Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Коли переходиш на Відзначити прочитаними йде перенаправлення на http://forum.sarny.info/forum/ .
Виникає така помилка:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, .(JavaScript має бути увімкнений для перегляду цієї адреси електронної пошти) and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/1.3.37 Server at forum.sarny.info Port 80
Мабуть треба щоб редірект був сюди: http://forum.sarny.info/
-Oh my God! They’ve killed Kenny!
-You bastards!
Ок дякую, спробую виправити, про результат відпишу
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Коли переходиш на Відзначити прочитаними йде перенаправлення на http://forum.sarny.info/forum/ .
Виникає така помилка:Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, .(JavaScript має бути увімкнений для перегляду цієї адреси електронної пошти) and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/1.3.37 Server at forum.sarny.info Port 80
Мабуть треба щоб редірект був сюди: http://forum.sarny.info/
У меня тоже самое...
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.
If you believe, your dreams come true.
Я знайшов помилку, яка перешкоджає розростанню нашого форуму:
Під час реєстрації контрольне зображення не з’являється...
Прохання багатьох моїх друзів, яких я сюди направив, виправити цей баг....
Прохання багатьох моїх друзів, яких я сюди направив, виправити цей баг....
баг через те що у нас маленький за розміром тариф хостингу і вже все місце забите, і тому коли реєструються генерується зображення але вже для нього нема місця щою воно кудапсь записалось, тому і невідобрражається, ось чому і бажано клікать по банерам, щоб ми взяли собі по серйозніший тариф дя форуму, там уже і галерею запустим.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Прохання багатьох моїх друзів, яких я сюди направив, виправити цей баг....баг через те що у нас маленький за розміром тариф хостингу і вже все місце забите, і тому коли реєструються генерується зображення але вже для нього нема місця щою воно кудапсь записалось, тому і невідобрражається
Пропоную видалити юзерів, які не відвідують форум протягом 6 міс. для того, щоб нові могли реєструватись!!!
Я за!!!!
Це не дасть бажаного місця а лише “попортить БД “
Простіше і дієвіше буде ИМХО заборонити юзерам в підпис додавати більше 2 зображень а загальний розмір підпису обмежити до 4 рядків!
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Я проти зменшення підпису і я свого зменшувати не бажаю..... Вже краще по баннерам поклікать....
[ Редаговано: 31 Грудень 2007 12:12 by Brut ]budulay - 30 Грудень 2007 23:03
... ось чому і бажано клікать по банерам...
Тікі шо хтів поклікать, але побачив шо їх нема.
[ Редаговано: 31 Грудень 2007 02:15 by MakZzz ]-Oh my God! They’ve killed Kenny!
-You bastards!
budulay - 30 Грудень 2007 23:03
... ось чому і бажано клікать по банерам...Тікі шо хтів поклікать, але побачив шо їх нема.
В тебе, мабуть, та сама проблема, що і в мене - фаєрвол або антивірус їх просто вирізають...
?????! ??? ? ?, ? ???? Opera
-Oh my God! They’ve killed Kenny!
-You bastards!
?????! ??? ? ?, ? ???? Opera
Це не дасть бажаного місця а лише “попортить БД “
Простіше і дієвіше буде ИМХО заборонити юзерам в підпис додавати більше 2 зображень а загальний розмір підпису обмежити до 4 рядків!
У нас на форумі завжди було приєднання лише одного зображення, всі інші зображення що містяться в підписах користувачів розміщуюються на інших сайтах і тому аж ніяк невпливають на роботу нашого форуму. Всі зображення що містяться в підписах користувачів займають в загальному біля 141 кілобайту, це взагалі дрібниця. Краще не обмеження робити а навпаки розширятись, тому клікаєм на банери ![]()
Але клікаєм з розумом... Не дуже часто, бо попалять....
Я проти зменшення підпису і я свого зменшувати не бажаю..... Вже краще по баннерам поклікать....
Егоїст ти однако, для рідного форуму міг би поступитися)