо” розплачувались....

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

imon4ik - 03 Лютий 2008 23:13
katuxa - 03 Лютий 2008 22:24

цікаво як?

Ні! Ми так само “вічливо” розплачувались....

Щось мені підказуе, що ви були там останній раз!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 362

Зареєстрований 2007-12-08

ПП

Я взагалі на такі принципи стараюсь не звертати уваги! tongue wink

Підпис

”КУПИ СЕБЕ ВЕРСАЧЕ и НЕ ПАРСЯ” cool smirk
Я не люблю коли все просто,як 2+2= snake
Прежде чем ганять шары-научысь владеть собой shock

Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Ну магазин помоєму функціонує нормально, правда інколи є величезні черги,а от кафешка в європі це жах, сьогодні сидів з форумчанами в “Європі” зайшли в кабіну взяли по хот догу, соку, пива, прийшла офіциантка принесла все, я попросив в неї сорветок, на що отримав відповідь :”Встань піди і возьми” я був в шоці, ну нічё ми їй відомстили grin

cool cheese хех суперклею хватить на всіх неввічливих офіціянток  LOL

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 915

Зареєстрований 2007-10-18

ПП

budulay - 04 Лютий 2008 14:26

cool cheese хех суперклею хватить на всіх неввічливих офіціянток  LOL

Навіщо всю контору здав???  grin

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 80

Зареєстрований 2007-07-10

ПП

Milana - 03 Лютий 2008 22:28

Страшні ви люди!!! LOL Давай деталі;)

краще їй щось сказати ніж підісрати

Підпис

З Наступаючим Новим Роком surprised  cool smile excaim  excaim  excaim

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 80

Зареєстрований 2007-07-10

ПП

ну ви даете У ЕВРОПИ 5 ЗІРОК хто не буть звертав увагу при вході біля слова ЕВРОПА

Підпис

З Наступаючим Новим Роком surprised  cool smile excaim  excaim  excaim

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Додав до теми голосування, сам проголосував за варіант “Добре”

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

karabit - 08 Лютий 2008 16:00

ну ви даете У ЕВРОПИ 5 ЗІРОК хто не буть звертав увагу при вході біля слова ЕВРОПА

Інколи обгортка не відповідає вмісту
від 6 до9 балів

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 362

Зареєстрований 2007-12-08

ПП

Вчора сиділи пили там пиво,нічого поганого сказати не можу,крім того що пиво ждали 34хв...... grin

Підпис

”КУПИ СЕБЕ ВЕРСАЧЕ и НЕ ПАРСЯ” cool smirk
Я не люблю коли все просто,як 2+2= snake
Прежде чем ганять шары-научысь владеть собой shock

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Напрягає що в Європі дуже часто багато дітей сидить, і продавці їм без напряга алкоголь продають......я навіть не розомую чому? невже продавцям іде процент від проданого? думаю ні, і тому толкати 5-ьом підліткам 3-4 бутилки водкі це вже занадто.

Підпис

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 14

Зареєстрований 2009-12-24

ПП

Уважаемый budulay! Ваше предложение не конструктивно!
Не нужно стараться перебороть очевидное и неизбежное!
Магазин - это бизнес, алкоголь - субстанция сама по себе нейтральная! Настоящая беда - это полуумные, недоразвитые родители, цель которых не создание полноценной семьи, а долгожданный ТРАХ - где дети являются побочным продуктом, так сказать - издержками!

Притензии нужно ставить - родителям и только родителям!
А на рождение ребенка нужно лицензии выдавать, а то рожают кому не попадя, а обществу потом отвечать!
http://vkontakte.ru/id39126280

Аватар

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

Iskander - 24 Грудень 2009 01:07

Уважаемый budulay! Ваше предложение не конструктивно!
Не нужно стараться перебороть очевидное и неизбежное!
Магазин - это бизнес, алкоголь - субстанция сама по себе нейтральная! Настоящая беда - это полуумные, недоразвитые родители, цель которых не создание полноценной семьи, а долгожданный ТРАХ - где дети являются побочным продуктом, так сказать - издержками!

Притензии нужно ставить - родителям и только родителям!
А на рождение ребенка нужно лицензии выдавать, а то рожают кому не попадя, а обществу потом отвечать!
http://vkontakte.ru/id39126280

ггг алкоголь - це нейтральна субстанція?  grin  цікаво тобі цієї субстанції залити бутилочку і побачити наскільки вона нейтральна )))