Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Відпочинок → Тема
Чув, що в 31 грудня відкривається кафе та дискотека в новому залі Візіта. Хтось чув про це?
[ Редаговано: 07 Січень 2008 01:52 by imon4ik ]26 грудня буду в новому залі... розповім про враження... ![]()
Я там була, зал нічого так, Гарна була б дискотека, от тільки її вже кілька років відкривають, і врядли відкриють!
Підем відкривать!
and if you go,I wanna go with you
and if you die,I wanna die with you
take your hand and walk away…
Було б не погано,хоч кудись сходити можна,якщо відкриють!
”КУПИ СЕБЕ ВЕРСАЧЕ и НЕ ПАРСЯ” ![]()
Я не люблю коли все просто,як 2+2= ![]()
Прежде чем ганять шары-научысь владеть собой ![]()
Без мене це дійство не обійдеться , мені дуже вигідне місцезнаходження закладу, 2 хв і я дома
Без мене це дійство не обійдеться , мені дуже вигідне місцезнаходження закладу, 2 хв і я дома
Вигідніше буде твоїм друзям - за 2 хв тебе додому заволочуть (в разі класної п’янки) ![]()
там его откривают 4 нових года, и етого раза не откроют
там его откривают 4 нових года, и етого раза не откроют
я з тобою згідний, це як новорічне диво ось ось має статися і налом, я щось невірю, що там буде дискотека,
але буду радий якщо це диво станется може хоч якось розгрузяться танполи міста)))
йой, в Олесі в Візіті, крутО іди куди хочеш...
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
Я думаю у Візіт буде багато народу ходити, он власники раніше літній замутили, так там літом завжди народ був
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Головне щоб не пускали п”яних малолєток,а то буде другій ТЕТ!!!
”КУПИ СЕБЕ ВЕРСАЧЕ и НЕ ПАРСЯ” ![]()
Я не люблю коли все просто,як 2+2= ![]()
Прежде чем ганять шары-научысь владеть собой ![]()
то це сьогодні відкриття там?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
ммм, да?
Уже нада ити какиех то две тёлки зацепить, да рвонуть!
Головне щоб не пускали п”яних малолєток,а то буде другій ТЕТ!!!
Добре, тебе пускати туди точно не будем)