Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Відпочинок → Тема
На минулому тижні відкрилося нове кафе “Кварта”, майже навпроти автовокзалу.
У кого які враження від цого закладу???
Особисто мене вразили підстаркуваті офіціантки та барменша які пересувались між столиків в чобітках на підборах.
Ціни трохи високі.
Дизайн інтерьєру... Хм... якби так описати враження... Тіпо совдеповський, але зроблений з сучасних матеріалів... - стеля як в сараї...
Ітого: перше враження - шняга.
А ти, я бачу, все продовжуєш відвідувати місця, де не ступала нога людини ![]()
А ти, я бачу, все продовжуєш відвідувати місця, де не ступала нога людини
Молодий чоловіче, нажаль я там був не перший :( але коли я там був то побачив ДУЖЕ багато знайомих.
Чутки ширятся містом з світловою швидкістю!!!
а чому нажаль, якщо тобі там не сподобалось?
Я теж вчора туди на пивко із деякими форумчанами заходив. Бажаня знову відвідати той заклад у мене не зявилось, а смисл мені туда пертись із центру? що там цікавого?
Приміщення велике і не затишне, мабуть через дуже високу стелю, інтерєр теж лажа.
Думаю данний заклад робився таки в більшості для бариг, які будуть толпами туди валити із автовокзалу, тому це не заклад відпочинку, а заклад де можна ужратись і отримати тягла від якоїсь бидлоти.
Персонал, хз може спеціально того і набрали старих, щоб до них відвідувачі не цеплялись.
Короч незарах закладу.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
А случайно це не та КВАРТА, що була там у гастрономі, трохан далі по дорозі????
Заклад для своры косых и пьяных!!!
Заклад для своры косых и пьяных!!!
Ця “Кварта” побудована в одному приміщенні з “СамМаркет” і знаходтться зліва від магазину “Для Вас”.
те саме, тільки перенесене!
Заклад для своры косых и пьяных!!!Ця “Кварта” побудована в одному приміщенні з “СамМаркет” і знаходтться зліва від магазину “Для Вас”.
А може власник заклад переніс свій заклад у друге приміщення
[ Редаговано: 15 Грудень 2007 21:09 by budulay ]
Заклад для своры косых и пьяных!!!Ця “Кварта” побудована в одному приміщенні з “СамМаркет” і знаходтться зліва від магазину “Для Вас”.
А може власник заклад переніс свій заклад у друге приміщення
так воно і є, але мені здається із того приміщення можна було зробити щось поприкольніше
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
не був... а прочитавши пости і не буду..
Black Heart - 14 ??????? 2007 20:35
imon4ik - 14 ??????? 2007 15:49
Black Heart - 14 ??????? 2007 15:23
? ???????? ?? ?? ?? ??????, ?? ???? ??? ? ??????????, ?????? ???? ?? ??????????
?????? ??? ????? ????? ? ??????!!!
??
повна х....ня кухня слабенька, ціна високі холодно і сидиш як на вокзалі
повна х....ня кухня слабенька, ціна високі холодно і сидиш як на вокзалі
хайно там ще почнуть освоюватись хлопці із ВПУ22 і почастішають візити вокзального контингенту, то і взагалі нема смислу туда іти.
на такий контингент і розрахований цей заклад!!!!
Краще б відкрили нічний клуб
and if you go,I wanna go with you
and if you die,I wanna die with you
take your hand and walk away…