Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
ммм як не буде
???
ХОЧУ СНІГу!!!!!!!!!!
Так скоро вже весна... залишилось півтора місяця...
от я хочу ТЕПЛА... і не лише я.. а решта теж бажають тепла!!!
Ні!!!
Я проти!!!
Хочу сніга і морозу!!!
Млять, от така у нас зіма, я вже про сніг мовчу. Дощ заколупав
Та я думаю буде сніг, і морози думаю будуть, адже настпний місяць не зря називається Лютим
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Не знаю,що там буде в лютому...а зараз-сніг лише під ногами, а падає дощ...Фі! Така каша під ногами!
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
Не хвилюйтесь.. після 25 січня передають знову похолодання та сніг ![]()
Може ще як і в минулому році сніг випаде в травні!? Зараз можна чекати все... А оце все після 25 як замерзне,то весело буде!
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
Це погода, і її передбачити не можливо, от кажуть, а хто каже, як він хтось там докаже!
От сьогодні сніг передавали, а де він??
на сьогодні??? цікаво... щось я не бачу в прогнозах, щоб був в нас сніг.. в Києві... є.. а у нас -немає
Сьодня їхздив в сторону Дубровиці, то вже за горинню наваліло снігу, правда кашатака була шо кошмар
Ну от і дождались сніжку. цікаво чи довго пролежить
ага, дощ з мокрим снігом, не думаю що він довго пролежить!
ТАК ЗИМА НАС НЕ РАДУЕ И СНИГУ И КАТКА ТОЛКОВОГО НЕМА..ПРИЙДЕТСЯ КАТАТИСЬ НА ЛЬОДОВОМУ СТАВИТИ СИНЧИ НА ОПИ.
ХОЧУ ЗАНИМАТЬСЯ ВСЕМ СРАЗУ,НЕ ВСТАВАЯ ПРИ ЭТОМ С ДИВАНА.
БУДЕ якщо вірити нашому прогнозу погоди - http://pogoda.sarny.info/ то 31 грудня передбачається снігопад
чудернацький тут прогноз, ще вчора прогнозувалось на три дні вперед сніг, а вже сьогодня на ті ж дні без опадів
таке відчуття, що прогноз не метеорологи створюють, а звичайні люди за допомогою математичного прогнозування на основі сьогоднішнього дня.