Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
То інша операція була!Все має бути правильно оформлено!
Виділили 6 млрд грн!Скільки й потрібно на цей рік по 1000
Ну це не вся сума, кожному 100% не вистачіть, бо якщо поділити 6млд на 1тис грн, то це 600 тис, цього мабуть навіть на одну нашу Рівненську область не вистачіть.
Вчора краєм ока глянув “Іду на ВИ” так цифра звучала близкьо 460млрд ...... цього ж країна звичайно що не потяне, але нах оті от передачі, ще й говорять на всю країну щоб люди ще більше в чергах стояли, вже аж самому штукарь чимскоріш відхватити захотілось
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Ну це не вся сума, кожному 100% не вистачіть, бо якщо поділити 6млд на 1тис грн, то це 600 тис, цього мабуть навіть на одну нашу Рівненську область не вистачіть.
у мене чомусь получилось 6 млн, ну звісно якщо мільярд з девятьма нулями ![]()
Ну да,6 млн! Зважаючи на високу смертність,думаю всім вистачить
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
Ну да,6 млн! Зважаючи на високу смертність,думаю всім вистачить
ти тут намікаєш на те, шо люди почнуть один одного мочити?
але чесно кажучи, сумніваюсь, що всі бажаючі в цьому році отримають обіцяне
у мене чомусь получилось 6 млн, ну звісно якщо мільярд з девятьма нулями
та лан трохі прорахувався але ж все ж я також думаю що всім всерівно не вистачить. Знаю також що зараз вже люди починають промучати, так що б без черги, домовляються із працівниками банку і ті через 1 тиждень обіцяють вже все зробити.
І ще мене цікавить, що то за Павловські вклади, їх кажуть будуть виплачувати пізніше?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю