Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
Міський голова Сарн Леонтій Ніколайчук днями в урочистій обстановці вручив знак «Гордість міста» за перемогу в одноіменному цьогорічному загальноміському рейтингу популярності його переможцям:
— у номінації «Трумф» — Роман Набухотний, член ФСК інвалідів «Повір у себе», срібний призер чемпіонату світу з пауерліфтингу;
— у номінації «Краще підприємство, установа, організація» — Сарненський держлісгосп (директор Василь Шкудор);
— у номінації «Краща торгова марка» — ВАТ «Сарненський хлібозавод» (голова правління Віктор Добринський);
— у номінації «Кращий керівник підприємства, установи, організації» — Олег Жошко (директор ТОВ «Західметал»);
— у номінації «Кращий виробничий колектив» — управління з експлуатації газового господарства (начальник Зенон Гадевич);
— у номінації «Кращий загальноосвітній, позашкільний, дошкільний заклад» — ДНЗ №8 (завідуюча Галина Півнева);
— у номінації «Кращий викладач, учитель» — Ганна Бортнік, учитель біології економіко-правового ліцею «Лідер”;
— у номінації «Кращий лікар, медичний колектив, фармацевтичний колектив» — Ярослав Романюк, завідуючий хірургічним відділенням Сарненської ЦРЛ;
— у номінації «Кращий банк, страхова компанія» — РФ КБ «ПриватБанк» (директор Ганна Бахно);
— у номінації «Кращий бізнесмен (підприємець)» — Олександр Макарицький, приватний підприємець (магазин «Ната»);
— у номінаії «Краща благодійна акція, меценат, інвестор, соціальний працівник» — Володимир Хомич, керівник Міжнародного благодійного фонду «Братерство без кордонів”;
— у номінації «Кращий заклад торгівлі, громадського харчування, ринок» — «СамМаркет» (директор Ігор Голяка);
— у номінацї «Кращий композитор, поет, драматург, режисер, народний умілець, художник, творчий колектив» — Віктор Торчик, самодіяльний композитор, начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації;
— у номінації «Кращий спортсмен, тренер, команда» — БК «Сарни», баскетбольна команда Вищої ліги чемпіонату України (тренер Олег Красько).
думаю декільком номінантам перемоги дали на “шару”
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Ну чого на шару?
Мені здається все цілковито справедливо!
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
А мені СамМаркет дуже подобається! Просто розташований далекувато...
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
Ну це ж за 2007рік, а “Вопак” з”явився можна сказати недавно.
От що Романюк крутий лікар і хірург, який заслуговує на перемогу в даній номінації - підтверджую!
Вопаку ніколи і нізащо!!!
Вопак у березні відкрився - а це ж початок 2007 року...
От що Романюк крутий лікар і хірург, який заслуговує на перемогу в даній номінації - підтверджую!
Для повного так би мовити катарсису цього фарсу я б замість Романюка , вибрав би Слободянюка ![]()
ну в Саммаркета і дійсно вибір товару великий, але ж людей Вопак побільше завлік, тим більше багато чого Саммаркет вже робив після Вопака.
Наприклад кури-гриль, свіжа випічка Саммаркет замутив лише осінню, а у Вопака це було із самого початку
В принципі,якби Вопак теж замутив у СамМаркеті деякі відділи,то було б дуууже класно.
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
???????? ? ????????? ???? ?????:
[ Редаговано: 20 Грудень 2007 13:13 by Fanta ]
Все родичам роздав!
and if you go,I wanna go with you
and if you die,I wanna die with you
take your hand and walk away…
Да нет я согласен со всеми номинациями. но и добавил би!
Здається мені, що це все просто ... фігня!
Зараз Новий рік і тому потрібні спонсори.. от таким чином, від “фанаря”, визначились з переможцями без громадської думки.
ОХ - в номінації найкращий мер міста переміг............................ ![]()
просто потрібно місту гроші кудись відмити і видумують безглузді номінації!не вірю!!!!!!!!!!!!!!!!!! не в одну номінацію! ![]()
а де прості робочі в номінаціях?