Знайшов в неті цікавий фільм по темі: Вся правда о летающих тарелках (2005)
Рік виходу: 2005
Жанр: Документальний
Випущено: Discovery Science
Тривалість: 0:57
Оказывается что идея летающих тарелок появилась и начала разрабатываться фашисткой Германией на заводах Шкода. после войны генератор идеи летающих тарелок попал в совок и через некоторое время над штатами появились летающие тарелки. Америкосы,чтоб не сеять панику в стране, пустили слух что ето НЛО. в середине 50-х генератор идеи летающей тарелки перебежал к америкосам и у америкосов начали вестись усиленные разработки в етом направлении и вскоре тоже появились апараты дисковидной формы.
В фильме берётся интервью как у самого немецкого генератора идеи,так и у людей,которые были главами проектов по разработке дисковидных летательных апаретов,так же приводятся документальные кадры из рассекреченых архивов Как оказалось что идеальная форма для самолёта-невидимки это диск.
Сперечатись не хочу, бо є ще бегато док.фільмів на цю тему, де вчені уми нашого часу також підтверджую існування позаземних НЛО! Перший доказ позаземного походження деяких НЛО полягає в тому, що вони рухаются на таких швидкостях, що не одна держава не в змозі створити такий пристрій! А як посянити той факт, що в деяких печерних малюнках більше ніж 3000-літньої давності є зображення так званих літаючих тарелок???Та щей гуманоїди зображені поруч!!!
Висновок: існує два види НЛО - створені людиною та позаземного походження!!!
Админ:-) я бы сам судовольствием посмотрел бы тот фильм про НЛО потому что он м не тоже интересен.. но вот вопрос кто у нас в Сарнах с нашей то скорость интернета будет качать 500метров?? может опрос создать.. 50 метров в Сарнах, сказка или реальность:)
...Висновок: існує два види НЛО - створені людиною та позаземного походження!!!
Існує стільки різних теорій, що думаю ніхто незнає як воно є насправді.
TiMoXa - 22 Лютий 2006 11:15 AM
.. но вот вопрос кто у нас в Сарнах с нашей то скорость интернета будет качать 500метров?? может опрос создать.. 50 метров в Сарнах, сказка или реальность:)
реально 50 і навіть набагато більше, знаю що викачували більше 300мб....якщо взяти якихось “анлім” від сови або телекома, то думаю 500 метрів можна стянуть за тиждень
Сова:
2.1.2Нічний 1:00 до 7:00 (додатково оплачуються години з 7:00 до 1:00)25,00
2.1.3Нічний 1:00 до 7:00+субота, неділя цілодобово (додатково оплачуються години з 8:00 до 24:00 у буденні дні)45,00
2.1.4Вечірній-24:00 до 8:00 (додатково оплачуються години з 8:00 до 24:00)35,00
2.1.5Необмежений - (доступ без обмежень)120,00
Будулай пам*ятаеш ти через шел заливав цей фільм на КПІшний сервак - він залився, я його скачав але він не відкривався жодним плеером :( і я його вбив!!!
Якось...не пам’ятаю в якому році...бачив якісь невідомі спалахування і зависання вогняних кульок над “телевишкою”. Вогні то переміщувалися з місця на місце, то згасали і з’являлися в іншому місці. Не повірив власним очам. Свідком також стала моя мама. Звичайно, бігати і розповідати по сусідам ми не стали. Через деякий час в славнозвісних “Сарненських новинах” один із гостроязиких авторів написав, що чув на футболі (”Маяк” з кимось грав) як один чоловік розповідав про НЛО над вищезгаданою “телевишкою”. Обсміяв людину як міг. Мені стало соромно за наших сарненських журналістів, адже той чоловік, що розповідав, говорив правду.
НЛО не можна зв’язувати з прибульцями. Це може бути якесь невідоме фізичне явище. Багато є думок з приводу цього...