Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
Зараз стільки прогнозів про близький кінець світу,що мимоволі замислюєшся над цим... Що б ви зробили,якби знали,що живете ОСТАННІЙ ДЕНЬ?
and if you go,I wanna go with you
and if you die,I wanna die with you
take your hand and walk away…
Доволі моторошно навіть замислюватись... Я б провела цей день з коханою людиною ![]()
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
Як на мене, краще про це не думати, і бути оптимістом
Я б помирилася б з однією, дуже мені дорогою, людиною.
Так що тобі заважає зробити це зараз? Можна зробити висновки наскільки вона тобі дорога, якщо ти готова виділити останні хвилини...
Так що тобі заважає зробити це зараз? Можна зробити висновки наскільки вона тобі дорога, якщо ти готова виділити останні хвилини...
Знаєш, є така штука - Гордість, вона і не дає. при тому в той ситуації, яка склалась винен він.
Знаєш, є така штука - Гордість, вона і не дає. при тому в той ситуації, яка склалась винен він.
Повір, знаю про таку штуку!А ще знаю, що є така штука,як впертість і упередженість,через яку ми не можемо об’єктивно подивитись на конфліктну ситуацію.В кожному конфлікті є 2 винні сторони!
Я надіюсь шо так багато не проживу, до того дня коли він настане!
В цьому і вся “сіль” запитання. Коли потрапляєш в кризову ситуацію - переоцінюєш свої погляди. На перше місце виходить найголовніше...Understand?
В цьому і вся “сіль” запитання. Коли потрапляєш в кризову ситуацію - переоцінюєш свої погляди. На перше місце виходить найголовніше...Understand?
В мене таке враження, що тобі немає чим зайнятись, то ти вірішила по моїм постам пройтись, і позадиратись до мене.
Креще охолонь!!!
В мене таке враження, що тобі немає чим зайнятись, то ти вірішила по моїм постам пройтись, і позадиратись до мене.
Креще охолонь!!!
Я,як вихована людина,не хотіла і не хочу ображати тебе.Maybe you don’t understand me?:)))
В останю мить, а краще годину, я хотів би покохатися зі всіма жінками нашого форуму одночасно:-)
Да ти батєнька нехріновий развратнік ![]()
В останю мить, а краще годину, я хотів би покохатися зі всіма жінками нашого форуму одночасно:-)
Для тебе, ми так всі зрозуміли, останнього дня не настане!
Зараз стільки прогнозів про близький кінець світу,що мимоволі замислюєшся над цим... Що б ви зробили,якби знали,що живете ОСТАННІЙ ДЕНЬ?
Ну за логікою віроючої людини, християнина, то мали б замолювати у Бога свої гріхи і просити прощення, але насправді боюсь що мене навпаки потянуло б на різні там грішки
........ про які промовчу ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Чим наші люди від різняються від інших, тим шо всі в церкву рятувати світ, наші навпаки ше більше грішити і провести останій день шоб потім не хотілось, шось в стилі фрази камеді клаб “начпокаться что бы потом не хотелось” ))))