Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Розбор полетов!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

Люді ,Человекі - не сваріться , нервові клітини невідновлюються !
Чуваки і чувіхи - давайте жить дружно!

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 144

Зареєстрований 2007-12-07

ПП

Provod - 11 Грудень 2007 17:16
Metsys - 11 Грудень 2007 08:34
Provod - 10 Грудень 2007 20:54

Ну ти і падла, на форумі досить тем для обговорення, а тобі аби нагадить

і йди ще троха іскріннє поржи, можливо легше стане.

Чудо, ты откуда вылезло?  И что означает твое “на форумі досить тем для обговорення, а тобі аби нагадить”? Здается мне что ты вообще не в курсе происходящего а так, зашел, бздонул и оппа, смотрите какой я модный! smile Збейся!

судячи з твоїх постів, то ти і єздь воно, і бздиш на каждом углу. попустись, чел, легше жити буде.

йди понтуйся на своєму “продвінутому” форумі, нє хєр носа сунути туди, куди тебе не звали

Вася, ты кого лечиш!?! Если ктото и гадит то это ты щас. Если ты хочеш выяснить отношения то создай тему в бесе я с удовольствием зайду туда и попущю тебя а здеся нех офтопить! и еще, нех мне указывать что делать, мнения разного рода мудаков вроде тебя меня менше всего интересуют!

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 144

ПП

KIRIV - 11 Грудень 2007 21:11

Люді ,Человекі - не сваріться , нервові клітини невідновлюються !
Чуваки і чувіхи - давайте жить дружно!

видит Бог с проводом не я первый начал ссорится! зашел полудурок, обозвал меня падлом и еще свою правоту доказывает.

[ Редаговано: 12 Грудень 2007 10:43 by Metsys ]

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

Думаю тема себе вичерпала пішли про образи в сторону інших,поради почуті і поставлений запит на виконання, на рахунок дизайну, знизу сторінки можеш шибрати одну з декількох тем.

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 144

ПП

приятно слишать. правда тем в духе города нет но думаю вы и со временем исправите это, если захотите конечно

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

Metsys - 12 Грудень 2007 07:19

Вася, ты кого лечиш!?! Если ктото и гадит то это ты щас. Если ты хочеш выяснить отношения то создай тему в бесе я с удовольствием зайду туда и попущю тебя а здеся нех офтопить! и еще, нех мне указывать что делать, мнения разного рода мудаков вроде тебя меня менше всего интересуют!

заколупав ти своїми “змістовними” постами та погрозами. Можеш рахувати, що мене попустив, а якщо хоч щось добавить то сам і створюй тему або ж напиши в асю. Цікаво буде пидивитись як ти мене будеш попускати

у мене все, більш немає ні найменшого бажання з тобою спорити, спор всеодно приведе в нікуди

Аватар

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Тему закриваю бо себе вичерпала!

Кому мало - веллком в ПП/асю/мило/скайп

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

В ігнор неадекватного, забанили знач було за що, адже всі привикли, що в неті можна безнаказано ображати інших

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю