Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
Сьогодні пару лапатих сніжинок випало, поки я по лижі побігла, то і снігопад закінчився)
Я їх зафіксував!!! ОСЬ ВОНИ!!!!
Качество підкачало.
Ні)(рена не видно
Якість навмисне зменшена, бо 70 відсотків форумівців (в кого нет не жирний) не зможуть подивитись оригінальне фото розміром 5 мб....
ЗИЖ. ХОЧУ СНІГУ!!!!
Сніг буде!! Якщо, мля, опьять прогноз не подведе.
Да лан що ви гоните, вийдіть на вулицю і відчуйте яка там темперетура невже це не зима? а сніг? та лан, потім як почне танути, такі напряги із грязюкою по коліна
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
ага, температурка вчора була що треба...
ну на таку зиму, краще б сніг випав, он всю Європу засипало...
Штормове попередження НЯ Україна 6 січня 2008 рік
7 січня в Україні, крім східної частини, місцями пориви вітру 15-20 м/с, у західних областях хуртовини, ожеледь. На дорогах країни подекуди ожеледиця.
(Синоптик УкрГМЦ)
Я ж думаю чому я додому після форумівки майже трєзвий прийшов, нічний морозний вітер видув з мене весь алкоголь
)))))))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Я ж думаю чому я додому після форумівки майже трєзвий прийшов, нічний морозний вітер видув з мене весь алкоголь
)))))))
тре було вдути обратно, раз видуло
вітер таки справді піпєц ,певно якусь хуртовину нажене
Уже нормальний сніг випав,хватить спать,виходьте колядувать! ![]()
”КУПИ СЕБЕ ВЕРСАЧЕ и НЕ ПАРСЯ” ![]()
Я не люблю коли все просто,як 2+2= ![]()
Прежде чем ганять шары-научысь владеть собой ![]()
Уже нормальний сніг випав,хватить спать,виходьте колядувать!
Поки не прочитав цей пост, той не знав, що сніг на вулиці...
Ги!
да да да, сніг!!!!!!!!!!!
Круто!!!!!!!!!!!
Завтра на лижі!!!!!!!!!!
Я тільки зараз побачив, що на вулиці сніг, да атрофую поповній!!!
да да да, сніг!!!!!!!!!!!
Круто!!!!!!!!!!!Завтра на лижі!!!!!!!!!!
які там лижі, сніжок слабенький випав, тільки й того, шо троха побіліло
а-а-а сніг, то випав
може хоч зима справжня почнеться...
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
Я проти снігу.... чудово, коли він гарненько полежує собі, але погано, коли то випав і відразу розтав... не люблю таку мрякоть!!!
Я проти снігу.... чудово, коли він гарненько полежує собі, але погано, коли то випав і відразу розтав... не люблю таку мрякоть!!!
ну яка ж тут мрякоть ,усё файно подмерзає, от тока жалко шо снігу маловато випало
мо вже й не буде толкової зими?