Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
ну, про символ нашого міста давай не будемо.... добре, що він хоча б є ![]()
Цікаво почути неупереджену думку сторонньої людини. Зрештою, чувак не писав саме для цього форуму, отже не хотів нікого образити. Олень наш - убогий надзвичайно - мусимо визнати. Танк також - фішка “єщьо та”. Просто вони нам близькі і рідні з дитинства, тому й сприймаємо ці “символи” відповідно. Обєктивною інформацію не назвав би, але, враховуючи, що зі сторони видніше...
Цікаво почути неупереджену думку сторонньої людини. Зрештою, чувак не писав саме для цього форуму, отже не хотів нікого образити. Олень наш - убогий надзвичайно - мусимо визнати. Танк також - фішка “єщьо та”. Просто вони нам близькі і рідні з дитинства, тому й сприймаємо ці “символи” відповідно. Обєктивною інформацію не назвав би, але, враховуючи, що зі сторони видніше...
Та всі сарненчани незадоволені виглядом оленя, вже неговорячи про гостей, був би я з іншого і прихав би в Сарни, то так само написав, може щей більше погнав би. Мене от більше зацепило незнання історія афтора (я про Реймахт)
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю