Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
Останнім часом говорять, про відкриття Великої Кишені в Сарнах. Хех прикольно, поряд із моїм будинком, ненада буде пертись за великим вибіром товару у Вопак і відпаде потреба в Венерах і Оксамитах ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Це чудово!!!
Де приміщення “Кишені” буде знаходитись?
Ні, чесно, не вірю!
Це чудово!!!
Де приміщення “Кишені” буде знаходитись?
Там де меблева фабрика
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Я тільки що спитала шо там і хто там, то сказали, шо там мужик взяв кредит на 1 000 000 грн., і довів до ладу, і шось там таки буде.
там дуже великі склади.!
Цікаво.
Я тільки що спитала шо там і хто там, то сказали, шо там мужик взяв кредит на 1 000 000 грн., і довів до ладу, і шось там таки буде.
там дуже великі склади.!
Цікаво.
хм. мужик, просто так комусь не дадуть 1млн, знач то не просто мужик
Якщо щось буде схоже як в Рівному , то це буде супер!!!
підприемцям дають такі кередити.
Я також цікавилася, тому що також не повірила!
Які у вас не вірні чутки, а бо джерела, читав аж смішно стало. Хоча цікаво було. Нарахунок Оксамитів і Венер, можливо так і буде але з часом. А нарахунок маркету вірно, але назва у нього не “Велика Кишеня”. Одні хлопці з західної України купили, те приміщення. Я міг би написати як буде називатися маркет, але неможу.
Саме смішно про 1млн.грн. ну і джерала у когось, ![]()
Відновив роботу сайт сарни.нет.уа
Шановний це достовірні джерела!
Я знаю ім”я і прізвище цього підприемця!
Тому мені смішно шо у когось джерела не достовірні ![]()
Скоро відкриття супер маркету будматеріалів!
Я там була, люди, там ТАКІ склади будуються!
Оце дійсно + нашому місту!
Це чудова новина. Сарни розвиваються і мене це радує. ![]()
and if you go,I wanna go with you
and if you die,I wanna die with you
take your hand and walk away…
Скоро відкриття супер маркету будматеріалів!
Я там була, люди, там ТАКІ склади будуються!
Оце дійсно + нашому місту!
А ЦИНИ ЯКИ БУДУТЬ!ДО ВЕСНИ ПОДОРОЩЕННЯ БУД.МАТЕРИАЛИВ НА14%БУДЕ.
ХОЧУ ЗАНИМАТЬСЯ ВСЕМ СРАЗУ,НЕ ВСТАВАЯ ПРИ ЭТОМ С ДИВАНА.
про ціни не знаю, але мені щось підказує що такі самі як і в НАТІ
НАПЕВНО НАТА Е НЕЗДЕШЕВИХ МАГАЗИНИВ САРН.КОСЯТЬ ПИД РИВНЕ КРАЩЕ И ЦИНИ ТАКИ БУЛИБ.
ХОЧУ ЗАНИМАТЬСЯ ВСЕМ СРАЗУ,НЕ ВСТАВАЯ ПРИ ЭТОМ С ДИВАНА.
Якщо чесно то обслуговування у “Великій кишені” не дуже радує, там завжди просрочені товари попадаються, а от якщо б построїли “Караван” то це реально круто було б.