Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
| Голосування: Яке ПИВО для вас найкраще??? Всього голосів: 52 |
|
|---|---|
| Оболонь | 23 |
| Славутичь | 0 |
| Львівське | 5 |
| Сармат | 0 |
| Чернігівське | 8 |
| Рогань | 1 |
| Рівненське | 1 |
| Інше | 7 |
| Не пью пива взагалі, і вам не раджу | 7 |
29 Вересень 2008 17:33 #61
Zipfer, млять, дорого, але як спробував, то опосля всі сорти нашого пива ужо не катять))
05 Жовтень 2008 06:23 #62
ой та ну ровенске нефильтроване тема ваще нащёт зипфера то наш вайсбер определённо лучьше
05 Жовтень 2008 12:54 #63
может быть, спорить не буду
занадто давно я пив Ріненське нефільтроване, вже й смак забув
08 Жовтень 2008 13:30 #65
да, ну куда же ты без пива)))) я и забыла в эту тему зайти)) Оболонь литровое рулит))
когда время станет незначимо
и будет тихо небо падать
боль станет мне неощутимой
и выйдем мы с земного ада...
16 Жовтень 2008 22:59 #66
Тільки Оболонь світле.
03 Грудень 2008 15:33 #67
нещодавно спробував БЕРГШЛОСС нове медове рівненське пиво
впринципі досить не погане, да ціна його теж
бутилка 0,5 десь за 4 грн......
всерівно Перша Приватна Броварня найкраща ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
15 Грудень 2008 15:18 #68
Оболонь пока устраивает.
Я=))))
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.
If you believe, your dreams come true.
15 Лютий 2009 16:12 #69
Колись я бачив пиво Корона від ППБ. в тарі 0.65 л. доволі непогане пиво, хто знає де його зараз можна купити?
16 Лютий 2009 16:23 #70
pack - 15 Лютий 2009 13:12Колись я бачив пиво Корона від ППБ. в тарі 0.65 л. доволі непогане пиво, хто знає де його зараз можна купити?
В Сарнах ППБ була колись у Вопаку, в Арго і в Люксі, тепер взагалі ніде нема, навіть в Рівному тяжко знайти
Інколи буває у Фреші, Великій Кишені і майже завжди бачив Броварню в одному гастрономі, що знаходиться біля Копійки, зупинка Радіозавод.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
16 Лютий 2009 19:34 #71
+1 за ППБ... В Киеве тоже проблемно купить его по желанию. Посему завозов в Мегамаркет жду как праздников)
People - shit! Shape may differ but the taste is the same (c) Sephiroth
http://img253.imageshack.us/img253/4676/f531490c3680cv7.jpg
Moment of laxity spawns a lifetime of herecy. Never forgive, never forget.
http://img301.imageshack.us/img301/8596/72619729jk6.jpg
Salvation is not what I’m seekin’ (c) Another Animal
http://3pix.ru/counter/counter.png
09 Червень 2009 16:38 #72
ППБ почали завозити і Вопак, але дуже в обмежених кількостях, світле і виробництва Радомишлицького пивзаводу і воно мені якось не дуже сподобалось. Є ще Галицька корона, але вона і раніше мені не подобалась.
Останнім часом рекламований Козел, теж не дуже сподобався, потім глянув на виробника, а це - Сармат....
зато позавчора у Вопаку брали свіжачок рівненського Жигулівського, за 5 червня ![]()
10 Червень 2009 10:47 #73
кста ППБ в Києві, принаймні, почала дуже активно себе рекламувати!
Вчора спробував їх нове пиво - сподобалось
ЗІ назву забув а на сайті ще немае :(
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
28 Жовтень 2009 08:56 #74
У Вопак недавно завозили Микуленецьке, правда лише світле і вже станом на сьогоднішній день розібрали (я вчора забрав останню бутилку))))
Так вийшло що мені якраз в неділю з Рівного привезли ще два інших види Микуленецького - Троян і Микулин 900, а те що воно зявилось і у Вопаку було приємним сюрпризом ![]()
Вчора коли взяв на пробу одночасно і Жигуль і Микуленецьке світле, то Жигуль (можливо такий розлив) явно не дотягує....
З останнього ще сподобалось Берегівське чи то Закарпатьске зіп.....в Сарнах в деяких місьцях можна знайти в тарі 1л....
Броварня у нас найчастіше не Львівського а Радамишлицького розливу, тому і смак не той :( хоча Платінум і нове Національне всерівно прикольні....
29 Жовтень 2009 00:19 #75
на теперішній час спинився на Магнат від Оболонь, поки влаштовує
version 3.1.5 (20111011) Скрипт виконаний за 0.2693 сек.