Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Компютер, інтернет → Мобіленд → Тема
В кого який сабж стоіть??
Я перед НР повністю обновив всі свої мелодії!
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Колись конвертнув собі
Layo & Bushwacka! Deep South ILS Remix
так і досі стоїть, можливо під НР і я собі обновлю
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Різдвяні та новорічні мелодії та кольорові картинки на mobile.make.in.ua.
Є ВАП доступ, відсилка на СМС.
Бажаю приємного Нового року та Різдва. Ще побачимся та почуємося. :D
Різдвяні та новорічні мелодії та кольорові картинки на mobile.make.in.ua.
Є ВАП доступ, відсилка на СМС.Бажаю приємного Нового року та Різдва. Ще побачимся та почуємося. :D
О непоганий сайт, але жаль тільки що так мало мелодій і вроді всі в міді
ЗІЖ контент на сайті буде зажди безкоштовним, чи планується спочатку розкрутити сайт, а потім брати гроші за контент? ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Сайт постійно наповнюється.
Шара FOREVER!
Миді зараз найрозповсюдженіший формат, тому з нього і розпочато.
Готується добірка в .wav, amr, mmf, imy і т.д.
Розробляється скрипт для надсилання на мобілку безпосередньо контенту, а не тільки посилання для завантаження.
В яких форматах потрібно?
ну мені було б непогано в .wav ![]()
а мені в МР3 ![]()
ЗИ а доставка посилання для завантаження таки не паше ![]()
обмін WMZ з бонусами
Новий власник SMS-Sender.com сповістив про перехід на новий хостинг.
Будемо сподіватись, що це не буде тривати довго.
А до цього все працювало як швейцарські котли для всіх операторів.
WAP-доступ: http://mobile.make.in.ua/wap/
WAP-доступ: http://mobile.make.in.ua/wap/
Маленький офтоп:
Що це за глюк коли заходиш із браузера на вап http://mobile.make.in.ua/wap/ , по ідеї броузери повинні нормально відображати такі сторінки. Можливо це через лічильник від топінга?
ЗІЖ із мобіли заходив, то все нормально)
Сьогодні залив собі попси трохи ![]()
“Черные глаза” і “Дождик капает ...”
обмін WMZ з бонусами
Для відображення WAP-сайтів потрібні спец. браузери (симулятори) або модулі до звичайних.
Діло в тому, що в WAP-сайтів інший заголовок файлу. Дивись “Исходный код страницы”.
На allsar.com створено форум для сайту mobile.make.in.ua.
Дивись тутечки!
Для відображення WAP-сайтів потрібні спец. браузери (симулятори) або модулі до звичайних.
Навідмінну від глючного ІЕ і тупого вогнелиса, опера такі сторінки відображає без проблем і це перший вап-сайт який глюконув:
Помилка синтаксичного аналізу XML: непотрібні дані після елемента документа (Рядок: 2, Символ: 125)
Діло в тому, що в WAP-сайтів інший заголовок файлу. Дивись “Исходный код страницы”.
Да я це розумію і дивлюсь вихідний текст сторінки, де видно код який на мою думку трошкі не відповідає стандартам мови WML.
На мою думку сторінка має бути приблизно такою:
<?xml version=“1.0” encoding=“windows-1251” ?> а краще мабуть використоувати utf-8 кодування
<!DOCTYPE wml PUBLIC “-//WAPFORUM//DTD WML 1.3//EN” “http://www.wapforum.org/DTD/wml13.dtd” >
<wml>
Думаю краще замість <title>mobile.make.in.ua</title> написати шось таке):
<card id=“home” title=“mobile.make.in.ua”>бла бла бла весь код сторінки
</card>
</wml>
і мабуть непотрібно використовувати тег <body> бо опера саме на нього і заматюкалась.
І трохі незрозумілий цей код:
<table width=128 align=center border=0>
Якщо я правильно зрозумів, то розмір ширини таблиці має відповідати розміру ширині дисплею телефона?
Звідки така впевненість, що саме такий розмір буде у користувача? Мені здається що width=128 взагалі непотрібно використовувати, і сторінка сама має налаштуватись під ширину дисплею
ЗІЖ Дивись “Исходный код страницы” інших сайтів)
На WAP-версії свідомо не використовувались карди. Це вже, практично, відживаючий метод.
Майже всі сучасні мобілки мають нормальні браузери.
WAP-версія тестувалась (і тестується) на SDK Openwave V7.
І, на закусь.
Мені здається, що переглядати на компі варто все ж HTML-версію, а WAP використовувати для завантаження на мобілу.
На WAP-версії свідомо не використовувались карди. Це вже, практично, відживаючий метод.
Ну це дуже сильно сказано про “відживаючий”, адже більшість сайтів включаючи і дуже срйозні (наприклад: wap.umc.ua) використоває саме кадри
Майже всі сучасні мобілки мають нормальні браузери.
А що робити тим у кого не зовсім нові телефони?
Мені здається, що переглядати на компі варто все ж HTML-версію, а WAP використовувати для завантаження на мобілу.
А мені дешевше спочатку залить на комп, а вже потім через кабель на телефон))) да і не всі вап-сайти мають ідентичну по контенту HTML-версію
а як щодо цього запитання? думаю 100% шо нада замість width=128 прописати width=“100%” і опері і далі матюкається на тег <body>.
ЗІЖ Думаю вже потрібно трошкі завершувати цей офтоп і запостить декілька сабжових мелодій, бо mobile.make.in.ua шось не спішить поповнюватись контентом
А що робити тим у кого не зовсім нові телефони?
Купити новий! ![]()
А мені дешевше спочатку залить на комп, а вже потім через кабель на телефон))) да і не всі вап-сайти мають ідентичну по контенту HTML-версію
На сайті спеціально зроблена можливість закачки на комп. І цей сайт має повну ідентичність контенту (одна БД).
а як щодо цього запитання? думаю 100% шо нада замість width=128 прописати width=“100%” і опері і далі матюкається на тег <body>
width=128, думаю це не принципово, люба мобілка підганяє розмір контенту під себе. Я пробував картинку 600х800 на сій СХ70, чудово влізла в екран.
А щодо <body> - то у мене в планах не має “підганяти” wap-версію під компові браузери.
Закачай собі Openwave. Будеш мати реальну мобілку на компі (SMS, MMS etc.). Я, наприклад качаю всю шару з wap-сайтів через цю прогу.
ЗІЖ Думаю вже потрібно трошкі завершувати цей офтоп і запостить декілька сабжових мелодій, бо mobile.make.in.ua шось не спішить поповнюватись контентом
Мабуть вас цікавлять тільки мелодії? Доречі, на шарових сайтах якість мелодій бажає кращого якщо так можна сказати (повірте як професійному музиканту). Я ж кожну мелодію довожу до ума або використовую оригінальні і тому не все виходить швидко як хотілось би. ![]()
Відтепер можна завантажити свій контент на mobile.make.in.ua, подробиці дивись тут.