Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
Ну я ж незнаю у місті ціла ріка тече , а відмити немає де ! ![]()
просто потрібно місту гроші кудись відмити і видумують безглузді номінації!не вірю!!!!!!!!!!!!!!!!!! не в одну номінацію!
а де прості робочі в номінаціях?
та ні, думаю не варто так говорити що не в одну, на деякі номінації данні люди і справді заслужили. потрібно і далі розвивати розділ новин, що Сарненські новини мали змогу почитати не лише ті хто передплачує газету ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
так добре !буду вірити що ще є люди які заслужили визнаменання в сфері своїй діяльності ![]()
Так, татусика мого нагородили.
тоді з тебе пиво ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
тоді з тебе пиво
Добре!
Коли і де?
Давай свои каардинаты, и свяжемся
тоді з тебе пиво
Добре!
Коли і де?
пятницю, суботц і інколи в неділю завжди в Альфі, і можливо ще десь після 02.00 буваю в ТЕТі
аська - 875592
або на одній із форумівок, котра має скоро відбутись
Ну це ж за 2007рік, а “Вопак” з”явився можна сказати недавно.
От що Романюк крутий лікар і хірург, який заслуговує на перемогу в даній номінації - підтверджую!Для повного так би мовити катарсису цього фарсу я б замість Романюка , вибрав би Слободянюка
особисто я вибрала б пі пі пі пі пі. ![]()
Что такое “полное доверие”?...
Это когда два каннибала занимаются оральным сексом....
тоді з тебе пиво
Добре!
Коли і де?
пятницю, суботц і інколи в неділю завжди в Альфі, і можливо ще десь після 02.00 буваю в ТЕТі
аська - 875592![]()
або на одній із форумівок, котра має скоро відбутись
а... флудим???
в ПП чи по асьці не можна було домовитись???
флудер!!!