Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

дискотека на 2-иу поверсі Олесі відкриється 1 січня?

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 24

Зареєстрований 2008-03-20

ПП

мене харить те, що такі заклади сильно рано закриваються... якщо я вже віддав гроші за вхід то хочу піти тоді, коли мені хочеться, а не щоб мене виганяли в 03:00… так, звичайно подобається те що великий зал... а якщо порівнювати з візитом, то візит мені не подобається... якщо розглядати його як дискотеку то мало місця... якщо як бар, то сидіти там не можливо - музика ріже вуха...

[ Редаговано: 31 Березень 2008 14:45 by trunitroTOLuol ]
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 525

Зареєстрований 2008-03-22

ПП

в Олесі є де посидіть!а коли не зайду в візит то все замовлено!напрягає трохи!

Підпис

signature_image

“Метеор” the BEST!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Gudya " date="1206972616">

в Олесі є де посидіть!а коли не зайду в візит то все замовлено!напрягає трохи!

ну у Візиті завжди стоять таблички що замовлено, ми як заходим то не дивимось, є табличка чи ні, просто сідаєм і убираєм табличку, якщо дійсно замовлено то офіціянка скаже, якщо ні, то вона і не буде памятати хто куди там сів.
Так що не нада втикать, нада просто нагло сідати і все

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

Чесно кажучи то я там була всього 2 рази, і мене туди геть не пре іти!!!

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 362

Зареєстрований 2007-12-08

ПП

Вчора перший раз туди зашов!Все булоб даже дуже непогано,якби в кінці всього двіжла не вкрали пару мобіл і 2 жіночі сумочкі!Фараони молодці,зразу спригнули “ідіть пишіть заяви”,то якого дітька ви там дихать мішаєте? snake

Підпис

”КУПИ СЕБЕ ВЕРСАЧЕ и НЕ ПАРСЯ” cool smirk
Я не люблю коли все просто,як 2+2= snake
Прежде чем ганять шары-научысь владеть собой shock

Аватар

Всього повідомлень 525

ПП

maluha - 06 Квітень 2008 09:23

Вчора перший раз туди зашов!Все булоб даже дуже непогано,якби в кінці всього двіжла не вкрали пару мобіл і 2 жіночі сумочкі!Фараони молодці,зразу спригнули “ідіть пишіть заяви”,то якого дітька ви там дихать мішаєте? snake

прикольно!жалко шо я вчора не був!

Підпис

signature_image

“Метеор” the BEST!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 362

Зареєстрований 2007-12-08

ПП

ааааа,і ще до всього цього куча драк і море крові grin

Підпис

”КУПИ СЕБЕ ВЕРСАЧЕ и НЕ ПАРСЯ” cool smirk
Я не люблю коли все просто,як 2+2= snake
Прежде чем ганять шары-научысь владеть собой shock

Аватар

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

Вчора був там, скажу одне, поки не буде у нас нормальної охорони таке бидло, яке було вчора буде завжди, куча пяних, драки , матюки, батьки не пускайте своїх дітей в Олесю ))

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 24

Зареєстрований 2008-03-20

ПП

Скоро ще почнуть “спідозними” шприцями штрикати...

Аватар

Всього повідомлень 525

ПП

я думаю шо до убивства не дійде!

Підпис

signature_image

“Метеор” the BEST!

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 15

Зареєстрований 2007-07-07

ПП

типа скоро их сай запускаеца, де мона буде побачить фотки з дискотек,  http://sarnyclub.at.ua/

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

KapRiZ - 20 Травень 2008 20:11

типа скоро их сай запускаеца, де мона буде побачить фотки з дискотек,  http://sarnyclub.at.ua/

ну не факт що він буде їхнім, бо сайти на юкозі це лажа, і думаю для Олесі зовсім не солідно там тримати свій сайт, тим більше на сайтах такого типу взагалі не повинну бути реклами, а тут вся сторінка нею всіяна)))
Мені казали що для них хтось там обіцяти зробити сайт за 100грн, мене явно здивувала така ціна, але тепер вже все зрозуміло що насправді може коштувати 100грн.

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 15

Зареєстрований 2007-07-07

ПП

budulay - 21 Травень 2008 11:50
KapRiZ - 20 Травень 2008 20:11

ну не факт що він буде їхнім, бо сайти на юкозі це лажа, і думаю для Олесі зовсім не солідно там тримати свій сайт, тим більше на сайтах такого типу взагалі не повинну бути реклами, а тут вся сторінка нею всіяна)))
Мені казали що для них хтось там обіцяти зробити сайт за 100грн, мене явно здивувала така ціна, але тепер вже все зрозуміло що насправді може коштувати 100грн.

за цену ти уже непрвду сказав цени небуло, и шо имеем тем довольни[youtube]херня[/youtube]

Ранг

Всього повідомлень 12

Зареєстрований 2008-02-26

ПП

Тухлі під шорти - головний дрескод на ОлєсяДіскоСарніНайтКлюб  cool smile

Додатки із зображеннями

203214145.jpg

Натисніть на зображення для його перегляду в реальному масштабі

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Останній раз в Олесю занесло в ту пятницю на День Програміста, хоча ті хто був зі мною кажуть що ми ще піднімались на другий поверх, але сам я того взагалі не памятаю  grin темнота, просто провал в памяті

Підпис