Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Я б наприклад дуже хотів би побачити ЧАТ на сарненському форумі ![]()
З Наступаючим Новим Роком
![]()
Я б наприклад дуже хотів би побачити ЧАТ на сарненському форумі
Чат вже є: chat.Sarny.info
? ? ????????? ???? ????? ?? ???????? ??? ?? ???????????? ??????
??? ??? ?: chat.Sarny.info
??? ?? ??????!
?????:
“Welcome !
Site chat.sarny.info just created.
Real content coming soon.
? ? ????????? ???? ????? ?? ???????? ??? ?? ???????????? ??????
??? ??? ?: chat.Sarny.info
??? ?? ??????!
?????:
“Welcome !
Site chat.sarny.info just created.Real content coming soon.
З чатом поки тимчасово проблема, думаю скоро запустим, просто у мене зараз мало вільного часу :(
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
народ видео хотелось бы с движух. Ну как вам? заливайте хотькуда нибудь а ссылочьки оставляйте
Видео с движух
оце ти дав....
народ видео хотелось бы с движух. Ну как вам? заливайте хотькуда нибудь а ссылочьки оставляйте
да якщо почати знімати пяне бидло, то і самому можна люлей хапонуть, а так впринципі то є пару відео із удєлками, але нехочеться ламати їм життя викладаючи це в нет
є правда і пару наших відео із простим гоном на вокзалі і мосту:
www.youtube.com/v/q2FlUCuG3O8
www.youtube.com/v/b03VsRptYLA
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
шото ютуб нидёть а нащёт пи ды в сёмке ты прав камера дорожеж ну я так ненастаиваю просто предложыл
скоріше б уже чат ппрацював
Взагалі десь можна подивитись фото ті, що на головній рандомом крутяться???
ну я б на форуме хотел бы видеть побольше скинов, смайлов еще каких нить неординарных...
подпись побольше символов.....
чтоб пользователи могли добаляться в друзья....
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.
If you believe, your dreams come true.
та взагалі хочется гарний портал з музикою і відео а то і софтом можна булоб і обговорити заразом одразу у даній новині викладені речі тай трішкиб ускладнити політику форуму, можливо з чимось його поєднати
Непогано було б окремий розділ в якому були б оголошення про роботу. Біржа праці!
биржа труда около Журавлини есть =)) рофл рофл рофл
Я хуєю з вашої обізнаності де шо знаходиться в м.Сарни, Містер. Ця тема присвячена тому, що люди хочуть бачити на форумі, а не підказкам де шо знаходиться!!!