Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Відпочинок → Тема
Кажуть 1 січня має бути відкриття. Хтось щось про це чув?
Тією Олесею вже давно всі уши прожужали, але от коли відкриється так точно ніхто і незнає
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
також чула, але шо і як то не знаю
Яка саме Олеся???
Одна є неподалік “ТЕТу”, інша в центрі.
Яка саме Олеся???
Одна є неподалік “ТЕТу”, інша в центрі.
Точно що не в центрі!!!! Ніхто там нічого не дозволить, тим паче на другому поверсі!!!
Сьогодні проходив повз Олесю (що біля ТЕТа) і зробив для себе висновок, що на 1 січня там ТОЧНО нічого не буде.... Занадто там усе в ремонтному стані!!!
Мені цікаво: на яку аудиторію орієнтуватиметься те party?
як і скрізь, 8-9 клас ![]()
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
да нет же, ничего там не откроют на 1
мені в пятницю говорили що вони відкриються і там закуплено музичної апаратури на 60 тис.грн. і діскжокеєм буде наш славетний діджей. КРОВ.
А хто це?
А хто це?
http://forum.sarny.info/viewthread/244/ - тут про нього написано ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Не дуже зрозуміла хто це особистісно! Але враження склалось! Катюха,готуй блокнот і ручку! Підем по автографи!Мир Вам Всем
А у Лайта-Свет Миру Я!!!
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
1-ий раз чую
прикольно було б якби відкрили парочку діскатєк в Сарнах ![]()
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
1-ий раз чую
прикольно було б якби відкрили парочку діскатєк в Сарнах
Так і кулеметник Ганс прокрутив пару свіжих дисків ![]()
Але я от думаю, що якби мали відкиватись, то хоч якусь рекламу могли зробить, а то яоксь тупо так, всі тільки по слухам і розповіддям знають про це.
Слухи и есть самая клёвая реклама
Говорив з DJ CroW…, з його слів стало відомо, що в суботу 29 грудня о 22.00 буде відкриття... будуть “вертушки” - ніякої ПОПси ![]()
Дискотека буде в Олесі, але на першому поверсі, вхід у Новорічну ніч - 10грн, Кафе, згодом, коли добудують, буде перенесено на 2-й поверх