Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Спорт → Тема
Зараз йде гра Шахтар і Селтік, оооо
який вони гол забили!!!!
Наші!!!
Зараз одні емоції!!!!
От тока Селтік почав присенгувати
Мені після вчорашньої гри Динамо взагалі страшно дивитись ігри з нашими командами
АААААААА Шахтар рулить!!!!
Оце може едина команда яка ще всім покаже!!!
Хотілося б надіятись, а то взагалі без команд в єврокубках залишимось!
Вони такі агресивні, що якщо й не переможуть,то морди всім перебють-100%!!
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
Вони просто почнуть забивати: забьють на суддю, забьють суперників, а потім гол.... ![]()
ААААААА блін, 1:1,
капець, але надія помирає останньою!............
Це пісец, на останній хвилині гол нашим!
Я плачу ![]()
Я ржу, вже давно не дивлюсь футбол з нашимим командами,так сказать розчарувався
Шахтар безвольно програв на останніх хвилинах. Команда, яка хоче виходити в 1/8 фінала Ліги Чемпіонів не має права припускатися таких дитячих помилок у захисті на останній доданій хвилині. Короче, якщо повезе то буде весною кубок уєфа, а якшо дуже сильно повезе (але наші команди це не збірна Россії, яка на халяву може вийти з групи. Фортуна нас не любить) то дивом вийдуть з групи... Та риторичним залишиться питання. А варто? В КУФА може ще б раунд-два пройшли. В лізі ж одразу можна буде пакувати валізи...незалежно від суперника який випаде....
Я надіявся до останнього, але передчуття того, що сталось, млін, не підвело
Раз уже так Севільї програли, коли на останній хвилині, з останнього кутового воротар забив гол, а потім в додатковий час іще один пропустили і повністю програли. Думаю це б мало послужити хорошим уроком на майбетньє.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Нашим командам, хоч і легіонери є і тренери заграничні, постійно чогось не вистачає. Особливо на тих останніх хвилинах
Це торба - 2 голи на останніх хвилинах таймів - я в шоці!
Думаю хоча б на сьогоднішній вечір варто забути матч з Селтіком і стиснувши кулаки підтримати Шахтар. Шанс вийти є і треба ним скористатись. Головне що б пані фортуна повернулася до гірників обличчям, а до Селтіка іншим місцем)
З.И: Постравлю для цікавості 10 грн. на вихід Шахтаря з групи)
шото взагалі отстав від життя. з ким сьогодні грають?