Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
До 2020 року на Землі очікуються як мінімум 12 кінців світу.
Список обіцяє, що катаклізми почнуться в 2008 році і, якщо повезе, продовжаться до 2020 року.
2008-й – на землю впаде астероїд діаметром більше 800 м.
2009-й – виходячи з розшифровок центурій Нострадамуса Пітером Лорі, цього року настане Армагеддон.
2010-й – закінчиться нафта, і мир поглине війна за ресурси. Ще обіцяють, що Земля відвернеться від Сонця. Але це буде тимчасовий кінець світу.
2011-й – кінець календарного циклу травня. Досить відомий кінець світу, можливо, відбудеться зіткнення з астероїдом 2005 Yu55.
2012-й – дуже довгоочікуваний кінець світу. Тут цілий букет – час п’ятого Сонця, сама Сонячна система стане якимсь боком до галактичної осі, порушаться всі космічні цикли, зміна полюсів і так далі Діти індиго радять підготуватися, близько 0,5% населення є шанс вижити.
2013-й – Рагнарок, він же Судний день. День початку і кінця! Гіперпросторовий перехід в четвертий вимір. Для смертних це буде смерть, а для богів – народження.
2014-й – астрофізики говорять, що до нашої Сонячної системи добереться хмара космічного пилу, який змітає все на своєму шляху. Нудний кінець світу.
2015-й – кінець якогось 9576-річного циклу, який приводить до загибелі цивілізації.
2016-й – Джеймс Хансен, дослідник кліматичного стану, на Землі стверджує, що цього року розтануть льодовики і велика частка суші буде затоплена.
2017-й – кінець світу по теорії ієрархічних катастроф.
2018-й – ядерна війна від того ж Нострадамуса.
2019-й – банальне зіткнення з астероїдом 2002 Nt7.
2020-й – Ісаак Ньютон, виходячи з передбачень Іоана Богослова, розрахував, що кінець світу буде саме цього року.
Так що живіть сьогодняшнім днем, недумаючи про завтра ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Шо за бредняк?
Не люблю такого.
Нащо його писати?
Шо за бредняк?
Не люблю такого.
Нащо його писати?
можливо комусь цікаво, а когось заставить задуматись, чи ти рахуєш що кінця світу не буде?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!не буде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
буде, але не зараз ![]()
краше я його небачивби!тай невирю я в цю дурню. 2000рик хто памятае!даже погода по прогнозам ито нета.
ХОЧУ ЗАНИМАТЬСЯ ВСЕМ СРАЗУ,НЕ ВСТАВАЯ ПРИ ЭТОМ С ДИВАНА.
краше я його небачивби!тай невирю я в цю дурню. 2000рик хто памятае!даже погода по прогнозам ито нета.
да я от тоже не зовсім, але війна за ресурси цілком реальна. Ось наприклад Китай, у них же скоро закінчиться нормальна вода, адже їхнє вироби через те і дешеві, що вони недбають про навколишнє середовище і забруднюють його, тому такими темпами у них майже зникне питна вода. А китайців же зараз 20-25% від всього населення землі. ![]()
ВОНИ ЗАКИДАЮТЬ НАС ЗАЖИГАЛКАМИ.А ВОДУ НАДА ЕКОНОМИТЬ!
ХОЧУ ЗАНИМАТЬСЯ ВСЕМ СРАЗУ,НЕ ВСТАВАЯ ПРИ ЭТОМ С ДИВАНА.
Да не вірю я в цю дурню,хоч і живу одним днем!
ВОНИ ЗАКИДАЮТЬ НАС ЗАЖИГАЛКАМИ.А ВОДУ НАДА ЕКОНОМИТЬ!
НОРМАЛЬНО Україні якраз газ треба!!! ![]()
”КУПИ СЕБЕ ВЕРСАЧЕ и НЕ ПАРСЯ” ![]()
Я не люблю коли все просто,як 2+2= ![]()
Прежде чем ганять шары-научысь владеть собой ![]()
Прорвемся... вже 1994 року прогнозували, що буде кінець - але не було ![]()
?? 2020 ???? ?? ????? ?????????? ?? ??????? 12 ?????? ?????.
2009-?
Підпис
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
Йой...Треба жити сьогоднішнім днем і не вірити в ці дурниці!!!!!
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
Йой...Треба жити сьогоднішнім днем і не вірити в ці дурниці!!!!!
Підтримую!
[ Редаговано: 08 Березень 2008 05:15 by MaraviXer ]Таке нам нагадала Ванга:

Ой бля каждый год говорят что в этом году конец света!Чюш..............
Таке нам нагадала Ванга
Нехілий сценарій для фільма вийшов-би з її пророцтв.
[ Редаговано: 09 Березень 2008 02:08 by MakZzz ]-Oh my God! They’ve killed Kenny!
-You bastards!