Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

САРНИ очами сучасних туристів... Я в шоці.

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

ну, про символ нашого міста давай не будемо.... добре, що він хоча б є grin

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 18

Зареєстрований 2007-04-02

ПП

Цікаво почути неупереджену думку сторонньої людини. Зрештою, чувак не писав саме для цього форуму, отже не хотів нікого образити. Олень наш - убогий надзвичайно - мусимо визнати. Танк також - фішка “єщьо та”. Просто вони нам близькі і рідні з дитинства, тому й сприймаємо ці “символи” відповідно. Обєктивною інформацію не назвав би, але, враховуючи, що зі сторони видніше...

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

sarner - 15 Січень 2008 16:03

Цікаво почути неупереджену думку сторонньої людини. Зрештою, чувак не писав саме для цього форуму, отже не хотів нікого образити. Олень наш - убогий надзвичайно - мусимо визнати. Танк також - фішка “єщьо та”. Просто вони нам близькі і рідні з дитинства, тому й сприймаємо ці “символи” відповідно. Обєктивною інформацію не назвав би, але, враховуючи, що зі сторони видніше...

Та всі сарненчани незадоволені виглядом оленя, вже неговорячи про гостей, був би я з іншого і прихав би в Сарни, то так само написав, може щей більше погнав би. Мене от більше зацепило незнання історія афтора (я про Реймахт)

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП