Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Авто і Мототранспорт → Тема
Думаю, що всі вже помітили, що вартість пального, останнім часом, дуже різко зростає.
Якщо ми частково погоджуємося щодо збільшення вартості і все ж таки купуємо його, то чому якість пального не покращується?
Сьогодні запізнився на роботу через те, що “забився” бак.
5 хвилин пішло, аби вияснити -”Чого ти заглох?...твою...”
Потім прийшлось “продувати” бак.. і чекати поки у фільтр набіжить “порція” “якісного” А-95.
Приїду на заправку, яка біля РМЗ і висловлюсь в Журналі скарг та пропозицій, але знову заправлю “жужик”... бо треба їздить... ![]()
якість пального покращуватись не буде, поки не буде основатєльно переобладнано нафтоперегонні заводи.
власникам по боку, вони і так мають не маленькі прибутки.
а от ціни, мотивуючи ростом цін на світовому ринку, піднімають, проте коли ціни на нафту на світовому ринку впали на 10 баксюків хрін вони опустили на бензин у нас.
Ну як обично, ги, ну чи скоріше “мля”
Чуваки , шо ви паритесь - вся бензина це 76 + підвищувачі октанового числа! В Україну ввозиться 76 , а потім з нього роблять 92 і 95 , спитаєте чого - бо акциз на 95 ввізний дуже великий!
і хто ж це у нас умудряється бензин завозити і з відки, якщо у нас бензин чуть лі не найдешевший у Європі, та й смисл завозити, якщо москалі ,які є співвласниками нафтоперегонних заводів в Україні, завозять нафту
а підвищувачі октанового числа уже давно не використовуються, дуже шкідливі як для здоровля так і для сучасних двигунів
Пройдись по мості і побачиш цистерни які з Шауляя і з Мозиря везуть в Україну
А точно оттуда, а не туда?
Ну можеш на таможні поцікавитись, якщо мені невіриш , або в екологічної енспекції!
я взагалі то перепитував, тобто уточняв, а не висловлював сумнів щодо вірити чи ні
а от ціни, мотивуючи ростом цін на світовому ринку, піднімають, проте коли ціни на нафту на світовому ринку впали на 10 баксюків хрін вони опустили на бензин у нас.
100%... раніше нафта була 99$/барель.. а тепер 87, а ціни лише піднімаються.
вся бензина це 76 + підвищувачі октанового числа! В Україну ввозиться 76 , а потім з нього роблять 92 і 95
Цікаво як вони це роблять...
В мінералку, наприклад, “газів” додають.. а в бензин тоді що??? (не пам’ятаю зі школи),
А точно оттуда, а не туда?
Не думаю, що наш “якісний” там так треба ![]()
Мені порадили заправлятися на АЗС по вул.Ковельська....
Там знаю, що 95 і 80 лише... але говорять, що якісніший ![]()
Мені порадили заправлятися на АЗС по вул.Ковельська....
Там знаю, що 95 і 80 лише... але говорять, що якісніший
Таки саме краще заправлятись на на “Журавлині”. (хоча, на скока я чув, журавлина і заправка по ковельській таряться з одной бочки, але на ковельській колонка викликає підозру) Там і черга завше, ну майже завше
[ Редаговано: 25 Грудень 2007 22:57 by Provod ]Пля... фіг знає де затаритись правильно...
Заправився на Ковельській.. то здається, поки нормально.... капає, не забивається ![]()
Я заправляюсь на Укрполе!
Я заправляюсь на Укрполе!
я там теж заправлявся, але було два випадки, коли після їхньої заправки чистив карбюратор
Я вже на “старті” чистити карбюратор і вже запасні свічки прикупив ![]()
От тільки... їжу до останнього, коли знову десь не застряну...
Ціна вже 95 5,05… прикупив запас на 10л... потім буду по 7,00 купувати... ![]()
Я вже на “старті” чистити карбюратор і вже запасні свічки прикупив
От тільки... їжу до останнього, коли знову десь не застряну...Ціна вже 95 5,05… прикупив запас на 10л... потім буду по 7,00 купувати...
а шо, вже є така інфа, що буде по 7 хрн?
Знаю, що в Європі за літр бензину дають 1$, ми ж українці скоро євро платить будем